Ja rodzilam na Karowej i bylam bardzo zadowolona.Poloznej nie wykupowam ale przy porodzie mialam bardzo fajna konkretna babke.Nazwisko chyba Kot ale pewna nie jestem wiem ze takie krotkie i odzwierzeceMoze luksusow tam nie ma i ppolozne nie chodza i nie pytaja co 5 min w czym pomoc ale jezeli posxlam do poloznych zawsze z usmiechem mi pomagaly.No i jest tam przecudowny pediatra.Po prostu facet rewelacja.Zaangazowany i mega pomocny.Moj lekarz tam pracowal teraz przeniodl sie do Praskiego.Ja gdybym miala todzic jeszcze raz to napewno Karowa.Dziewczyny czy ktoras z Was jest z Warszawy i moze polecic miejsce do Rodzenia + położną? Ogolnie chodze tylko prywatnie do lekarza prowadzacego ginekologa endokrynologa a poza tym jestem totalnie zielona… jeszcze czas na to pewnie…
reklama
Oki dziekujeJa rodzilam na Karowej i bylam bardzo zadowolona.Poloznej nie wykupowam ale przy porodzie mialam bardzo fajna konkretna babke.Nazwisko chyba Kot ale pewna nie jestem wiem ze takie krotkie i odzwierzeceMoze luksusow tam nie ma i ppolozne nie chodza i nie pytaja co 5 min w czym pomoc ale jezeli posxlam do poloznych zawsze z usmiechem mi pomagaly.No i jest tam przecudowny pediatra.Po prostu facet rewelacja.Zaangazowany i mega pomocny.Moj lekarz tam pracowal teraz przeniodl sie do Praskiego.Ja gdybym miala todzic jeszcze raz to napewno Karowa.
Jedzonko obłędne….!! Heh inny krajtak, bardzo dobrze wspominam jedzenie.
Tu moje snaidanie po porodzie - bagietka z szynka hiszpanska (marzenie kazdej ciezarnej, bo w ciazy jej jesc nie mozna), croissant z czekolada, toblerone i kawa z mlekiem
A no i gratulacje dla Mamy
Oki czyli wychodzi na to ze mozna i wcale nie jest to niebezpieczne!!Ja też się na początku bałam, ale jak zaczęłam chodzić na rzęsach z niewyspania bo mały budził się co godzinę, dwie na cycka, a ja go brałam karmiłam i odkładałam, to wtedy mi się zmieniło i odtąd spał z nami
A bylas tam wczesniej ogladac co i jak i rozmawialas z poloznymi czy poprostu pojechalas urodzic i tyle?Ja rodzilam na Karowej i bylam bardzo zadowolona.Poloznej nie wykupowam ale przy porodzie mialam bardzo fajna konkretna babke.Nazwisko chyba Kot ale pewna nie jestem wiem ze takie krotkie i odzwierzeceMoze luksusow tam nie ma i ppolozne nie chodza i nie pytaja co 5 min w czym pomoc ale jezeli posxlam do poloznych zawsze z usmiechem mi pomagaly.No i jest tam przecudowny pediatra.Po prostu facet rewelacja.Zaangazowany i mega pomocny.Moj lekarz tam pracowal teraz przeniodl sie do Praskiego.Ja gdybym miala todzic jeszcze raz to napewno Karowa.
@Riddikulus kochana a Ty 20.01 to masz wlasnie pappa te badania czy nifty?
Moj lekarz tam pracowal,mialam w tym szpitalu robiona droznosc i bylam zachwycona personelem.Dlatego zdecydowalam tam rodzic.Poza tym maja 3 st.referencyjnosci i swietna kadre neonatologow.A bylas tam wczesniej ogladac co i jak i rozmawialas z poloznymi czy poprostu pojechalas urodzic i tyle?
Okeeej to niestety ja nie mam takiego lekarza :/ ale moze z ulicy tez wezmąMoj lekarz tam pracowal,mialam w tym szpitalu robiona droznosc i bylam zachwycona personelem.Dlatego zdecydowalam tam rodzic.Poza tym maja 3 st.referencyjnosci i swietna kadre neonatologow.
no to rzeczywiście brzmi pięknie aż mi się chce takiej bagietkipojedynczy pokoj, lozko dla Taty, pani ktora to lozko scielila i codziennie scierala kurze i podloge, sniadanie o 9h, obiad o 13h30, podwieczorek o 17h i kolacja o 21h00 (obiad i kolacja na goraco i do wyboru zawsze 2 zestawy).
W sumie troche brzmi hotelowo
nieagatka
Fanka BB :)
oto przepis idziesz do Lidla czy innego Aucha , kupujesz bagiete i szynke hiszpasnka - jamon, polewasz odrobina oliwy, smarujesz (wscierasz pomidora) kladziesz jamona, opcjonalnie ser zolty i mniaaam. Ciezarna musi najpierw taka szynke na 72h do zamrazarnika wsadzic co niestety wplywa na walory smakoweno to rzeczywiście brzmi pięknie aż mi się chce takiej bagietki
reklama
nie to ja poczekam do maja i zjem Świeżą bez mrożenia hahahhaoto przepis idziesz do Lidla czy innego Aucha , kupujesz bagiete i szynke hiszpasnka - jamon, polewasz odrobina oliwy, smarujesz (wscierasz pomidora) kladziesz jamona, opcjonalnie ser zolty i mniaaam. Ciezarna musi najpierw taka szynke na 72h do zamrazarnika wsadzic co niestety wplywa na walory smakowe