reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Na razie cisza i nic nie cieknie zresztą czop jeszcze siedzi więc bez paniki ale zamiast tego musiałam wezwać fladry bo krwotoku z nosa dostałam i to takiego że całe łóżko i pół sali zalałam 🤣nie sądziłam że aż tyle krwi można naraz wytrysnac z siebie 🤣 a ta oczywiście bez pośpiechu wchodzi do sali i no co się dzieje że pani dzwoni? Z takimi pretensjami w głosie a ja na nią podniosłam głowę i mówię że jak Pani sama widzi mam krwotok... Jak mnie zobaczyła zalana całą krwią i jeszcze to łóżko i sale to automatycznie zmieniła front i się milutka zrobiła 🤣 jak to nie dużo trzeba? Wystarczy trochę krwi sposcic z organizmu żeby oczyścić atmosferę hahahahaha 🤣🤣🤣🤣
Jprdl, co za bladzie 🤦. Ale bym jej jebla 🤦. Mogłaś jej powiedzieć że dzwonisz po nią bo masz kuwa chec na kawkę ze śmietanka

reklama
Na razie cisza i nic nie cieknie zresztą czop jeszcze siedzi więc bez paniki ale zamiast tego musiałam wezwać fladry bo krwotoku z nosa dostałam i to takiego że całe łóżko i pół sali zalałam 🤣nie sądziłam że aż tyle krwi można naraz wytrysnac z siebie 🤣 a ta oczywiście bez pośpiechu wchodzi do sali i no co się dzieje że pani dzwoni? Z takimi pretensjami w głosie a ja na nią podniosłam głowę i mówię że jak Pani sama widzi mam krwotok... Jak mnie zobaczyła zalana całą krwią i jeszcze to łóżko i sale to automatycznie zmieniła front i się milutka zrobiła 🤣 jak to nie dużo trzeba? Wystarczy trochę krwi sposcic z organizmu żeby oczyścić atmosferę hahahahaha 🤣🤣🤣🤣
Kurczę ja żadnego czopek nigdy nie zaobserwowalam A jak wody odeszły tak już się skurcze zaczęły.

@fredka84 i @mArusia33 nie podpuszczajcie mnie bo nie uwierzycie mam i jedno i drugie 😁 maż mi dziś wałówe przywiózł bo się poskarżylam że hu.. Jedzenie i małe porcję...🙈🙉🙉Żarcia mam jak dla armii 🤣i paczkę z ciastem też dostałam i do tego bita śmietanę w sprayu 🤣 jprdl jak bym wiedziała że tak będzie to już wcześniej zgłosiła bym się na oddział 😁

@fredka84 i @mArusia33 nie podpuszczajcie mnie bo nie uwierzycie mam i jedno i drugie 😁 maż mi dziś wałówe przywiózł bo się poskarżylam że hu.. Jedzenie i małe porcję...🙈🙉🙉Żarcia mam jak dla armii 🤣i paczkę z ciastem też dostałam i do tego bita śmietanę w sprayu 🤣 jprdl jak bym wiedziała że tak będzie to już wcześniej zgłosiła bym się na oddział 😁
Uuuuuu bitą śmietaną to jest to co w ciąży lubię najbardziej :)

jprdl nie no nie wytrzymam takie smakołyki 🤣ach ten małżonek wie co żonie Trzeba😉

reklama
Do góry