reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Laski, trzymajcie jutro o 10- tej kciuki, bo mam konsultację telefoniczną z psychiatrą 💪. Już zapłaciłam za wizytę i za zaświadczenie też. Pytam się pani z recepcji czy mam zapłacić tak z góry za zaświadczenie? A co będzie jak mi nie da? A ona mówi, że napewno da🤔. I że po mojej wizycie ma następna pacjentkę też z tokofobią.
Mam nadzieję, że mi tego nie podważą w szpitalu czy coś, bo się ostro wkurzę 😭
Zawsze to solidna podstawa, cała masa kobiet załatwia sobie CC w taki sposób.

reklama
@fredka84 jak masz zaświadczenie o tokofobi to Ci muszą zrobić cc bo mogli by pójść siedzieć za to jakby Ci nie zrobili cc(któraś z dziewczyn już o tym kiedyś pisała), @motylek24 ja zdecydowanie i stanowczo poinformowałam Hanię ze do poniedziałku ma siedzieć tam gdzie jest bo nie pozwolę się pokroić komuś innemu niż mój profesorek a do pon jest na urlopie - narazie chyba posłuchała bo się nawet nie wierci 😜 zobaczymy czy dziś w nocy też zrobi mi armagedon jak wczoraj... Do 2 w nocy mordowały mnie skurcze już myślałam że wrócę się na IP 😳 ale wizja ponownego pobytu w szpitalu mnie przeraziła, mąż mnie poratował termoforem i jakoś zelżało.

A tak wg co do mojego to powiem wam że dało mu to wszystko do myślenia i napędził strachu widzę że zdał sobie sprawę że tak naprawdę cała ta sytuacja teraz i wg że to w większości jego wina że to przez te nerwy i stres jakie mi zafundował tydzień temu i za wszelką cenę próbuje się "starać" i chucha i dmucha na nas... Szkoda że dopiero teraz 🤷

Dziś ustaliłam wizytę u fizjoterapeuty, mam też termin konsultacji chirurgicznej w Krakowie😨 boje się operacji okropnie, cewnikowanie, dreny już mi słabo.
Motylku, ty wiesz że dasz radę, co nie ❤️. In vitro cię nie złamało, więc taka operacja też tego nie zrobi 💪. Po prostu trzeba się przygotować na trochę bólu i dyskomfortu i będzie dobrze ❤️. Popatrz ile gwiazdeczek daje się kroić kilka razy w roku 😜. Jeśli by tak strasznie je bolało, nie robiły by tego tak często 😜
@Justi92 no oby tak było z tą cesarką. Mam zamiar mówić szczerze z tym psychiatrą i opowiedzieć jak in vitro wypralo mój mózg 😔

A tak wg co do mojego to powiem wam że dało mu to wszystko do myślenia i napędził strachu widzę że zdał sobie sprawę że tak naprawdę cała ta sytuacja teraz i wg że to w większości jego wina że to przez te nerwy i stres jakie mi zafundował tydzień temu i za wszelką cenę próbuje się "starać" i chucha i dmucha na nas... Szkoda że dopiero teraz 🤷
No niech się dziad ogarnia😜.

Motylku, ty wiesz że dasz radę, co nie ❤️. In vitro cię nie złamało, więc taka operacja też tego nie zrobi 💪. Po prostu trzeba się przygotować na trochę bólu i dyskomfortu i będzie dobrze ❤️. Popatrz ile gwiazdeczek daje się kroić kilka razy w roku 😜. Jeśli by tak strasznie je bolało, nie robiły by tego tak często 😜
@Justi92 no oby tak było z tą cesarką. Mam zamiar mówić szczerze z tym psychiatrą i opowiedzieć jak in vitro wypralo mój mózg 😔
podkoloruj troche, nie zaszkodzi na pewno, a bedziesz pewna, ze osiagniesz cel. Okropne to, ze trzeba tak kombinowac. Kurcze ja po prostu powiedzialam przy drugim porodzie, ze chce cc i gin powiedziala - zgoda, tez bym tak wybrala. Nikt z szpitalu z tym nie dyskutowal.

reklama
Do góry