reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny pomóżcie mam trombofilie, niedoczynność tarczycy był u pani immunolog zalecila mi dodatkowe leki przy transferze lekarze prowadzący wszystko zmienił jeśli chodzi o introlipid to powiedział że to nie daje efektu i nie przepisał transfer nie udany 😢 kolejny mam planowany na czerwca teraz również byłam u immunolog również zaleciła dodatkowe leki przed i po transferze oraz wlew z introlipidu jak mam powiedzieć lekarzowi żeby te leki wdrożył skoro on sceptycznie podchodzi do tych leków ,a ja chcę je wszystkie mieć wdrożenie bo został na jeden ostatni zarodek proszę pomóżcie bo nie wiem co robić .
Nigdy nie mialam problemu z intralipidem. Wiem ze dziewczyny z Warszawy załatwiały sobie podłączenie w domu. U mnir w klinice dawalam tylko zalecenia od immunologa jsko podkładkę

reklama
Super gratulacje 😊, a przypomnij proszę co u Ciebie był za problem że do in vitro podchodziliście? Fajnie też bym taki cud chciała 😉 a jaka różnica wieku między dziećmi będzie?
3 lata. U mnie byl jeden jajowod niedrozny a drugi subdrozny i problemy immunilogiczne. W następnym cyklu mial byc transfer acw głowie juz byls wizja 6 procedury bo pierwsze dziecko udało się dopiero po 5 procedurze

3 lata. U mnie byl jeden jajowod niedrozny a drugi subdrozny i problemy immunilogiczne. W następnym cyklu mial byc transfer acw głowie juz byls wizja 6 procedury bo pierwsze dziecko udało się dopiero po 5 procedurze
Z jajowodami to nigdy nie wiadomo, dr z bociana twierdził że czasem niedrożne wcale takie nie są, uf dobrze , zabezpieczam się bo nie wyobrażam sobie wpadki hehe

Super. Podoba mi sie [emoji4][emoji4][emoji4]
Wg mnie idealna roznica, z resztą nie raz ja tu polecalam.
Jak Hubek zareagował na wiesc od Bracie? Cieszy sie?

Super. Podoba mi sie [emoji4][emoji4][emoji4]
Wg mnie idealna roznica, z resztą nie raz ja tu polecalam.
Jak Hubek zareagował na wiesc od Bracie? Cieszy sie?
Mówimy mu często o braciszku i poki co nieraz sam mówi że będzie go huśtał, będzie się z nim bawil ale życie wszystko zwerufikuje. Mam nadzieję ze bedzie super starszym bratem :) ja na prawde myslalam ze Wam mowilam a to wychodzi na to ze tylko na siłaczkach. I w tej ciąży czuje się o niebo lepiej, funkcjonuje normalnie tylko mam problemy z rwa kurszowa która czasem sobie daje znać

Dziewczyny czy któraś wybiera się do docenta Pasnika albo ma wizyte telefoniczna? Moze któraś juz o to pytała go a mnie tu juz praktycznie nie ma bo jak mam wolny czas to leze.... Potrzebuję informacji na temat szczepienia na covid w ciąży w przypadku gdy były jakieś problemy immunologiczne przed zajściem w ciążę. Czy docent zaleca czy każe się wstrzymać. Ja szczepić się chce, teraz moja gin mi mowila ze maju ruszyc zapisy dla kobiet w ciąży a zresztą akcja szczepien przyspiesza. Ja przeszlam covida ale ilosc przeciwciał jest praktycznie u mnie zadna chyba ze za wcześnie robilam i właśnie nie wiem co ze szczepieniem
Z pasnikowej grupy na fb wynika, że zaleca szczepić się w II lub III trymestrze

reklama
Do góry