Ja dozyalam z pracy od dziewczyn-i dyrektora-zeby niebylo ze same baby u mnie w pracy-taka z palakiem oczojebna.Mala az zostala przez nia prz3stymulowana jak polizylam w 2 miesc.dlatego ja schowalam i wyciagnelam jak miala ok.4 miesc.Wczesniej kladlam na sobie i tak spala mi na brzuchu.Laski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
I co mam teraz kupić: taką matę z pałąkiem czy piankową typu puzzle?
reklama
Tych mega kolorowych to sama aż się boję i oczopląsu dostaję. Wyczytalam że na początek lepiej żeby były np czarno białeJa dozyalam z pracy od dziewczyn-i dyrektora-zeby niebylo ze same baby u mnie w pracy-taka z palakiem oczojebna.Mala az zostala przez nia prz3stymulowana jak polizylam w 2 miesc.dlatego ja schowalam i wyciagnelam jak miala ok.4 miesc.Wczesniej kladlam na sobie i tak spala mi na brzuchu.
Niedługo mama
Fanka BB :)
Mi już w szpitalu kładli malego nna brzuszku wiec od razu w domu też kładłamLaski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
Mi nan poleciła położna w szpitalu twierdziła że bardzo dobre chociaż szpital miał hipp .Ciekawe jakie mają u mnie w szpitalu. We wtorek zapytam na szkole rodzenia, teraz nie miałam bo położna zachorowała. Ja kupiłam mleko nan, żeby sobie zrobić w domu próbę jak to się przygotowuje
Później przeszliśmy na hipp bo myślałam ,ze przez nan robi rzadko kupy ale to nie było przyczyną. niestety przez alergie musieliśmy zrezygnować i przeszliśmy przez bebilon pepti a skończyliśmy na neocate.
motylek24
Kładłam sporadycznie, wiem zdrowo bla bla ale moje dzieci tego nie lubiły. Trudno. Raczkowały, chodzą, mają się dobrzeLaski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
motylek24
Aaaaa matę miałam z pałąkiem, coś tam można zawiesić.Laski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
Czyli jednak można bez tego . Ja widzę, że juz za bardzo się spinam a przecież nie da rady wychować dziecka pod książkęKładłam sporadycznie, wiem zdrowo bla bla ale moje dzieci tego nie lubiły. Trudno. Raczkowały, chodzą, mają się dobrze
To laski, z tym mlekiem mm widzę, że może być różnie. Zobaczymy co mojemu podpasuje
Aduś16
Ja mojego zaczelam kłaść na jak miał niecale 3 miesiące. Wtedy głowy sam nie podnosi dziecko jeszcze ale warto na chwilę kilka razy dziennie już tak kłaść. Ale spokojnie od narodzin maty nie potrzebujeszLaski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
Justi92
Ja też nie dostanę i jaka tu polityka? Kufa maćAaaa, to dopiero od rocznego dziecka? Nie wiedziałam.
Ja się ostatnio wkurzyłam bo becikowe mi się nie należy. Dużo, niedużo ale pracuję na te pieniądze a tu dupa
Też myślałam że to każdemu się należyJa też nie dostanę i jaka tu polityka? Kufa mać
reklama
Justi92
Bo kiedyś tak było a teraz pozabierali i dali tylko patologiiTeż myślałam że to każdemu się należy