reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

W sumie to prawie 3 tygodnie bo dziś 25 🤐 a 11 mam się stawić do szpitala dopiero 🤯 nie wiem kurde w jakim stanie ale większość czasu leżę i biorę luteinę, chyba byłoby słabo gdybym jej nie brała całkiem z tą szyjką 🥴
gdyby skurcze zrobily sie regularne i trwaly ok godziny to jedz do szpitala. A poki co oszczedzaj sie ile sie da.
Faktycznie 3tyg, czyli moze Ci prawie so 4kg dobic 🙀😁😁

reklama
Dziewczyny ja dziś po wizycie, mała ma 3200 a dziś 36+5 🤭 mam skierowanie na CC na 14 lutego a 11 mam się stawić się szpitala. Ale uwaga mam już 2 cm rozwarcia 🙆 mam nadzieję, że dotrzymam do tej cesarki... Jeszcze muszę się zgłosić do citomedu na ktg. @motylek24 czy ja dobrze pamiętam, że Ty bywalas w citomedzie? Miałaś tam może ktg?
Trzy miesiące ciąży rezydowałam w Bizielu, nie byłam u nas na ktg. W pierwszej ciąży byłam ze dwa razy w szpitalu na Bielanach, ale kiedy to było, pewnie wszystko się zmieniło.

Dziewczyny ja dziś po wizycie, mała ma 3200 a dziś 36+5 🤭 mam skierowanie na CC na 14 lutego a 11 mam się stawić się szpitala. Ale uwaga mam już 2 cm rozwarcia 🙆 mam nadzieję, że dotrzymam do tej cesarki... Jeszcze muszę się zgłosić do citomedu na ktg. @motylek24 czy ja dobrze pamiętam, że Ty bywalas w citomedzie? Miałaś tam może ktg?
Jak na dziewczynkę to ładnie, ale urodzeniowa do 3500 to taka przeciętna waga, mój na tym etapie miał około 3300 i urodził się w 40+1 z wagą około 3500, szacowany z usg był na niecałe 3800.

Jak na dziewczynkę to ładnie, ale urodzeniowa do 3500 to taka przeciętna waga, mój na tym etapie miał około 3300 i urodził się w 40+1 z wagą około 3500, szacowany z usg był na niecałe 3800.
az sprawdzilam moja - wazyla w 36tc 2840g a urodzilasie w 39tc -3330g dokladanie taka waga jaka jej wyliczyla gin.
U Ciebie albo slabo dziecko na usg zmierzone albo przestalo przybierac, bo 200g w miesiac to malutko.

Trzy miesiące ciąży rezydowałam w Bizielu, nie byłam u nas na ktg. W pierwszej ciąży byłam ze dwa razy w szpitalu na Bielanach, ale kiedy to było, pewnie wszystko się zmieniło.
Dzięki właśnie chodziło mi o te ktg jak ja mam się tam zapisać 😂 ale jutro będę dzwonić to się dowiem

reklama
Do góry