reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 A rajtuski na 56 też kupowałaś? Ja mam dwie pary(dostałam od przyjaciółki) i zastanawiam się czy na takie maleństwo potrzeba więcej? Przecież mam tyle tych pół śpiochów i pajacyków 🤷 u mnie szuflada na 56 wygląda tak... Te dwie rzeczy od góry w nieładzie to przygotowane do szpitala na wyjście do ewentualnego dopakowania 😜
Na róż 50 mam trzy ubranka w razie w. (ps większość ubranek dostałam od siostry i przyjaciółki, parę sztuk tylko dokupiłam bodziakow)
Alez to wszystko slodkie jest:)))
A jak wyglądają półśpiochy??😄😄😄

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220120_121716_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220120_121716_com.android.chrome.jpg
    261,5 KB · Wyświetleń: 51
@fredka84 A rajtuski na 56 też kupowałaś? Ja mam dwie pary(dostałam od przyjaciółki) i zastanawiam się czy na takie maleństwo potrzeba więcej? Przecież mam tyle tych pół śpiochów i pajacyków 🤷 u mnie szuflada na 56 wygląda tak... Te dwie rzeczy od góry w nieładzie to przygotowane do szpitala na wyjście do ewentualnego dopakowania 😜
Na róż 50 mam trzy ubranka w razie w. (ps większość ubranek dostałam od siostry i przyjaciółki, parę sztuk tylko dokupiłam bodziakow)
Nie mam rajtuzek🤔. Wiesz, faceci w rajtuzach dziwnie mi się kojarzą 😂. A tak na serio to u mnie na wsi będą w kościele dzwony biły, jak pierwszy raz sama dziecko ubiorę w takie body przez głowę 😎. Na razie nie chcę sobie życia utrudniać rajtuzkami😜

Ja bardzo długo dzieci ubierałam tak: body kopertowe, pajac i skarpetki. Powiem wam że nic nie ciśnie dziecka, wygodnie sir przebiera i zmienia pieluchy. Rajtuzki kupiłam dopiero jak dobrze raczkowały. I zdrowe wyrosły 🙃.
Także mimo, że dla mnie nie czas jeszcze na wyprawkę to na 99% ciuszkow będę miała dość bo romantyczką że mnie i zachowałam wszystkie ciuszki po dzieciach...

reklama
@DagLer co u Ciebie? Jak maleństwo? Widziałam że mamy termin na ten sam dzień 😁 Ty CC czy SN?
Hej,
Ja przez mięśniaki niestety CC (mieśniak blokuje wyjście 😭), planowane na 10 lutego, bo wcześniej zmienił się termin przewidywanego porodu na 14 lutego ❤

Końcówka ciąży cudowna, oczywiście poza zmęczeniem, nieprzespanymi nocami, dodatkowymi kg i dużym brzuchem, ale co to dla nas skoro przed tyle przeszłyśmy, żeby dzisiaj właśnie zachwycać się rozstępami i porządnymi kopniakami.

A co u Ciebie? @fredka84, a jak Ty się czujesz?

Do góry