reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wytrwałości Ci życzę, tak jak Tobie wcześniej pisałam krwiak na początku po krwotoku może sie jeszcze jakiś czas powiększać zanim zacznie się organizować.. Bierzesz jakas heparyne lub acard? A jaką masz wartość leukocytow?
Wczoraj na IP lekarz zmierzył 15x25mm a dzisiaj na wizycie gin zmierzył krwiak 5,9cm. Muszę dużo odpoczywać. Nie biorę ani heparyny ani acardu. Nie było powodu. Leukocytow mam 30 a powinnam w ciąży mieć max 15. Zaraz doszukam się jednostek.

I jak by tego było nie dość przed chwilą lubego wymazałam i pozytywny 😭 Przerasta mnie to już. 🥺

reklama
@Aduś16 tu załączam wynik ostatni. (Tu trochę spadło ale i tak za dużo.)

Załączniki

• Screenshot_20220127-212436_Drive.jpg
    Screenshot_20220127-212436_Drive.jpg
    286,7 KB · Wyświetleń: 52
Wczoraj na IP lekarz zmierzył 15x25mm a dzisiaj na wizycie gin zmierzył krwiak 5,9cm. Muszę dużo odpoczywać. Nie biorę ani heparyny ani acardu. Nie było powodu. Leukocytow mam 30 a powinnam w ciąży mieć max 15. Zaraz doszukam się jednostek.

I jak by tego było nie dość przed chwilą lubego wymazałam i pozytywny 😭 Przerasta mnie to już. 🥺
A Ty byłaś szczepiona ? Kurcze sporo tego, oby przeszło łagodnie

Ja po 2 szczepieniach jestem. Dzięki kochana za fachową pomoc. Powiem Ci ze sama podejrzewam, że to od accofilu.
Tez mysle za accofil zostawia slady:((
Mam nadzieje ze szersze spojrzenie na Was przez lekarzy uspokoi Ciebie😘 i zostanie „tylko” wchloniecie krwiaka😘
Sciskam Ciebie i przytulam!!
Niech dzieci spokojnie i grzecznie czekaja na uspokojenie sytuacji😘 I zdrowka dla meza!!

Ja po 2 szczepieniach jestem. Dzięki kochana za fachową pomoc. Powiem Ci ze sama podejrzewam, że to od accofilu.
W ciąży z synem miałam 17-18 tys , lekarz twierdził że tak może być, czasem w ciąży tak bywa. Rzeczywiście po ciąży wszystko wróciło do nomy. Nie brałam żadnych leków, to była ciąża naturalna.
Jeśli brałaś leki to może dlatego masz jeszcze wyżej.

Ja żadnych porodów nie popieram😂. Ciągle wolę te pole z kapustą 😂
Jakoś dziecko wyjdzie🤣 nie oglądaj tych porodów. W szkole rodzenia oczy zamknęłam, pamiętam moje oburzenie jak ta położna mogła to puścić, przecież do dołu i tak nie będę patrzyła😁
Nigdy nie oglądałam też CC, jeszcze bym ze szpitala uciekła.

Jakoś dziecko wyjdzie🤣 nie oglądaj tych porodów. W szkole rodzenia oczy zamknęłam, pamiętam moje oburzenie jak ta położna mogła to puścić, przecież do dołu i tak nie będę patrzyła😁
Nigdy nie oglądałam też CC, jeszcze bym ze szpitala uciekła.
ja mam zdjęcia z porodu cesarskiego, pielęgniarka robiła meża telefonem. Ale w Holandii nikogo to nie razi w sumie to normalne. Oczywiście obiektyw nie był blisko ale widać jak wyciągają synka 😊 a o takim porodzie jak z filmu marzyłam.

reklama
Do góry