reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Laski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
I co mam teraz kupić: taką matę z pałąkiem czy piankową typu puzzle?
Ja dozyalam z pracy od dziewczyn-i dyrektora-zeby niebylo ze same baby u mnie w pracy😉-taka z palakiem oczojebna.Mala az zostala przez nia prz3stymulowana jak polizylam w 2 miesc.dlatego ja schowalam i wyciagnelam jak miala ok.4 miesc.Wczesniej kladlam na sobie i tak spala mi na brzuchu.

reklama
Ja dozyalam z pracy od dziewczyn-i dyrektora-zeby niebylo ze same baby u mnie w pracy😉-taka z palakiem oczojebna.Mala az zostala przez nia prz3stymulowana jak polizylam w 2 miesc.dlatego ja schowalam i wyciagnelam jak miala ok.4 miesc.Wczesniej kladlam na sobie i tak spala mi na brzuchu.
Tych mega kolorowych to sama aż się boję i oczopląsu dostaję. Wyczytalam że na początek lepiej żeby były np czarno białe 🤔

Laski, a mam jeszcze pytanie? Od kiedy kładzie się dziecko na brzuszku? Obserwuję mamę fizjoterapeutę ale jakoś nie mogę znaleźć dokładnie od kiedy się to robi?
Mi już w szpitalu kładli malego nna brzuszku wiec od razu w domu też kładłam
Ciekawe jakie mają u mnie w szpitalu. We wtorek zapytam na szkole rodzenia, teraz nie miałam bo położna zachorowała. Ja kupiłam mleko nan, żeby sobie zrobić w domu próbę jak to się przygotowuje 😜
Mi nan poleciła położna w szpitalu twierdziła że bardzo dobre chociaż szpital miał hipp .
Później przeszliśmy na hipp bo myślałam ,ze przez nan robi rzadko kupy ale to nie było przyczyną. niestety przez alergie musieliśmy zrezygnować i przeszliśmy przez bebilon pepti a skończyliśmy na neocate.

Kładłam sporadycznie, wiem zdrowo bla bla ale moje dzieci tego nie lubiły. Trudno. Raczkowały, chodzą, mają się dobrze 😁

Aaaaa matę miałam z pałąkiem, coś tam można zawiesić.

Kładłam sporadycznie, wiem zdrowo bla bla ale moje dzieci tego nie lubiły. Trudno. Raczkowały, chodzą, mają się dobrze 😁
Czyli jednak można bez tego 😜. Ja widzę, że juz za bardzo się spinam a przecież nie da rady wychować dziecka pod książkę 🤷
To laski, z tym mlekiem mm widzę, że może być różnie. Zobaczymy co mojemu podpasuje 🤔

Ja mojego zaczelam kłaść na jak miał niecale 3 miesiące. Wtedy głowy sam nie podnosi dziecko jeszcze ale warto na chwilę kilka razy dziennie już tak kłaść. Ale spokojnie od narodzin maty nie potrzebujesz 😀

reklama
Do góry