reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To trzeba miec od razu duzo ciuszkow az
Do 68?? Boze! Ja myslalam ze tylko 56!
A po ile sztuk kazdego elementu z jednego rozmiaru masz??
Ja mam już lumpy do rozmiaru 74😂. Ale nie, nie musisz tego wszystkiego teraz kupować. Ja po prostu sporo od siostry dostałam i dlatego mam więcej.
Na YouTube mówią żeby kupic po 3 szt z każdego rodzaju ciuszka, czyli 3 pajacyki, 3 body itd. Dla mnie to trochę nierealne bo przecież to chyba codziennie byś prała 🤔. Już nawet @Kasiekt pisała że bardzo często przebiera.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam już lumpy do rozmiaru 74😂. Ale nie, nie musisz tegorocznej wszystkiego teraz kupować. Ja po prostu sporo od siostry dostałam i dlatego mam sporo.
Na YouTube mówią żeby kupic po 3 szt z każdego rodzaju ciuszka, czyli 3 pajacyki, 3 body itd. Dla mnie to trochę nierealne bo przecież to chyba codziennie byś prała 🤔. Już nawet @Kasiekt pisała że bardzo często przebiera.
3? Jaaaaasneee. Wg mnie 10 to malo. Body i pajace na poczatek sa wystarczajace, bo najwygodniejsze i dla dziecka i dla Mamy do ubierania.

a rozmiaru 50 wogole nie kupujesz? Moje obie 49cm i jedna 3090, druga 3330g i przez miesiac nosily 50, w 56 sie topily…
Fredka toz to juz za chwileczke, juz za momencik 🙀😂
Najmniejszy mam roz 56🤔. Najwyżej dzieć przez miesiąc będzie goły leżał pod kocem 😜
Kupiłam sobie te komodę hemnes z Ikea i jest fajna bo ma dużo szuflad. Tylko nie wiem czy kupować jakieś organizery na te ciuszki czy wystarczy jak są tak poukładane w piramidki 🤔.
Nie śmiać się z moich rysunków 😜

Załączniki

• 16426676148775376817704482833057.jpg
    16426676148775376817704482833057.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 76
3? Jaaaaasneee. Wg mnie 10 to malo. Body i pajace na poczatek sa wystarczajace, bo najwygodniejsze i dla dziecka i dla Mamy do ubierania.
No to super że też mowisz że trzeba więcej.. Jak obejrzałam ten filmik o ciuszkach, to chyba był Joanny Mróz, to wtedy pomyślałam, kurde, to ja mam po kilkanaście sztuk jednego rodzaju ubranka i pomyślałam że to za dużo🤔
Ale używane ubranka są tanie więc lepiej żebym czegoś nie założyła niż bym miała przy pralce codziennie stać. Suszarki niestety nie mam a to podobno samo złoto ❤️

Najmniejszy mam roz 56🤔. Najwyżej dzieć przez miesiąc będzie goły leżał pod kocem 😜
Kupiłam sobie te komodę hemnes z Ikea i jest fajna bo ma dużo szuflad. Tylko nie wiem czy kupować jakieś organizery na te ciuszki czy wystarczy jak są tak poukładane w piramidki 🤔.
Ale zajebisty patent!! I dzieki za info o komodzie bo tez bede szukac mebli

No to super że też mowisz że trzeba więcej.. Jak obejrzałam ten filmik o ciuszkach, to chyba był Joanny Mróz, to wtedy pomyślałam, kurde, to ja mam po kilkanaście sztuk jednego rodzaju ubranka i pomyślałam że to za dużo🤔
Ale używane ubranka są tanie więc lepiej żebym czegoś nie założyła niż bym miała przy pralce codziennie stać. Suszarki niestety nie mam a to podobno samo złoto ❤️
Suszarka to samo ZŁO dla rachunkow za prad😭😭😭 rosną o 100%!
Ale tez wygoda…

tez mam te komode, spox jest 😁 i tez mam tak poukladane choc jesi masz moejsce, ja bym je mniej skladala. Czemu? Bo teraz masz mase czasu na prasowanie a skladanie, potem bedzie mniej wiec im
mniej skladania tym lepiej 🤪

reklama
ja mam pralko-suszarke w jednym i nie zamienilabym na nic. Przy dzieciach to jest mega. Ja piore jakies 5-7 w tygodniu i w zimie nie byloby szans zeby to wyschlo, a tak to pyk i jest. Choc fakt, rachunki tez ladne 🤦🏻‍♀️

Do góry