reklama
Cześć dziewczyny . Ja niedawno wstałam, tak, tak, nie zazdraszczajcie
Czuję się dobrze i nie mam już temperatury. Może to moja słynna jednodniówka, bo już kiedyś tak miałam i koleżanki się śmiały że ja to nawet nie mam czasu chorować
Zobaczę jeszcze wieczorem czy będzie w porządku i czy znowu temperatura nie podskoczy.
Mąż mi dał zakaz wyjścia z domu i ma jechać po test po pracy.
Ej, a co będzie jak wyjdzie że mam wirusa? Co z moją wizytą u gina i szczepionką? Mam jednego dnia, 1.02
Czuję się dobrze i nie mam już temperatury. Może to moja słynna jednodniówka, bo już kiedyś tak miałam i koleżanki się śmiały że ja to nawet nie mam czasu chorować
Zobaczę jeszcze wieczorem czy będzie w porządku i czy znowu temperatura nie podskoczy.
Ej, a co będzie jak wyjdzie że mam wirusa? Co z moją wizytą u gina i szczepionką? Mam jednego dnia, 1.02
Justi92
Fanka BB :)
to wydaje mnie się że i jedno i drugie będzie trzeba przenieść bo powinnaś być po dodatnim wyniku objęta izolacją :-)Cześć dziewczyny . Ja niedawno wstałam, tak, tak, nie zazdraszczajcie
nieagatka
jak jestes pozytywna to nie mozesz wyjsc na wizyte i nie mozesz sie szczepic. Zrob test i potem bedziesz sie martwic. Moze faktycznie tylko falszywy alarmCześć dziewczyny . Ja niedawno wstałam, tak, tak, nie zazdraszczajcie
motylek24
Pilnuj się, mąż dobrze prawi, zostań w domu tych kilka dni. Po pozytywnym teście masz 10 dni kwarantanny, nigdzie nie wyjdziesz.Cześć dziewczyny . Ja niedawno wstałam, tak, tak, nie zazdraszczajcie
Ja też tak mam, że raz bym chciała poznać małego a raz wolę niech sobie jeszcze posiedzi w brzuchu . Pamiętasz, że ja poł życia nie chciałam mieć dzieci? Brzydziły mnie te duże brzuchy w ciąży i ruchy obcego. A teraz będę strasznie tęskniła za tymi ruchami, uwielbiam je . Jak jestem na jakiejś imprezie i mały zaczyna się kręcić to zawsze mam ochotę wyjść i posiedzieć sama z moim brzuszkiem i go dotykać . I tak to się właśnie moje życie i przekonania zmieniłyMi już hormony naprawdę biją do głowy... Wczoraj się załamywałam czy dam sobie radę z dzieckiem a dziś mnie skręca bo chciałabym żeby już z nami była.. Nie nadarzam już sama za sobą
Justi92
No jest coś na rzeczy co do ruchów to cały czas mi powtarzali ze jak dziecko będzie duże to ruchy słabną bo ma mało miejsca i wg, a kija prawda u mnie to dopiero teraz jak Dokazuje w bandziochu czasami to mam wrażenie że chce go roznieśćJa też tak mam, że raz bym chciała poznać małego a raz wolę niech sobie jeszcze posiedzi w brzuchu . Pamiętasz, że ja poł życia nie chciałam mieć dzieci? Brzydziły mnie te duże brzuchy w ciąży i ruchy obcego. A teraz będę strasznie tęskniła za tymi ruchami, uwielbiam je . Jak jestem na jakiejś imprezie i mały zaczyna się kręcić to zawsze mam ochotę wyjść i posiedzieć sama z moim brzuszkiem i go dotykać . I tak to się właśnie moje życie i przekonania zmieniły
reklama
nieagatka
bo jeszcze ma miejsce. Dziecko rosnie teraz 250g na tydzien, do porodu moze przybrac kilogram - to bardzo duzo, wtedy na koncowce, zwlaszcza jesli mama jest niewielka, ruchy sa slabsze, bo po prostu nie ma miejsca na fikolki.No jest coś na rzeczy co do ruchów to cały czas mi powtarzali ze jak dziecko będzie duże to ruchy słabną bo ma mało miejsca i wg, a kija prawda u mnie to dopiero teraz jak Dokazuje w bandziochu czasami to mam wrażenie że chce go roznieść