katarzyna86
Fanka BB :)
Polecam z całego serca Starynkiewicza, kadra super, położne zawsze pomocne, spędziłam tam tydzień to poznałam wszystkich, nic nie zrobią bez twojej zgody i wiedzy, wszystko przy dziecku robią przy tobie, doradczyni laktacyjna super, mają laktatory medeli na stanie i już kto pierwszy ten lepszy tylko naprawdę mają dużo. Położna Joanna Piotrowska. Ja rodziłam przez cc, ale jako że potrzebowałam się wygadać to chyba wszystkie położne i pielęgniarki poznałam . Ordynator jest fajny, konkretny gość, młody, ma wiedzę i jest ok chociaż go wkurzyłam bo jak mnie z IP zgarnęli z marszu na patologię to zapomniałam skierowanie na cc dać . Jedzenia dają dużo, może to nie menu z restauracji, ale jak dla mnie było ok, no i szpital mały, kameralny i każdy ma czas dla pacjentek a nie jak w molochu.Dziewczyny czy ktoras z Was jest z Warszawy i moze polecic miejsce do Rodzenia + położną? Ogolnie chodze tylko prywatnie do lekarza prowadzacego ginekologa endokrynologa a poza tym jestem totalnie zielona… jeszcze czas na to pewnie…
Ostatnia edycja: