Jprdl, co za bladzie . Ale bym jej jebla . Mogłaś jej powiedzieć że dzwonisz po nią bo masz kuwa chec na kawkę ze śmietankaNa razie cisza i nic nie cieknie zresztą czop jeszcze siedzi więc bez paniki ale zamiast tego musiałam wezwać fladry bo krwotoku z nosa dostałam i to takiego że całe łóżko i pół sali zalałam nie sądziłam że aż tyle krwi można naraz wytrysnac z siebie a ta oczywiście bez pośpiechu wchodzi do sali i no co się dzieje że pani dzwoni? Z takimi pretensjami w głosie a ja na nią podniosłam głowę i mówię że jak Pani sama widzi mam krwotok... Jak mnie zobaczyła zalana całą krwią i jeszcze to łóżko i sale to automatycznie zmieniła front i się milutka zrobiła jak to nie dużo trzeba? Wystarczy trochę krwi sposcic z organizmu żeby oczyścić atmosferę hahahahaha
reklama
i ciacho do tegoJprdl, co za bladzie . Ale bym jej jebla . Mogłaś jej powiedzieć że dzwonisz po nią bo masz kuwa chec na kawkę ze śmietanka
Riddikulus
Fanka BB :)
Poczekaj. Zaraz sprawdzę czy to działaJprdl, co za bladzie . Ale bym jej jebla . Mogłaś jej powiedzieć że dzwonisz po nią bo masz kuwa chec na kawkę ze śmietanka
Weeeez . Bo cię wywiozą razem z łóżkiemPoczekaj. Zaraz sprawdzę czy to działa
Riddikulus
Oby. Bo ja już po kokardkę mam tej wegetacji...Weeeez . Bo cię wywiozą razem z łóżkiem
bazylia128
Kurczę ja żadnego czopek nigdy nie zaobserwowalam A jak wody odeszły tak już się skurcze zaczęły.Na razie cisza i nic nie cieknie zresztą czop jeszcze siedzi więc bez paniki ale zamiast tego musiałam wezwać fladry bo krwotoku z nosa dostałam i to takiego że całe łóżko i pół sali zalałam nie sądziłam że aż tyle krwi można naraz wytrysnac z siebie a ta oczywiście bez pośpiechu wchodzi do sali i no co się dzieje że pani dzwoni? Z takimi pretensjami w głosie a ja na nią podniosłam głowę i mówię że jak Pani sama widzi mam krwotok... Jak mnie zobaczyła zalana całą krwią i jeszcze to łóżko i sale to automatycznie zmieniła front i się milutka zrobiła jak to nie dużo trzeba? Wystarczy trochę krwi sposcic z organizmu żeby oczyścić atmosferę hahahahaha
Justi92
@fredka84 i @mArusia33 nie podpuszczajcie mnie bo nie uwierzycie mam i jedno i drugie maż mi dziś wałówe przywiózł bo się poskarżylam że hu.. Jedzenie i małe porcję...Żarcia mam jak dla armii i paczkę z ciastem też dostałam i do tego bita śmietanę w sprayu jprdl jak bym wiedziała że tak będzie to już wcześniej zgłosiła bym się na oddział
bazylia128
Uuuuuu bitą śmietaną to jest to co w ciąży lubię najbardziej@fredka84 i @mArusia33 nie podpuszczajcie mnie bo nie uwierzycie mam i jedno i drugie maż mi dziś wałówe przywiózł bo się poskarżylam że hu.. Jedzenie i małe porcję...Żarcia mam jak dla armii i paczkę z ciastem też dostałam i do tego bita śmietanę w sprayu jprdl jak bym wiedziała że tak będzie to już wcześniej zgłosiła bym się na oddział
jprdl nie no nie wytrzymam takie smakołyki ach ten małżonek wie co żonie Trzeba@fredka84 i @mArusia33 nie podpuszczajcie mnie bo nie uwierzycie mam i jedno i drugie maż mi dziś wałówe przywiózł bo się poskarżylam że hu.. Jedzenie i małe porcję...Żarcia mam jak dla armii i paczkę z ciastem też dostałam i do tego bita śmietanę w sprayu jprdl jak bym wiedziała że tak będzie to już wcześniej zgłosiła bym się na oddział
reklama
Riddikulus
Normalnie zazdroszczę. Mój to nawet nie ma czasu że mną pogadać