Justi92
Fanka BB :)
@Szyszka99 a jak Ty się dzisiaj czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja córka ma zapalenie spojówek. Ma krople z antybiotykiem. Bardzo trudno wytłumaczyć dziecku że trzeba zakroplic. Nie walczę tylko robię to na spiaco.Jakie kropelki do oczu? Pytam bo nie wiem czy mam coś jeszcze dokupić do oczek prócz soli fizjologicznej do przemywania?
Dzisiaj dobrze ale noc znowu była do tyłka brzuch jak na okres i chyba kawałek czopa mi odpadło ale teraz jest super. A Ty jak tam?@Szyszka99 a jak Ty się dzisiaj czujesz?
ja uzywalam premium. Pasek jest superA pytanie z beczki pampersów : Jakie polecacie na pierwszy rzut? Pampers premium care czy pampers 1?
Kupiłam narazie 2 duże paczki premium care i jedna duża pampers 1 bo nie wiem które najlepiej najpierw stosowac
powinna miec 2 drzemki, przed poludniem i potem ok 14 czy 15.Dziewczyny A ile wam dzieciaczki śpią w ciągu dnia?
Jakby mi się skurcze zaczęły to od razu do szpitala i tak będę szastać im tym skierowaniem przed oczyma chyba, że będzie już tak grubo, że rozwarcie itd to podejmę próbe sn żeby nie skrzywdzić małej. No cały raczej nie odszedł ale część na bank bo takiego zbitego śluzu to ja nie miałam...@Szyszka99 No już teraz to u Ciebie tylko z górki jeszcze tylko tydzień z hakiem ale to zleciało w kazdym momencie już może się zacząć akcja jak Ci już czop odszedł - liczmy na to że Martynka jeszcze poczeka na Cc
U mnie dziś brzuch jak kamień i boli jak na okres więc leżę w łóżku (bez zmian ) i nic nie robię jeszcze dziś rano zasłabłam i czułam się jakbym z jakiejś dobrej impry wróciła ( a tu bida w kraju od 9mc nawet łyka wina )
Samej cesarki się raczej nie boję . Boję się obsługi tego małego człowieczkaTo juzzzzz? Jednak wyplakalas cc co czujesz? Boisz się? Napewnooooo
A jak tam u was ogólnie? W nowym domku mieszkasz, co nie? Nic nie pomieszalam?Czekam na ten dzień [emoji3059]
Póki co wynagradza mi wszystko uśmiech na tym ślicznym dziobku [emoji3590]
No nie wiem. Dopiero ustalą w szpitalu.Ale to kiedy masz ciecie?