reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 A rajtuski na 56 też kupowałaś? Ja mam dwie pary(dostałam od przyjaciółki) i zastanawiam się czy na takie maleństwo potrzeba więcej? Przecież mam tyle tych pół śpiochów i pajacyków 🤷 u mnie szuflada na 56 wygląda tak... Te dwie rzeczy od góry w nieładzie to przygotowane do szpitala na wyjście do ewentualnego dopakowania 😜
Na róż 50 mam trzy ubranka w razie w. (ps większość ubranek dostałam od siostry i przyjaciółki, parę sztuk tylko dokupiłam bodziakow)
Alez to wszystko slodkie jest:)))
A jak wyglądają półśpiochy??😄😄😄

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220120_121716_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220120_121716_com.android.chrome.jpg
    261,5 KB · Wyświetleń: 47
@fredka84 A rajtuski na 56 też kupowałaś? Ja mam dwie pary(dostałam od przyjaciółki) i zastanawiam się czy na takie maleństwo potrzeba więcej? Przecież mam tyle tych pół śpiochów i pajacyków 🤷 u mnie szuflada na 56 wygląda tak... Te dwie rzeczy od góry w nieładzie to przygotowane do szpitala na wyjście do ewentualnego dopakowania 😜
Na róż 50 mam trzy ubranka w razie w. (ps większość ubranek dostałam od siostry i przyjaciółki, parę sztuk tylko dokupiłam bodziakow)
Nie mam rajtuzek🤔. Wiesz, faceci w rajtuzach dziwnie mi się kojarzą 😂. A tak na serio to u mnie na wsi będą w kościele dzwony biły, jak pierwszy raz sama dziecko ubiorę w takie body przez głowę 😎. Na razie nie chcę sobie życia utrudniać rajtuzkami😜

Ja bardzo długo dzieci ubierałam tak: body kopertowe, pajac i skarpetki. Powiem wam że nic nie ciśnie dziecka, wygodnie sir przebiera i zmienia pieluchy. Rajtuzki kupiłam dopiero jak dobrze raczkowały. I zdrowe wyrosły 🙃.
Także mimo, że dla mnie nie czas jeszcze na wyprawkę to na 99% ciuszkow będę miała dość bo romantyczką że mnie i zachowałam wszystkie ciuszki po dzieciach...

reklama
@DagLer co u Ciebie? Jak maleństwo? Widziałam że mamy termin na ten sam dzień 😁 Ty CC czy SN?
Hej,
Ja przez mięśniaki niestety CC (mieśniak blokuje wyjście 😭), planowane na 10 lutego, bo wcześniej zmienił się termin przewidywanego porodu na 14 lutego ❤

Końcówka ciąży cudowna, oczywiście poza zmęczeniem, nieprzespanymi nocami, dodatkowymi kg i dużym brzuchem, ale co to dla nas skoro przed tyle przeszłyśmy, żeby dzisiaj właśnie zachwycać się rozstępami i porządnymi kopniakami.

A co u Ciebie? @fredka84, a jak Ty się czujesz?

Do góry