reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy ktoras z Was jest z Warszawy i moze polecic miejsce do Rodzenia + położną? Ogolnie chodze tylko prywatnie do lekarza prowadzacego ginekologa endokrynologa a poza tym jestem totalnie zielona… jeszcze czas na to pewnie…
Polecam z całego serca Starynkiewicza, kadra super, położne zawsze pomocne, spędziłam tam tydzień to poznałam wszystkich, nic nie zrobią bez twojej zgody i wiedzy, wszystko przy dziecku robią przy tobie, doradczyni laktacyjna super, mają laktatory medeli na stanie i już kto pierwszy ten lepszy tylko naprawdę mają dużo. Położna Joanna Piotrowska. Ja rodziłam przez cc, ale jako że potrzebowałam się wygadać to chyba wszystkie położne i pielęgniarki poznałam 😄. Ordynator jest fajny, konkretny gość, młody, ma wiedzę i jest ok chociaż go wkurzyłam bo jak mnie z IP zgarnęli z marszu na patologię to zapomniałam skierowanie na cc dać 😄. Jedzenia dają dużo, może to nie menu z restauracji, ale jak dla mnie było ok, no i szpital mały, kameralny i każdy ma czas dla pacjentek a nie jak w molochu.

Ostatnia edycja:
reklama
no to super że wszystko ok to zaciskaj nogi i leż to wszystko dla Waszego dobra ❤️no i musisz czekać na profesorka. Pij meliskę i dbaj o siebie i maluszka. Reszta się ułoży ❤️
Wiecie co mnie przeraża w tym leżeniu? - (wiem że to może wydać się śmieszne, ale mówię poważnie) bałagan... 😳 Nawet nie będę mieć jak sobie posprzątać🤷 a szczególnie przed porodem... Stresuje się że dziecko do balaganu po szpitalu przywiozę 😵 mój nie umie sprzątać 🙈 i to naprawdę 🙈... Ja wiem ze nie można dziecka w sterylności trzymać ale ja sama w sobie po prostu nie cierpię balaganu ani brudu 😵😵😵 a tu nawet nie ma jak się ruszyć 🤷

Wiecie co mnie przeraża w tym leżeniu? - (wiem że to może wydać się śmieszne, ale mówię poważnie) bałagan... 😳 Nawet nie będę mieć jak sobie posprzątać🤷 a szczególnie przed porodem... Stresuje się że dziecko do balaganu po szpitalu przywiozę 😵 mój nie umie sprzątać 🙈 i to naprawdę 🙈... Ja wiem ze nie można dziecka w sterylności trzymać ale ja sama w sobie po prostu nie cierpię balaganu ani brudu 😵😵😵 a tu nawet nie ma jak się ruszyć 🤷
nauczy się nie będzie musiał niech się cieszy że to przy końcówce a nie od początku tak jak ja musiałam od 9 tygodnia leżeć później za mocno sobie pozwoliłam jak lepiej się czułam i znowu musiałam leżeć 🤷‍♀️też myślałam że będę wchodzić po drabinie do kuchni albo do pokoju ale wszystko było ok i tak będzie u Ciebie ❤️

no to czas najwyzszy zeby sie nauczyl. Duzy chlopak z niego, jak bedzie mial zajecie to nie bedzie myslal o pierdolach i ich wypisywal. Ty bedziesz miec pelne rece roboty wiec niech on ogarnie temat sprzatania. Ma miesiac zeby sie nauczyc.

Polecam z całego serca Starynkiewicza, kadra super, położne zawsze pomocne, spędziłam tam tydzień to poznałam wszystkich, nic nie zrobią bez twojej zgody i wiedzy, wszystko przy dziecku robią przy tobie, doradczyni laktacyjna super, mają laktatory medeli na stanie i już kto pierwszy ten lepszy tylko naprawdę mają dużo. Położna Joanna Piotrowska. Ja rodziłam przez cc, ale jako że potrzebowałam się wygadać to chyba wszystkie położne i pielęgniarki poznałam 😄. Ordynator jest fajny, konkretny gość, młody, ma wiedzę i jest ok chociaż go wkurzyłam bo jak mnie z IP zgarnęli z marszu na patologię to zapomniałam skierowanie na cc dać 😄. Jedzenia dają dużo, może to nie menu z restauracji, ale jak dla mnie było ok, no i szpital mały, kameralny i każdy ma czas dla pacjentek a nie jak w molochu.
Oo super dzieki wielkie😘 byłam tam na histeroskopii:)

Kasienko ja od Ciebie bralam heparyne prawda??☺️

Dziewczyny jest chyba źle. Na wkładce pojawiła mi się żywa krew. Wygląda jak początek okresu. 😔 Nim mi nie jest, nic mnie nie boli. Ale krew żywa. I to nie wygląda jak plamienie... ☹

reklama
Dziewczyny jest chyba źle. Na wkładce pojawiła mi się żywa krew. Wygląda jak początek okresu. 😔 Nim mi nie jest, nic mnie nie boli. Ale krew żywa. I to nie wygląda jak plamienie... ☹
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, dosyć mocne krwawienie, pojechałam na IP i okazało się że wszystko w porządku. A jak po nocy? Cały czas krwawisz? Byłaś w szpitalu ? Spokojnie to nie musi oznaczać najgorszego.

Do góry