reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow, niezla okazja. Ciekawe jaka jakosc, ale cena súper jak za taka ilosc.
Ubranka głównie Disney, H&m, Baby, Baby Club, Cool Club, dam znać jak przyjdą ☺️ a pani się przeprowadza i zależało jej na szybkiej sprzedaży i jeszcze mi dorzuci kilka mówiła że właśnie słabszej jakości lub z jakąś plamka, ale nie chcę tego brać ze sobą, a ja to wszystko sobie przeglądnę i jak coś się nie będzie nadawało do użycia to prostu wyrzucę :) ale jak na początek i przebieranie czasem kilka razy dziennie to cieszę się na taką okazję 🙃

reklama
Hmmm...ale że są 2 blizny 🤔 .
A ja myślałam, że przy drugiej cc tą pierwszą bliznę jakoś wycinają😅.
Część środkową mam jedną, ale "końce" blizny są osobne (z jednego cięcia i z drugiego cięcia). Z jednej strony to odcinki ok.4cm, z drugiej z 1,5 cm. I tam gdzie jest to krótsze pomiędzy dwoma bliznami po drugiej cc pokazało się "wybrzuszenie".

Ubranka głównie Disney, H&m, Baby, Baby Club, Cool Club, dam znać jak przyjdą [emoji3526] a pani się przeprowadza i zależało jej na szybkiej sprzedaży i jeszcze mi dorzuci kilka mówiła że właśnie słabszej jakości lub z jakąś plamka, ale nie chcę tego brać ze sobą, a ja to wszystko sobie przeglądnę i jak coś się nie będzie nadawało do użycia to prostu wyrzucę :) ale jak na początek i przebieranie czasem kilka razy dziennie to cieszę się na taką okazję [emoji854]
Super;) czasami można naprawdę fajnie trafić a te malutkie ciuszki zazwyczaj nie zdarzą się poniszyć ;)

A mi wlasnie przyszly lancuszki do smoczka [emoji2956]
IMG_20200427_104145.jpeg

reklama
Do góry