U mnie to już nie ma takich kopniaków czy coś, tylko takie przesuwanie. I też teraz bardziej to czuję niż wcześniej jak mały miał sporo miejsca. I na dodatek tak fajnie widać jak brzuch faluje i się cały rusza. Czesne go nie dotykam tylko sobie patrzę jak mały tam szalejebo jeszcze ma miejsce. Dziecko rosnie teraz 250g na tydzien, do porodu moze przybrac kilogram - to bardzo duzo, wtedy na koncowce, zwlaszcza jesli mama jest niewielka, ruchy sa slabsze, bo po prostu nie ma miejsca na fikolki.
reklama
Cudne….U mnie to już nie ma takich kopniaków czy coś, tylko takie przesuwanie. I też teraz bardziej to czuję niż wcześniej jak mały miał sporo miejsca. I na dodatek tak fajnie widać jak brzuch faluje i się cały rusza. Czesne go nie dotykam tylko sobie patrzę jak mały tam szaleje
A jak sie dzisiaj czujesz? Lepiej?? Test zrobilas?
Dopiero mąż mi go przywiózł. Jem obiad i zaraz będę rozkminiała jak to zrobić bo to niemiecki test . Od teściowej dostaliśmy.Cudne….
A jak sie dzisiaj czujesz? Lepiej?? Test zrobilas?
Dżoanna, a kiedy ty masz teraz wizytę? Który masz tydzień?
Pewnie jak poczujesz pierwsze ruchy to będziesz płakać
No to smacznego i dzialajDopiero mąż mi go przywiózł. Jem obiad i zaraz będę rozkminiała jak to zrobić bo to niemiecki test . Od teściowej dostaliśmy.
Ja to paskudnie, mdlosci kosmiczne i wymioty (te czasem).
Ale licze na to ze koncowka juz (11 tydzien obecnie leci)
9 lutego mam pappa
15 lutego mam wizyte zwykla z usg
A nifty pobieraja mi 1 lutego… no czekam i czekam juz sobie poplakuje czasem ze szczescia tez mysle ze synek bedzie pewnie
nieagatka
Fanka BB :)
ja zrobilam ostatnio kilka jak chcesz instrukcjeDopiero mąż mi go przywiózł. Jem obiad i zaraz będę rozkminiała jak to zrobić bo to niemiecki test . Od teściowej dostaliśmy.
Już zrobiłam . Jeszcze 10min czekaniaja zrobilam ostatnio kilka jak chcesz instrukcje
Ale razem z pappa masz też prenatalne czy nie? Bo wiem że niektóre dziewczyny mogły szybciej oddać krew na pappa i na prenatalne mieć już wynik. Ja tak niestety nie mogłam i nie dość że miałam stres na prenatalnych to potem jeszcze czekanie na pappeNo to smacznego i dzialaj
Ja to paskudnie, mdlosci kosmiczne i wymioty (te czasem).
Ale licze na to ze koncowka juz (11 tydzien obecnie leci)
9 lutego mam pappa
15 lutego mam wizyte zwykla z usg
A nifty pobieraja mi 1 lutego… no czekam i czekam juz sobie poplakuje czasem ze szczescia tez mysle ze synek bedzie pewnie
Najpierw mam samo usg 9.02 i tego dnia pobieraja krew a wynik przychodzi potem… nie wnikalam bo i tak robie niftyAle razem z pappa masz też prenatalne czy nie? Bo wiem że niektóre dziewczyny mogły szybciej oddać krew na pappa i na prenatalne mieć już wynik. Ja tak niestety nie mogłam i nie dość że miałam stres na prenatalnych to potem jeszcze czekanie na pappe
Laski mam to dziadostwo. Od dziś weszła skrócona 7-dniowa kwarantanna, i jak zaczęłam się wczoraj źle czuć to mogę normalnie jechać na wizytę, bo wypada ona 9-tego dnia od zachorowania.
Tylko szczepionkę sobie przeloze. W ogóle mam brać tę szczepionkę jak już mnie to wzięło?
Tylko szczepionkę sobie przeloze. W ogóle mam brać tę szczepionkę jak już mnie to wzięło?
reklama
motylek24
Fanka BB :)
O kurcze. Ja bym już się nie szczepila. Zresztą jeśli zgłosisz oficjalnie to chyba tak od razu nie można.Laski mam to dziadostwo. Od dziś weszła skrócona 7-dniowa kwarantanna, i jak zaczęłam się wczoraj źle czuć to mogę normalnie jechać na wizytę, bo wypada ona 9-tego dnia od zachorowania.
Kwarantanna od pozytywnego testu 10 dni i nigdzie w tym czasie nie wyjdziesz. Obserwuj się jak tylko choroba będzie się rozwijała zrób oficjalny test i kontaktuj się z lekarzem.
Ja też zrobiłam synowi test,.u nas negatywny.