reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny które robiły nifty, robiłyście zakres podstawowy (podstawowe trisomie i płeć) czy rozszerzony? Tak się zastanawiam który wybrać aż różnica w cenie to 600 zł.

Mała waży już 2100g, z nią jest wszystko wporzadku - więc to jest najważniejsze - nie mam rozwarcia 🙏🙏 więc kolejna dobra wiadomość 🙏🙏 ale szyjka się skróciła i mam leżeć i zakaz jakiegokolwiek stresu 🤷 za dwa tyg kontrola, a 22 lutego mam termin cc(i muszę wytrzymać bo przed moim cc mój profesorek idzie na urlop) więc nie ma mowy 9 wcześniejszym porodzie

Mała waży już 2100g, z nią jest wszystko wporzadku - więc to jest najważniejsze - nie mam rozwarcia 🙏🙏 więc kolejna dobra wiadomość 🙏🙏 ale szyjka się skróciła i mam leżeć i zakaz jakiegokolwiek stresu 🤷 za dwa tyg kontrola, a 22 lutego mam termin cc(i muszę wytrzymać bo przed moim cc mój profesorek idzie na urlop) więc nie ma mowy 9 wcześniejszym porodzie
no to super że wszystko ok to zaciskaj nogi i leż to wszystko dla Waszego dobra ❤️no i musisz czekać na profesorka. Pij meliskę i dbaj o siebie i maluszka. Reszta się ułoży ❤️

A nie balas sie spac z dzieckiem ? (Przygniecenie). To brzmi bardzo kusząco ale boje sie ze przygniotlabym dziecko:(
A jakie to emocje Toba targaly??

to tez fakt trzeba pamietac o tym co moze wyjsc PO urodzeniu dziecka… zycze sobie takiego pologu:)

super masz dziadkow:) to luksus!
Wiem, że to pierwsze nie do mnie, ale mój młody nie daje mi wyboru i po 1 długim spaniu jak się budzi to absolutnie nie pójdzie spać w łóżeczku, ma tak od urodzenia dosłownie bo pierwszej nocy po porodzie obudził się o 23 i koniec darł się ze 2h na nic było noszenie, bujanie, chodzenie, wzięłam do łóżka i poszedł spać i kolejna noc I następne to samo. Śpię na czuja, ale chociaż nie na stojąco. Jak dziś pamiętam jakie zazdro miałam jak koleżanki z sali syn spał całe noce.

reklama
Wiem, że to pierwsze nie do mnie, ale mój młody nie daje mi wyboru i po 1 długim spaniu jak się budzi to absolutnie nie pójdzie spać w łóżeczku, ma tak od urodzenia dosłownie bo pierwszej nocy po porodzie obudził się o 23 i koniec darł się ze 2h na nic było noszenie, bujanie, chodzenie, wzięłam do łóżka i poszedł spać i kolejna noc I następne to samo. Śpię na czuja, ale chociaż nie na stojąco. Jak dziś pamiętam jakie zazdro miałam jak koleżanki z sali syn spał całe noce.
Dobrze ze jest jakis patent na to zeby w ogole spal:)

Do góry