reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pewnie cięcie w jednym miejscu to więcej roboty i w publicznych szpitalach mają to w d...
Coraz bardziej mnie kusi, żeby przy kolejnym podejsciu przejść na zwykłą luteinę, a zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na poród po ludzku.
Ja rodziłam w publicznym i mam jedną blizne. Tylko wcześniej miałam inne szwy - rozpuszczalne, a teraz zwykłe i wygląda gorzej [emoji849] Mimo wszystko jest to najbardziej cenna blizna jaką się dorobiłam [emoji3531]

@nieagatka ona mnie nie boli, wszystko jest tak jak wcześniej oprócz tego właśnie zgrubienia/schodka nad nią. Zobaczę jak będzie wyglądać jak zgubię ten brzuszek i jakieś 3 kg [emoji13]

reklama
Pewnie cięcie w jednym miejscu to więcej roboty i w publicznych szpitalach mają to w d...
Coraz bardziej mnie kusi, żeby przy kolejnym podejsciu przejść na zwykłą luteinę, a zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na poród po ludzku.
Ja nie wiem czy koleżanka z którą rodzilam tez nie miala ciecia w miejscu pierwszej blizny. Co do tej kliniki w bielsku to ja slyszalam średnie opinie. Moja znajoma pierwsze dziecko tam rodzila, drugie w normalnyn w Cieszynie i duzo bardziej chwaliła Cieszyn niz esculap. A moim zdaniem jak juz inwestować to w wizyty u dr B lub D z naszego szpitala i będzie git choc na prawde jesteś jedna z nielicznych niezadowolonych

No dziewczyny mebelki w domu, udało się kupic Meble od tego samego producenta co oglądałam wcześniej ale inny kolor - już są w domu 💪🏻

Z wózkiem to będę mieć mega problem. Coś co jest w naszym budżecie i podoba mi się zewnętrznie to opinie ma mieszane.... i wkurzam się okropnie. Jedyna rzecz to nosidełko z baza izofix ogarniete bo to większość wyglada podobnie.

Także oglądałam dziś mnóstwo wózków i moje typy to Tako Invictus 2.0 i Junama diamond, ale skłaniam się ku temu pierwszemu. Niestety każdy wózek posiada jakieś wady i muszę się z tym liczyć

A tak wygladaja mebelki w oryginale - u mnie już w klapkach 😂
4610AE59-A0C2-42FE-8ED4-6BF10CF29E24.jpeg

No dziewczyny mebelki w domu, udało się kupic Meble od tego samego producenta co oglądałam wcześniej ale inny kolor - już są w domu [emoji1320]

Z wózkiem to będę mieć mega problem. Coś co jest w naszym budżecie i podoba mi się zewnętrznie to opinie ma mieszane.... i wkurzam się okropnie. Jedyna rzecz to nosidełko z baza izofix ogarniete bo to większość wyglada podobnie.

Także oglądałam dziś mnóstwo wózków i moje typy to Tako Invictus 2.0 i Junama diamond, ale skłaniam się ku temu pierwszemu. Niestety każdy wózek posiada jakieś wady i muszę się z tym liczyć
A tak wygladaja mebelki w oryginale - u mnie już w klapkach [emoji23]Zobacz załącznik 1112289
Meble piekne- oryginalne;)
Co do wozkow to ja też zacznę niedlugo oglądać ale pewnie do sklepu pomacać wybierzemy się jakoś w wakacje. Kolezanka ma spacerówkę bebetto niko estilo po pierwszym dziecku i jest bardzo zadowolona. Teraz będzie dokupowala do niego gondole dla drugiego. Luknelam i mi tez sie podoba. I cena nawet rozsądna. Może któraś miala taki lub podobny i bedzie mogla się wypowiedzieć;)

No dziewczyny mebelki w domu, udało się kupic Meble od tego samego producenta co oglądałam wcześniej ale inny kolor - już są w domu 💪🏻

Ja mam Junama diamond i jestem bardzo zadowolona. Miałam gondole super się sprawdziła a spacerowe używam już prawie rok i wszystko jest ok.

Co do wozkow to ja też zacznę niedlugo oglądać ale pewnie do sklepu pomacać wybierzemy się jakoś w wakacje. Kolezanka ma spacerówkę bebetto niko estilo po pierwszym dziecku i jest bardzo zadowolona. Teraz będzie dokupowala do niego gondole dla drugiego. Luknelam i mi tez sie podoba. I cena nawet rozsądna. Może któraś miala taki lub podobny i bedzie mogla się wypowiedzieć;)
Ja mialam Bebetto Murano. Góndola súper, ale spacerowka nie skladala sie jedna reka w jedna czesc tylko stelaz byl osobno. To byla duza wada, bo niewygodne I duzo miejsca w aucie zajmuje. Teraz kupilam Cybex Balios S. Cenowo bardzo podobnie, a wydaje sie, ze bedzie wygodniejszy.

Ja mam bebetto Lucas s line i jestem zadowolona .Pewnie gdybym nie miala wózka teraz bym kupiła coś innego Ale tylko dlatego ze mi się rzeczy szybko nudzą wizualnie.Dosyc solidne są te wózki i prowadzą się fajnie.Wlasnie dziś będę myć cały stelaż i kółka żeby był dla dzidzi jak nowka

No dziewczyny mebelki w domu, udało się kupic Meble od tego samego producenta co oglądałam wcześniej ale inny kolor - już są w domu [emoji1320]

Zastanow sie co jest dla Ciebie najwazniejsze w wozku i na tej podstawie wybieraj. Mozna oszalec, bo jest tego mnostwo, ale cos na pewno znajdzie.

reklama
Do góry