reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Laski mam to dziadostwo. Od dziś weszła skrócona 7-dniowa kwarantanna, i jak zaczęłam się wczoraj źle czuć to mogę normalnie jechać na wizytę, bo wypada ona 9-tego dnia od zachorowania.
Tylko szczepionkę sobie przeloze. W ogóle mam brać tę szczepionkę jak już mnie to wzięło?
to po 7 dniach powtorz test i jak negatywny to jedz.
Nie, nie szczep sie. Teraz musi minac przynajmniej miesiac od zachorowania zeby moc sie szczepic. U nas mowia o 90 dniach koedy na bank ma sie przeciwciala.

reklama
to po 7 dniach powtorz test i jak negatywny to jedz.
Nie, nie szczep sie. Teraz musi minac przynajmniej miesiac od zachorowania zeby moc sie szczepic. U nas mowia o 90 dniach koedy na bank ma sie przeciwciala.
Jeszcze jutro dla pewności zrobię inny test i tak jak piszesz, powtórzę po 7-dniach.
@motylek24 od dziś jest 7 dni kwarantanny.
Dobra, to że szczepionki zrezygnuje i już

Jeszcze jutro dla pewności zrobię inny test i tak jak piszesz, powtórzę po 7-dniach.
Po pozytywnym teście jesteś w izolacji domowej to coś innego niż kwarantanna. Myślałam że izolacja nadal trwa 10 dni. Choć nie szukałam dokładnie. Wszystko zmieniają z dnia na dzień.
Zdrówka i najważniejsze objawy masz znikome. Szczepienie odpuść, już będziesz miała przeciwciała po przechorowaniu.

Kwarantanna to co innego niż izolacja. Izolacja jest wtedy, gdy ktoś jest pozytywny i nadal trwa 10 dni. Podobno zaraża się 10 dni od pierwszych objawów, ale jak jest to niewiadomo.
Edit : Matko dziewczyny podczytuję was od kilku tygodni, bo niedługo mam transfer i odpisałam 🙈🙈🙈 Mam nadzieję, że do was dołączę 😍

Kwarantanna to co innego niż izolacja. Izolacja jest wtedy, gdy ktoś jest pozytywny i nadal trwa 10 dni. Podobno zaraża się 10 dni od pierwszych objawów, ale jak jest to niewiadomo.
Edit : Matko dziewczyny podczytuję was od kilku tygodni, bo niedługo mam transfer i odpisałam 🙈🙈🙈 Mam nadzieję, że do was dołączę 😍
Na pewno wkrotce dolaczysz✊🏻✊🏻✊🏻 Amen!🙏🏻

Czy wy też macie/miałyście taki okropny ból pysiochy? I nie mówię tu o bólu rozejścia spojenia łonowego czy ogólnie krocza tylko o pysioche 🙈 nawet leżąc z poduszka między nogami ciężko mi jest znaleźć sobie w miarę komfortowa pozycje 😳

Dziewczyny ja dziś po wizycie, mała ma 3200 a dziś 36+5 🤭 mam skierowanie na CC na 14 lutego a 11 mam się stawić się szpitala. Ale uwaga mam już 2 cm rozwarcia 🙆 mam nadzieję, że dotrzymam do tej cesarki... Jeszcze muszę się zgłosić do citomedu na ktg. @motylek24 czy ja dobrze pamiętam, że Ty bywalas w citomedzie? Miałaś tam może ktg?

Dziewczyny ja dziś po wizycie, mała ma 3200 a dziś 36+5 🤭 mam skierowanie na CC na 14 lutego a 11 mam się stawić się szpitala. Ale uwaga mam już 2 cm rozwarcia 🙆 mam nadzieję, że dotrzymam do tej cesarki... Jeszcze muszę się zgłosić do citomedu na ktg. @motylek24 czy ja dobrze pamiętam, że Ty bywalas w citomedzie? Miałaś tam może ktg?
kawal baby sie szykuje 🙀😀
Hmm 2cm rozwarcia i 2 tyg to roznie moze byc. Ja tyle chodzilam i porod sie nie zaczal. Duzo zalezy od trgo w jakim stanie jest szyjka.

reklama
kawal baby sie szykuje 🙀😀
Hmm 2cm rozwarcia i 2 tyg to roznie moze byc. Ja tyle chodzilam i porod sie nie zaczal. Duzo zalezy od trgo w jakim stanie jest szyjka.
W sumie to prawie 3 tygodnie bo dziś 25 🤐 a 11 mam się stawić do szpitala dopiero 🤯 nie wiem kurde w jakim stanie ale większość czasu leżę i biorę luteinę, chyba byłoby słabo gdybym jej nie brała całkiem z tą szyjką 🥴

Do góry