reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurcze, fajnie już masz 😍 często się porusza Maluszek ?
Tak coraz częściej nawet w ciągu dnia potrafię wychwycić ze szaleje bo czuje takie jakby ocieranie. Wcześniej tylko jak lezalam na plecach wieczorem. Na razie czuje tylko ja - nie czuć tego jak przykładam rękę, wiec mąż jeszcze musi poczekać 😂

reklama
Tak coraz częściej nawet w ciągu dnia potrafię wychwycić ze szaleje bo czuje takie jakby ocieranie. Wcześniej tylko jak lezalam na plecach wieczorem. Na razie czuje tylko ja - nie czuć tego jak przykładam rękę, wiec mąż jeszcze musi poczekać 😂

Bo to nagroda dla nas za noszenie brzucha 😂😁

A w którym tyg. zaczęłaś coś czuć?

Idziemy podbijać świat!!! Tzn grill u rodziców 😂😂

Załączniki

• 1C432185-DE75-4113-8CDE-F4AE3DBD1C4B.jpeg
    1C432185-DE75-4113-8CDE-F4AE3DBD1C4B.jpeg
    198,9 KB · Wyświetleń: 87
  • 73EFE06A-E474-4179-81A0-524E91EC61A1.jpeg
    73EFE06A-E474-4179-81A0-524E91EC61A1.jpeg
    224,7 KB · Wyświetleń: 89
Idziemy podbijać świat!!! Tzn grill u rodziców [emoji23][emoji23]
No kochana, super te zdjęcie z przodu;) nic nie widać, a jak staniesz bokiem tadammm- niespodzianka;) pieknie już brzuszek widac ;) między nami kilka dni różnicy ale u mnie sporo mniejszy.
Na grilla to bym sobie poszła... albo na ognisko i taka kiełbasa w bułce z ketchupem omnnmn

No kochana, super te zdjęcie z przodu;) nic nie widać, a jak staniesz bokiem tadammm- niespodzianka;) pieknie już brzuszek widac ;) między nami kilka dni różnicy ale u mnie sporo mniejszy.
Na grilla to bym sobie poszła... albo na ognisko i taka kiełbasa w bułce z ketchupem omnnmn
No wszyscy się pytają czy to na pewno pierwsza ciaza 😊 odpowiadam ze wcześniejsze to tylko spożywcze 🤣🤣

Ty zawsze mi musisz smaka narobić 😂 ja już od 3 tygodni gadam, że bym kiełbaskę z grilla zjadła j zagryzła pieczonym ziemniakiem 😍 ostatnio robiłam grilla ale to samo 😜

@Artemida90 ślicznie wyglądacie 😍 piękny brzusio😍

Mi mój dziś oznajmił, że mi dupa rośnie a nie brzuch 😂

reklama
Do góry