reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

bo jeszcze ma miejsce. Dziecko rosnie teraz 250g na tydzien, do porodu moze przybrac kilogram - to bardzo duzo, wtedy na koncowce, zwlaszcza jesli mama jest niewielka, ruchy sa slabsze, bo po prostu nie ma miejsca na fikolki.
U mnie to już nie ma takich kopniaków czy coś, tylko takie przesuwanie. I też teraz bardziej to czuję niż wcześniej jak mały miał sporo miejsca. I na dodatek tak fajnie widać jak brzuch faluje i się cały rusza. Czesne go nie dotykam tylko sobie patrzę jak mały tam szaleje ❤️

reklama
U mnie to już nie ma takich kopniaków czy coś, tylko takie przesuwanie. I też teraz bardziej to czuję niż wcześniej jak mały miał sporo miejsca. I na dodatek tak fajnie widać jak brzuch faluje i się cały rusza. Czesne go nie dotykam tylko sobie patrzę jak mały tam szaleje ❤️
Cudne….
A jak sie dzisiaj czujesz? Lepiej?? Test zrobilas?

Cudne….
A jak sie dzisiaj czujesz? Lepiej?? Test zrobilas?
Dopiero mąż mi go przywiózł. Jem obiad i zaraz będę rozkminiała jak to zrobić bo to niemiecki test 🤔. Od teściowej dostaliśmy.
Dżoanna, a kiedy ty masz teraz wizytę? Który masz tydzień?
Pewnie jak poczujesz pierwsze ruchy to będziesz płakać ❤️

Dopiero mąż mi go przywiózł. Jem obiad i zaraz będę rozkminiała jak to zrobić bo to niemiecki test 🤔. Od teściowej dostaliśmy.
No to smacznego i dzialaj✊🏻✊🏻✊🏻

Ja to paskudnie, mdlosci kosmiczne i wymioty (te czasem).
Ale licze na to ze koncowka juz (11 tydzien obecnie leci)
9 lutego mam pappa
15 lutego mam wizyte zwykla z usg
A nifty pobieraja mi 1 lutego… no czekam i czekam😍 juz sobie poplakuje czasem ze szczescia:) tez mysle ze synek bedzie pewnie

ja zrobilam ostatnio kilka jak chcesz instrukcje 😂😂😂

No to smacznego i dzialaj✊🏻✊🏻✊🏻

Ja to paskudnie, mdlosci kosmiczne i wymioty (te czasem).
Ale licze na to ze koncowka juz (11 tydzien obecnie leci)
9 lutego mam pappa
15 lutego mam wizyte zwykla z usg
A nifty pobieraja mi 1 lutego… no czekam i czekam😍 juz sobie poplakuje czasem ze szczescia:) tez mysle ze synek bedzie pewnie
Ale razem z pappa masz też prenatalne czy nie? Bo wiem że niektóre dziewczyny mogły szybciej oddać krew na pappa i na prenatalne mieć już wynik. Ja tak niestety nie mogłam i nie dość że miałam stres na prenatalnych to potem jeszcze czekanie na pappe🤦

Ale razem z pappa masz też prenatalne czy nie? Bo wiem że niektóre dziewczyny mogły szybciej oddać krew na pappa i na prenatalne mieć już wynik. Ja tak niestety nie mogłam i nie dość że miałam stres na prenatalnych to potem jeszcze czekanie na pappe🤦
Najpierw mam samo usg 9.02 i tego dnia pobieraja krew a wynik przychodzi potem… nie wnikalam bo i tak robie nifty

Laski mam to dziadostwo. Od dziś weszła skrócona 7-dniowa kwarantanna, i jak zaczęłam się wczoraj źle czuć to mogę normalnie jechać na wizytę, bo wypada ona 9-tego dnia od zachorowania.
Tylko szczepionkę sobie przeloze. W ogóle mam brać tę szczepionkę jak już mnie to wzięło?

reklama
Laski mam to dziadostwo. Od dziś weszła skrócona 7-dniowa kwarantanna, i jak zaczęłam się wczoraj źle czuć to mogę normalnie jechać na wizytę, bo wypada ona 9-tego dnia od zachorowania.
Tylko szczepionkę sobie przeloze. W ogóle mam brać tę szczepionkę jak już mnie to wzięło?
O kurcze. Ja bym już się nie szczepila. Zresztą jeśli zgłosisz oficjalnie to chyba tak od razu nie można.
Kwarantanna od pozytywnego testu 10 dni i nigdzie w tym czasie nie wyjdziesz. Obserwuj się jak tylko choroba będzie się rozwijała zrób oficjalny test i kontaktuj się z lekarzem.

Ja też zrobiłam synowi test,.u nas negatywny.

Do góry