reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy ktoras z Was jest z Warszawy i moze polecic miejsce do Rodzenia + położną? Ogolnie chodze tylko prywatnie do lekarza prowadzacego ginekologa endokrynologa a poza tym jestem totalnie zielona… jeszcze czas na to pewnie…
Ja rodzilam na Karowej i bylam bardzo zadowolona.Poloznej nie wykupowam ale przy porodzie mialam bardzo fajna konkretna babke.Nazwisko chyba Kot ale pewna nie jestem wiem ze takie krotkie i odzwierzece😉Moze luksusow tam nie ma i ppolozne nie chodza i nie pytaja co 5 min w czym pomoc ale jezeli posxlam do poloznych zawsze z usmiechem mi pomagaly.No i jest tam przecudowny pediatra.Po prostu facet rewelacja.Zaangazowany i mega pomocny.Moj lekarz tam pracowal teraz przeniodl sie do Praskiego.Ja gdybym miala todzic jeszcze raz to napewno Karowa.

reklama
Ja rodzilam na Karowej i bylam bardzo zadowolona.Poloznej nie wykupowam ale przy porodzie mialam bardzo fajna konkretna babke.Nazwisko chyba Kot ale pewna nie jestem wiem ze takie krotkie i odzwierzece😉Moze luksusow tam nie ma i ppolozne nie chodza i nie pytaja co 5 min w czym pomoc ale jezeli posxlam do poloznych zawsze z usmiechem mi pomagaly.No i jest tam przecudowny pediatra.Po prostu facet rewelacja.Zaangazowany i mega pomocny.Moj lekarz tam pracowal teraz przeniodl sie do Praskiego.Ja gdybym miala todzic jeszcze raz to napewno Karowa.
Oki dziekuje😘
tak, bardzo dobrze wspominam jedzenie.
Tu moje snaidanie po porodzie - bagietka z szynka hiszpanska (marzenie kazdej ciezarnej, bo w ciazy jej jesc nie mozna), croissant z czekolada, toblerone i kawa z mlekiem 😁
A no i gratulacje dla Mamy 😁
Jedzonko obłędne….!! Heh inny kraj😁😁😁

A bylas tam wczesniej ogladac co i jak i rozmawialas z poloznymi czy poprostu pojechalas urodzic i tyle?

pojedynczy pokoj, lozko dla Taty, pani ktora to lozko scielila i codziennie scierala kurze i podloge, sniadanie o 9h, obiad o 13h30, podwieczorek o 17h i kolacja o 21h00 (obiad i kolacja na goraco i do wyboru zawsze 2 zestawy).
W sumie troche brzmi hotelowo 😂😂
no to rzeczywiście brzmi pięknie aż mi się chce takiej bagietki 🤣

no to rzeczywiście brzmi pięknie aż mi się chce takiej bagietki 🤣
oto przepis 😂😂 idziesz do Lidla czy innego Aucha , kupujesz bagiete i szynke hiszpasnka - jamon, polewasz odrobina oliwy, smarujesz (wscierasz pomidora) kladziesz jamona, opcjonalnie ser zolty i mniaaam. Ciezarna musi najpierw taka szynke na 72h do zamrazarnika wsadzic co niestety wplywa na walory smakowe 😂

reklama
oto przepis 😂😂 idziesz do Lidla czy innego Aucha , kupujesz bagiete i szynke hiszpasnka - jamon, polewasz odrobina oliwy, smarujesz (wscierasz pomidora) kladziesz jamona, opcjonalnie ser zolty i mniaaam. Ciezarna musi najpierw taka szynke na 72h do zamrazarnika wsadzic co niestety wplywa na walory smakowe 😂
nie to ja poczekam do maja i zjem Świeżą bez mrożenia hahahha

Do góry