reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć dziewczyny 😊. Ja niedawno wstałam, tak, tak, nie zazdraszczajcie 😂
Czuję się dobrze i nie mam już temperatury. Może to moja słynna jednodniówka, bo już kiedyś tak miałam i koleżanki się śmiały że ja to nawet nie mam czasu chorować 😂
Zobaczę jeszcze wieczorem czy będzie w porządku i czy znowu temperatura nie podskoczy.
Mąż mi dał zakaz wyjścia z domu i ma jechać po test po pracy.
Ej, a co będzie jak wyjdzie że mam wirusa? Co z moją wizytą u gina i szczepionką? Mam jednego dnia, 1.02

Czuję się dobrze i nie mam już temperatury. Może to moja słynna jednodniówka, bo już kiedyś tak miałam i koleżanki się śmiały że ja to nawet nie mam czasu chorować 😂
Zobaczę jeszcze wieczorem czy będzie w porządku i czy znowu temperatura nie podskoczy.
Ej, a co będzie jak wyjdzie że mam wirusa? Co z moją wizytą u gina i szczepionką? Mam jednego dnia, 1.02
to wydaje mnie się że i jedno i drugie będzie trzeba przenieść bo powinnaś być po dodatnim wyniku objęta izolacją :-)

jak jestes pozytywna to nie mozesz wyjsc na wizyte i nie mozesz sie szczepic. Zrob test i potem bedziesz sie martwic. Moze faktycznie tylko falszywy alarm

Pilnuj się, mąż dobrze prawi, zostań w domu tych kilka dni. Po pozytywnym teście masz 10 dni kwarantanny, nigdzie nie wyjdziesz.

Mi już hormony naprawdę biją do głowy... Wczoraj się załamywałam czy dam sobie radę z dzieckiem a dziś mnie skręca bo chciałabym żeby już z nami była.. 🙉🙉🙉 Nie nadarzam już sama za sobą🤷

Mi już hormony naprawdę biją do głowy... Wczoraj się załamywałam czy dam sobie radę z dzieckiem a dziś mnie skręca bo chciałabym żeby już z nami była.. 🙉🙉🙉 Nie nadarzam już sama za sobą🤷
Ja też tak mam, że raz bym chciała poznać małego a raz wolę niech sobie jeszcze posiedzi w brzuchu 😜. Pamiętasz, że ja poł życia nie chciałam mieć dzieci? Brzydziły mnie te duże brzuchy w ciąży i ruchy obcego🤮. A teraz będę strasznie tęskniła za tymi ruchami, uwielbiam je ❤️. Jak jestem na jakiejś imprezie i mały zaczyna się kręcić to zawsze mam ochotę wyjść i posiedzieć sama z moim brzuszkiem i go dotykać ❤️. I tak to się właśnie moje życie i przekonania zmieniły 😜

Ja też tak mam, że raz bym chciała poznać małego a raz wolę niech sobie jeszcze posiedzi w brzuchu 😜. Pamiętasz, że ja poł życia nie chciałam mieć dzieci? Brzydziły mnie te duże brzuchy w ciąży i ruchy obcego🤮. A teraz będę strasznie tęskniła za tymi ruchami, uwielbiam je ❤️. Jak jestem na jakiejś imprezie i mały zaczyna się kręcić to zawsze mam ochotę wyjść i posiedzieć sama z moim brzuszkiem i go dotykać ❤️. I tak to się właśnie moje życie i przekonania zmieniły 😜
No jest coś na rzeczy 😜 co do ruchów to cały czas mi powtarzali ze jak dziecko będzie duże to ruchy słabną bo ma mało miejsca i wg, a kija prawda 🤣 u mnie to dopiero teraz jak Dokazuje w bandziochu czasami to mam wrażenie że chce go roznieść 😁

reklama
No jest coś na rzeczy 😜 co do ruchów to cały czas mi powtarzali ze jak dziecko będzie duże to ruchy słabną bo ma mało miejsca i wg, a kija prawda 🤣 u mnie to dopiero teraz jak Dokazuje w bandziochu czasami to mam wrażenie że chce go roznieść 😁
bo jeszcze ma miejsce. Dziecko rosnie teraz 250g na tydzien, do porodu moze przybrac kilogram - to bardzo duzo, wtedy na koncowce, zwlaszcza jesli mama jest niewielka, ruchy sa slabsze, bo po prostu nie ma miejsca na fikolki.

Do góry