reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

W sumie to prawie 3 tygodnie bo dziś 25 🤐 a 11 mam się stawić do szpitala dopiero 🤯 nie wiem kurde w jakim stanie ale większość czasu leżę i biorę luteinę, chyba byłoby słabo gdybym jej nie brała całkiem z tą szyjką 🥴
gdyby skurcze zrobily sie regularne i trwaly ok godziny to jedz do szpitala. A poki co oszczedzaj sie ile sie da.
Faktycznie 3tyg, czyli moze Ci prawie so 4kg dobic 🙀😁😁

reklama
Dziewczyny ja dziś po wizycie, mała ma 3200 a dziś 36+5 🤭 mam skierowanie na CC na 14 lutego a 11 mam się stawić się szpitala. Ale uwaga mam już 2 cm rozwarcia 🙆 mam nadzieję, że dotrzymam do tej cesarki... Jeszcze muszę się zgłosić do citomedu na ktg. @motylek24 czy ja dobrze pamiętam, że Ty bywalas w citomedzie? Miałaś tam może ktg?
Trzy miesiące ciąży rezydowałam w Bizielu, nie byłam u nas na ktg. W pierwszej ciąży byłam ze dwa razy w szpitalu na Bielanach, ale kiedy to było, pewnie wszystko się zmieniło.

Dziewczyny ja dziś po wizycie, mała ma 3200 a dziś 36+5 🤭 mam skierowanie na CC na 14 lutego a 11 mam się stawić się szpitala. Ale uwaga mam już 2 cm rozwarcia 🙆 mam nadzieję, że dotrzymam do tej cesarki... Jeszcze muszę się zgłosić do citomedu na ktg. @motylek24 czy ja dobrze pamiętam, że Ty bywalas w citomedzie? Miałaś tam może ktg?
Jak na dziewczynkę to ładnie, ale urodzeniowa do 3500 to taka przeciętna waga, mój na tym etapie miał około 3300 i urodził się w 40+1 z wagą około 3500, szacowany z usg był na niecałe 3800.

Jak na dziewczynkę to ładnie, ale urodzeniowa do 3500 to taka przeciętna waga, mój na tym etapie miał około 3300 i urodził się w 40+1 z wagą około 3500, szacowany z usg był na niecałe 3800.
az sprawdzilam moja - wazyla w 36tc 2840g a urodzilasie w 39tc -3330g dokladanie taka waga jaka jej wyliczyla gin.
U Ciebie albo slabo dziecko na usg zmierzone albo przestalo przybierac, bo 200g w miesiac to malutko.

Trzy miesiące ciąży rezydowałam w Bizielu, nie byłam u nas na ktg. W pierwszej ciąży byłam ze dwa razy w szpitalu na Bielanach, ale kiedy to było, pewnie wszystko się zmieniło.
Dzięki właśnie chodziło mi o te ktg jak ja mam się tam zapisać 😂 ale jutro będę dzwonić to się dowiem

reklama
Do góry