reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jakie kropelki do oczu? Pytam bo nie wiem czy mam coś jeszcze dokupić do oczek prócz soli fizjologicznej do przemywania? 🤔
Moja córka ma zapalenie spojówek. Ma krople z antybiotykiem. Bardzo trudno wytłumaczyć dziecku że trzeba zakroplic. Nie walczę tylko robię to na spiaco.
Natomiast przy noworodku sól fizjologiczna w zupełności wystarczy. Przyznam, przy drugim dziecku wcale nie stosowałam.

@Szyszka99 No już teraz to u Ciebie tylko z górki jeszcze tylko tydzień z hakiem 🥰😍 ale to zleciało 🙉🙈 w kazdym momencie już może się zacząć akcja jak Ci już czop odszedł - liczmy na to że Martynka jeszcze poczeka na Cc 🙏
U mnie dziś brzuch jak kamień i boli jak na okres więc leżę w łóżku (bez zmian 😜) i nic nie robię🤷 jeszcze dziś rano zasłabłam i czułam się jakbym z jakiejś dobrej impry wróciła ( a tu bida w kraju od 9mc nawet łyka wina 🤷) 😁

@Szyszka99 No już teraz to u Ciebie tylko z górki jeszcze tylko tydzień z hakiem 🥰😍 ale to zleciało 🙉🙈 w kazdym momencie już może się zacząć akcja jak Ci już czop odszedł - liczmy na to że Martynka jeszcze poczeka na Cc 🙏
U mnie dziś brzuch jak kamień i boli jak na okres więc leżę w łóżku (bez zmian 😜) i nic nie robię🤷 jeszcze dziś rano zasłabłam i czułam się jakbym z jakiejś dobrej impry wróciła ( a tu bida w kraju od 9mc nawet łyka wina 🤷) 😁
Jakby mi się skurcze zaczęły to od razu do szpitala i tak będę szastać im tym skierowaniem przed oczyma 🤣 chyba, że będzie już tak grubo, że rozwarcie itd to podejmę próbe sn żeby nie skrzywdzić małej. No cały raczej nie odszedł ale część na bank bo takiego zbitego śluzu to ja nie miałam...

Ło matko biedna jesteś :( leż leż, niech stary obsługuje 💪

reklama
Do góry