reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

bo jeszcze ma miejsce. Dziecko rosnie teraz 250g na tydzien, do porodu moze przybrac kilogram - to bardzo duzo, wtedy na koncowce, zwlaszcza jesli mama jest niewielka, ruchy sa slabsze, bo po prostu nie ma miejsca na fikolki.
U mnie to już nie ma takich kopniaków czy coś, tylko takie przesuwanie. I też teraz bardziej to czuję niż wcześniej jak mały miał sporo miejsca. I na dodatek tak fajnie widać jak brzuch faluje i się cały rusza. Czesne go nie dotykam tylko sobie patrzę jak mały tam szaleje ❤️

reklama
U mnie to już nie ma takich kopniaków czy coś, tylko takie przesuwanie. I też teraz bardziej to czuję niż wcześniej jak mały miał sporo miejsca. I na dodatek tak fajnie widać jak brzuch faluje i się cały rusza. Czesne go nie dotykam tylko sobie patrzę jak mały tam szaleje ❤️
Cudne….
A jak sie dzisiaj czujesz? Lepiej?? Test zrobilas?

Cudne….
A jak sie dzisiaj czujesz? Lepiej?? Test zrobilas?
Dopiero mąż mi go przywiózł. Jem obiad i zaraz będę rozkminiała jak to zrobić bo to niemiecki test 🤔. Od teściowej dostaliśmy.
Dżoanna, a kiedy ty masz teraz wizytę? Który masz tydzień?
Pewnie jak poczujesz pierwsze ruchy to będziesz płakać ❤️

Dopiero mąż mi go przywiózł. Jem obiad i zaraz będę rozkminiała jak to zrobić bo to niemiecki test 🤔. Od teściowej dostaliśmy.
No to smacznego i dzialaj✊🏻✊🏻✊🏻

Ja to paskudnie, mdlosci kosmiczne i wymioty (te czasem).
Ale licze na to ze koncowka juz (11 tydzien obecnie leci)
9 lutego mam pappa
15 lutego mam wizyte zwykla z usg
A nifty pobieraja mi 1 lutego… no czekam i czekam😍 juz sobie poplakuje czasem ze szczescia:) tez mysle ze synek bedzie pewnie

ja zrobilam ostatnio kilka jak chcesz instrukcje 😂😂😂

No to smacznego i dzialaj✊🏻✊🏻✊🏻

Ja to paskudnie, mdlosci kosmiczne i wymioty (te czasem).
Ale licze na to ze koncowka juz (11 tydzien obecnie leci)
9 lutego mam pappa
15 lutego mam wizyte zwykla z usg
A nifty pobieraja mi 1 lutego… no czekam i czekam😍 juz sobie poplakuje czasem ze szczescia:) tez mysle ze synek bedzie pewnie
Ale razem z pappa masz też prenatalne czy nie? Bo wiem że niektóre dziewczyny mogły szybciej oddać krew na pappa i na prenatalne mieć już wynik. Ja tak niestety nie mogłam i nie dość że miałam stres na prenatalnych to potem jeszcze czekanie na pappe🤦

Ale razem z pappa masz też prenatalne czy nie? Bo wiem że niektóre dziewczyny mogły szybciej oddać krew na pappa i na prenatalne mieć już wynik. Ja tak niestety nie mogłam i nie dość że miałam stres na prenatalnych to potem jeszcze czekanie na pappe🤦
Najpierw mam samo usg 9.02 i tego dnia pobieraja krew a wynik przychodzi potem… nie wnikalam bo i tak robie nifty

Laski mam to dziadostwo. Od dziś weszła skrócona 7-dniowa kwarantanna, i jak zaczęłam się wczoraj źle czuć to mogę normalnie jechać na wizytę, bo wypada ona 9-tego dnia od zachorowania.
Tylko szczepionkę sobie przeloze. W ogóle mam brać tę szczepionkę jak już mnie to wzięło?

reklama
Laski mam to dziadostwo. Od dziś weszła skrócona 7-dniowa kwarantanna, i jak zaczęłam się wczoraj źle czuć to mogę normalnie jechać na wizytę, bo wypada ona 9-tego dnia od zachorowania.
Tylko szczepionkę sobie przeloze. W ogóle mam brać tę szczepionkę jak już mnie to wzięło?
O kurcze. Ja bym już się nie szczepila. Zresztą jeśli zgłosisz oficjalnie to chyba tak od razu nie można.
Kwarantanna od pozytywnego testu 10 dni i nigdzie w tym czasie nie wyjdziesz. Obserwuj się jak tylko choroba będzie się rozwijała zrób oficjalny test i kontaktuj się z lekarzem.

Ja też zrobiłam synowi test,.u nas negatywny.

Do góry