reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Motylku, ty wiesz że dasz radę, co nie ❤️. In vitro cię nie złamało, więc taka operacja też tego nie zrobi 💪. Po prostu trzeba się przygotować na trochę bólu i dyskomfortu i będzie dobrze ❤️. Popatrz ile gwiazdeczek daje się kroić kilka razy w roku 😜. Jeśli by tak strasznie je bolało, nie robiły by tego tak często 😜
@Justi92 no oby tak było z tą cesarką. Mam zamiar mówić szczerze z tym psychiatrą i opowiedzieć jak in vitro wypralo mój mózg 😔
Kurcze to trzeci zabieg zwiazany z moją córką, trochę zdrowia mnie kosztuje 😂 Pierwsza laparoskopia,.CC a teraz to. Kochana niestety mniej więcej wiem co mnie czeka, boje się i już. Nie mam też wyboru, chce w końcu kupić sobie normalne ubrania. Ponadto pozbycie się tłuszczu z brzucha to zabezpieczenie przed rozwojem cukrzycy. Teraz wyniki mam naprawdę dobre, lipidy i hemoglobina Glik. wszystko w normie ale w przyszłości czekają mnie problemy.

Skoro zdecydowałaś o CC to się tego trzymaj, ważne jest nastawienie. W szpitalu możesz odmówić całkowitej współpracy, dokładnie tym zagroziłam. Uznali,.że z wariatami się nie uda i w końcu uznali to zaświadczenie.

reklama
podkoloruj troche, nie zaszkodzi na pewno, a bedziesz pewna, ze osiagniesz cel. Okropne to, ze trzeba tak kombinowac. Kurcze ja po prostu powiedzialam przy drugim porodzie, ze chce cc i gin powiedziala - zgoda, tez bym tak wybrala. Nikt z szpitalu z tym nie dyskutowal.
Serio, masz szczęście z tą twoją gin❤️. A tutaj, nie dość, że trzeba się szarpać z ginem to potem jeszcze ze szpitalem 🤦

Kurcze to trzeci zabieg zwiazany z moją córką, trochę zdrowia mnie kosztuje 😂 Pierwsza laparoskopia,.CC a teraz to. Kochana niestety mniej więcej wiem co mnie czeka, boje się i już. Nie mam też wyboru, chce w końcu kupić sobie normalne ubrania. Ponadto pozbycie się tłuszczu z brzucha to zabezpieczenie przed rozwojem cukrzycy. Teraz wyniki mam naprawdę dobre, lipidy i hemoglobina Glik. wszystko w normie ale w przyszłości czekają mnie problemy.

Skoro zdecydowałaś o CC to się tego trzymaj, ważne jest nastawienie. W szpitalu możesz odmówić całkowitej współpracy, dokładnie tym zagroziłam. Uznali,.że z wariatami się nie uda i w końcu uznali to zaświadczenie.
Powiem mężowi żeby mnie już w kaftanie do szpitala zawiózł 😂. Zeby nikt nie dyskutował 😂

Już wam to kiedyś wrzucałam że tak mnie do szpitala zawiozą 😎

Załączniki

• x_bw-ums10302.jpg
    x_bw-ums10302.jpg
    70,2 KB · Wyświetleń: 40
Laski, trzymajcie jutro o 10- tej kciuki, bo mam konsultację telefoniczną z psychiatrą 💪. Już zapłaciłam za wizytę i za zaświadczenie też. Pytam się pani z recepcji czy mam zapłacić tak z góry za zaświadczenie? A co będzie jak mi nie da? A ona mówi, że napewno da🤔. I że po mojej wizycie ma następna pacjentkę też z tokofobią.
Mam nadzieję, że mi tego nie podważą w szpitalu czy coś, bo się ostro wkurzę 😭
Dobrze zrobiłaś! Nie mogą podważyć zaświadczenia lekarza

Serio, masz szczęście z tą twoją gin❤️. A tutaj, nie dość, że trzeba się szarpać z ginem to potem jeszcze ze szpitalem 🤦
moja gin to se wogole 2h pozniej na cc przyjechala, bo mowi i tak Ci test musza zrobic (z krwi na covid), a ja tam nikogo nie znam to nawet plotkowac nie ma z kim (bo ona tam nie pracuje). I wogole przy drugim porodzie same baby mialam na sali operacyjnej i mowily do mojego meza - jkaby Ci bylo slabo to kladz sie tu obok i nie przeszkadzaj 😂😂😂

Przesrane trochę bo tak wyczekana ciąża, więc masz prawo mieć jakieś fobie, lekarze powinni szanować wybór pacjentki. Ja miałam tak jak nieagatka że poprosiłam i lekarka sama potwierdziła że to dobry wybór i zapisze mnie na CC bez problemu, a ta rozmowę miałyśmy już w 22tc ! W UK nawet przepisy są takie że nie można przymusić kobiety do sn, ma prawo się uprzeć na cesarkę.. W szpitalu gdzie rodziłam 50% to właśnie cesarki

reklama
Przesrane trochę bo tak wyczekana ciąża, więc masz prawo mieć jakieś fobie, lekarze powinni szanować wybór pacjentki. Ja miałam tak jak nieagatka że poprosiłam i lekarka sama potwierdziła że to dobry wybór i zapisze mnie na CC bez problemu, a ta rozmowę miałyśmy już w 22tc ! W UK nawet przepisy są takie że nie można przymusić kobiety do sn, ma prawo się uprzeć na cesarkę.. W szpitalu gdzie rodziłam 50% to właśnie cesarki
I to jest super podejście do pacjentki ❤️. A w pl to w niczym nie możesz mieć swojego zdania i o niczym nie różnią samemu decydować. Bo kuwa wszyscy lepiej wiedzą od ciebie samej co jest dla ciebie najlepsze 🤦

Do góry