reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Który TC u Ciebie już? Trochę nas nastraszyłaś z tą szyjką, ale dałaś radę, super 💪 spakowana już do porodu?
36 i 2 dziś. Kobito spakowana to ja już dawno.Teraz jak już jestem spokojna to jakoś mam przeczucie że znów mi wywolaja porod.Niesamowite jak pragniemy tego brzuszka A potem nie możemy się doczekać żeby go już nie było.Strasznie mi ciężko się zaczyna robić pewnie dlatego mam takie odczucie

Mam dzis to samo. Bylam wczoraj pierwszy raz na spacerze od 6tygodni i dzis bardzo kiepsko sie czuje. Boli mnie wszystko...
Też dziś poszłam na taki pół godzinki to wydawało mi się że ledwo idę.Pamietam jak smigalam w pierwszej ciazy na koniec żeby coś ruszyło to nawet 2x po schodach na 7 piętro teraz bym nie weszla chyba .Może to tez przez to że ruchu nie mamy takiego non stop.Super że w końcu was puścili my od początku mogliśmy sobie pozwolić.

Też dziś poszłam na taki pół godzinki to wydawało mi się że ledwo idę.Pamietam jak smigalam w pierwszej ciazy na koniec żeby coś ruszyło to nawet 2x po schodach na 7 piętro teraz bym nie weszla chyba .Może to tez przez to że ruchu nie mamy takiego non stop.Super że w końcu was puścili my od początku mogliśmy sobie pozwolić.
Na pewno to przez brak ruchu. 6 tygodni to wiecznosc i naprawde dzis to bardzo czuje. Strach sie bac ile zajmie mi powrot do normy po porodzie...

36 i 2 dziś. Kobito spakowana to ja już dawno.Teraz jak już jestem spokojna to jakoś mam przeczucie że znów mi wywolaja porod.Niesamowite jak pragniemy tego brzuszka A potem nie możemy się doczekać żeby go już nie było.Strasznie mi ciężko się zaczyna robić pewnie dlatego mam takie odczucie
Tez dzis torbe spakowalam. Zostalo dolozyc dokumenty i niech sie dzieje co chce [emoji6]

Część środkową mam jedną, ale "końce" blizny są osobne (z jednego cięcia i z drugiego cięcia). Z jednej strony to odcinki ok.4cm, z drugiej z 1,5 cm. I tam gdzie jest to krótsze pomiędzy dwoma bliznami po drugiej cc pokazało się "wybrzuszenie".
To taki prawie X :).

Dziewczyny od 4 maja w lidlu fajne ciuszki w dobrych cenach (body, ramperki, bluzeczki, gatki) i parę innych przydatnych rzeczy:).

Goffa, Nieagatka niech Wam końcówka ciąży lekką będzie ;).

Co do blizn to nie wiem od czego zależy. Koleżanka miala dwa cc w prywatnej klinice w BB - @Iskra_82 wiesz o którą chodzi klinike i bliznę ma jedna-drugi raz ja w tym samym miejscu cieli. Szefowej corka dwie cc u nas w szpitalu i blizny dwie

Co do blizn to nie wiem od czego zależy. Koleżanka miala dwa cc w prywatnej klinice w BB - @Iskra_82 wiesz o którą chodzi klinike i bliznę ma jedna-drugi raz ja w tym samym miejscu cieli. Szefowej corka dwie cc u nas w szpitalu i blizny dwie
Pewnie cięcie w jednym miejscu to więcej roboty i w publicznych szpitalach mają to w d...
Coraz bardziej mnie kusi, żeby przy kolejnym podejsciu przejść na zwykłą luteinę, a zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na poród po ludzku.

reklama
Pewnie cięcie w jednym miejscu to więcej roboty i w publicznych szpitalach mają to w d...
Coraz bardziej mnie kusi, żeby przy kolejnym podejsciu przejść na zwykłą luteinę, a zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na poród po ludzku.
Tez tak po myslalam, bardzo jestem ciekawa jak to tu wyglada. Najpozniej w czerwcu Wam powiem, a jak nie zapomne to na nastepnej wizycie zapytam o to moja gin. Logiczne wydaje sie ciecie w tym samym miejscu I nie obciazanie macicy 2 bliznami na wypadek kolejnego porodu.

Do góry