reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurde Justi, ja to też nie mogłabym usiedzieć albo raczej uleżec🤷. Nie umiem tak, więc nie dziwię ci się.
A powiedz, masz już wszystko przygotowane? Ja skończyłam dziś prasować ciuszki od 56 do rozmiaru 68. I już widzę, że mam tego za dużo🤔.
Muszę przywieźć od siostry łóżeczko, bo u niej trzymam. Tylko że ona ma teraz kwarantannę i muszę się wstrzymać 🥴
Chodzę na szkołę rodzenia i jakoś się lepiej czuję, bo babka super wszystko tłumaczy i pokazuje. No zostaje jeszcze sprawa porodu ale spróbuję za tydzień znów z lekarzem pogadać i go trochę przycisnąć.
Wykupiłam sobie jeszcze taki kurs online rozwój dziecka 1- 3 m-ce od mamy fizjoterapeuty. Znasz? Babeczka jest ekstra. Sama ma czwórkę dzieci i jest z piątym w ciąży 😱. Nie chodzi w kaftanie więc chyba ogarnia 😂
Tak już mam wszystko kupione, w sobotę mój ma łóżeczko skręcić, torba cała spakowana w weekend ma mój jeszcze dopakować druga ta co będzie musiał mi do wyjścia przywieźć. Wolę mieć już wszystko gotowe jak by mnie wzięło. Co do ubranek mam poprawne wszystko a poprasowane r 56 i parę ciuszków z r62 resztę po rozwiązaniu chyba dopiero albo poproszę moja przyjaciółkę o pomoc bo sama się oferowała 😉 ogólnie to z tą wyprawka to się niby wszystko mam ale czuję jakbym nic nie miała przygotowane 🙉🤷 z drugiej strony czy na to wszystko można się przygotować w 100 %? mamę fizjoterapeutke znam i to prawda super babeczka 😍

reklama
Ja się najadłam gołąbków i ten maly trol mnie już z pół godziny kopie na wszystkie strony 😜. I teraz nie wiem czy lubi, czy rzuca się bo nie lubi 😜
Znaczy że pożera - jak nie będzie mu smakować to by Cię w żołądek kopał " a masz matka! Niech Ci zgaga te gołębie wyjdą"🤣..... Mmmm ale bym zjadła takiego gołąbka 😍 ja pampersy mam kupiłam 3 różne po dwie małe paczki zobaczymy które Hani spasują i czy nie uczula. Aspirator kupiłam z candypola

No to dobrze, bo niektóre rzeczy są tak ładne że szkoda założyć je tylko raz lub wcale. I tak kilka rzeczy używanych wywaliłam bo były zapinane z tyłu, a kto będzie się z tym męczył 😜
Jeszcze pampersow i aspiratora nie mam a tak to chyba wsio 🤔.
Nie nawidzilam rzeczy zapinanych z tyłu i tych bez rozpinania w nogach.
Ja się najadłam gołąbków i ten maly trol mnie już z pół godziny kopie na wszystkie strony 😜. I teraz nie wiem czy lubi, czy rzuca się bo nie lubi 😜
Jak nic taniec z radości. Ja tam bym tańczyła. 🤪

@fredka84 a co u Ciebie będzie?

Ja po prenatalnych. Dzieci żyją i podobno mają się świetnie. Jeden dzieć jest tydzień większy nic wynika z OM a drugi w sam raz jak OM. U jednego podobno z przeziernosci jakieś prawdopodobieństwo wyszło ale to u tego którego trudniej zbadać było bo się chował i jest mniejszy. 27 mam wizytę u mojego gina to poproszę żeby sprawdził.

Za to dzisiaj w pracy zawał serca. Na dzień dobry wymaz bo koleżanka z pokoju pozytywna. No powiem wam, że nigdy tak się z 1 kreski nie cieszyłam jak dzisiaj.... jestem negatywna.

Ja po prenatalnych. Dzieci żyją i podobno mają się świetnie. Jeden dzieć jest tydzień większy nic wynika z OM a drugi w sam raz jak OM. U jednego podobno z przeziernosci jakieś prawdopodobieństwo wyszło ale to u tego którego trudniej zbadać było bo się chował i jest mniejszy. 27 mam wizytę u mojego gina to poproszę żeby sprawdził.

Za to dzisiaj w pracy zawał serca. Na dzień dobry wymaz bo koleżanka z pokoju pozytywna. No powiem wam, że nigdy tak się z 1 kreski nie cieszyłam jak dzisiaj.... jestem negatywna.
No to pieknie! Dziecki zdrowe i niech rosną! Pilnuj sie kochana! Wirusa nam nie trzeba teraz!! A robisz nifty czy nie?

Kurde Justi, ja to też nie mogłabym usiedzieć albo raczej uleżec🤷. Nie umiem tak, więc nie dziwię ci się.
A powiedz, masz już wszystko przygotowane? Ja skończyłam dziś prasować ciuszki od 56 do rozmiaru 68. I już widzę, że mam tego za dużo🤔.
Muszę przywieźć od siostry łóżeczko, bo u niej trzymam. Tylko że ona ma teraz kwarantannę i muszę się wstrzymać 🥴
Chodzę na szkołę rodzenia i jakoś się lepiej czuję, bo babka super wszystko tłumaczy i pokazuje. No zostaje jeszcze sprawa porodu ale spróbuję za tydzień znów z lekarzem pogadać i go trochę przycisnąć.
Wykupiłam sobie jeszcze taki kurs online rozwój dziecka 1- 3 m-ce od mamy fizjoterapeuty. Znasz? Babeczka jest ekstra. Sama ma czwórkę dzieci i jest z piątym w ciąży 😱. Nie chodzi w kaftanie więc chyba ogarnia 😂
To trzeba miec od razu duzo ciuszkow az
Do 68?? Boze! Ja myslalam ze tylko 56!
A po ile sztuk kazdego elementu z jednego rozmiaru masz??

a rozmiaru 50 wogole nie kupujesz? Moje obie 49cm i jedna 3090, druga 3330g i przez miesiac nosily 50, w 56 sie topily…
Fredka toz to juz za chwileczke, juz za momencik 🙀😂

za wczesnie raczej na test… za jakies 3-4 dni dopiero bedzie bardziej wiarygodny…

To trzeba miec od razu duzo ciuszkow az
Do 68?? Boze! Ja myslalam ze tylko 56!
A po ile sztuk kazdego elementu z jednego rozmiaru masz??
pomysl, ze 68 to rozmiar 6 miesiecznego dziecka jesli jest niewielkie, jak duze to wczesniej. Warto miec kupione i przygotowane, bo jak posalysmy - na poczatku naprawde nie ma czasu na nic 😆

reklama

Ja dostałam sporo fajnych rzeczy od siostry ale też kupiłam kilka pak z vinted, i tam się trafiło kilka do wywalenia. Swoją drogą to vinted te samo zło 😂
U mnie chłopczyk będzie. Ciągle bezimienny ale już jakaś mini listę imion stworzyliśmy 😜
Super że już po prenatalnych jesteś ❤️. Jak swoje sobie przypomnę i ten stres, te ja dziękuję 😱.
A lekarz określił już płeć?

Do góry