reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny brat mojego meza zostal dzisiaj podlaczon pod respirator w poznanskim szpitalu czy znacie statystyki jak to wyglada - czy ktos w aszych bliskich lub znajomych byl podlaczony i wyszedl z tego?

reklama
Dziewczyny brat mojego meza zostal dzisiaj podlaczon pod respirator w poznanskim szpitalu czy znacie statystyki jak to wyglada - czy ktos w aszych bliskich lub znajomych byl podlaczony i wyszedl z tego?

Wg mojej teściowej, która pracowała na oddziale covidowym nie ma co patrzeć na statystyki, bo ważny jest czas kiedy ktoś został podłączony do respiratora. Mnóstwo osób obawia się teraz szpitala, nie zgłaszają się lub są zbywa i przez lekarzy poz i trafiają do szpitala w stanie krytycznym, wtedy nawet respirator niewiele pomoże. Jeśli ktoś zostaje podłączony do respiratora we wcześniejszej fazie to jest to duża pomoc, bo płuca mogą się zregenerować. I u nich na oddziale było kilka przypadków 80- i 90-latkow, którzy odpowiednio wcześnie podłączeni do respiratora wyzdrowieli.
Brat twojego męża jest młody i trzeba mieć nadzieję, że jego organizm sobie poradzi ✊

Dziewczyny czy któraś wybiera się do docenta Pasnika albo ma wizyte telefoniczna? Moze któraś juz o to pytała go a mnie tu juz praktycznie nie ma bo jak mam wolny czas to leze.... Potrzebuję informacji na temat szczepienia na covid w ciąży w przypadku gdy były jakieś problemy immunologiczne przed zajściem w ciążę. Czy docent zaleca czy każe się wstrzymać. Ja szczepić się chce, teraz moja gin mi mowila ze maju ruszyc zapisy dla kobiet w ciąży a zresztą akcja szczepien przyspiesza. Ja przeszlam covida ale ilosc przeciwciał jest praktycznie u mnie zadna chyba ze za wcześnie robilam i właśnie nie wiem co ze szczepieniem

Dziewczyny czy któraś wybiera się do docenta Pasnika albo ma wizyte telefoniczna? Moze któraś juz o to pytała go a mnie tu juz praktycznie nie ma bo jak mam wolny czas to leze.... Potrzebuję informacji na temat szczepienia na covid w ciąży w przypadku gdy były jakieś problemy immunologiczne przed zajściem w ciążę. Czy docent zaleca czy każe się wstrzymać. Ja szczepić się chce, teraz moja gin mi mowila ze maju ruszyc zapisy dla kobiet w ciąży a zresztą akcja szczepien przyspiesza. Ja przeszlam covida ale ilosc przeciwciał jest praktycznie u mnie zadna chyba ze za wcześnie robilam i właśnie nie wiem co ze szczepieniem
Jesteś.w ciazy??!!??

Aaa, udało się? Nawet chciałam cię ostatnio wywoływać, żebyś dała znać co u ciebie 😁

Pamiętam w poprzedniej ciąży docent odradzał szczepienie na krztusiec i grypę, ale nie wiem jakie są zalecenia przy 👑 napisz do niego, bo mi wtedy dawał zalecenia przez maila

Aaa, udało się? Nawet chciałam cię ostatnio wywoływać, żebyś dała znać co u ciebie 😁

Pamiętam w poprzedniej ciąży docent odradzał szczepienie na krztusiec i grypę, ale nie wiem jakie są zalecenia przy 👑 napisz do niego, bo mi wtedy dawał zalecenia przez maila
Właśnie mi też krztusca odradzal a juz pisalam ale bez odezwu. Moze wyślę maila ponownie

Hej dziewczyny pomóżcie mam trombofilie, niedoczynność tarczycy był u pani immunolog zalecila mi dodatkowe leki przy transferze lekarze prowadzący wszystko zmienił jeśli chodzi o introlipid to powiedział że to nie daje efektu i nie przepisał transfer nie udany 😢 kolejny mam planowany na czerwca teraz również byłam u immunolog również zaleciła dodatkowe leki przed i po transferze oraz wlew z introlipidu jak mam powiedzieć lekarzowi żeby te leki wdrożył skoro on sceptycznie podchodzi do tych leków ,a ja chcę je wszystkie mieć wdrożenie bo został na jeden ostatni zarodek proszę pomóżcie bo nie wiem co robić .

reklama
Super gratulacje 😊, a przypomnij proszę co u Ciebie był za problem że do in vitro podchodziliście? Fajnie też bym taki cud chciała 😉 a jaka różnica wieku między dziećmi będzie?

Do góry