reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wygladaja na mega solidne i bardzo ciezkie [emoji4] Fajnie, ze juz cos macie. Oby tak dalej [emoji4]
Nie wiedziałam ze takie coś może mi sprawić taka przyjemność 😊 oczywiście kompromisy ze strony mojej i meza, bo niestety łóżeczko chcieliśmy większe ale bierzemy co jest. Dla meza najważniejsze było to żeby nie był to biały kolor a niestety kolory takie jak na zdjęciu to ceny już idą konkretnie w górę. Jeszcze dokupimy przewijak i będzie git.

reklama
Nie wiedziałam ze takie coś może mi sprawić taka przyjemność [emoji4] oczywiście kompromisy ze strony mojej i meza, bo niestety łóżeczko chcieliśmy większe ale bierzemy co jest. Dla meza najważniejsze było to żeby nie był to biały kolor a niestety kolory takie jak na zdjęciu to ceny już idą konkretnie w górę. Jeszcze dokupimy przewijak i będzie git.
Ja przez pierwsze 4-5 miesiecy mialam przewijak na lozeczko i super sie sprawdzal jednoczesnie zajmujac malo miejsca, co bylo wazne, bo wszystko zmiescilo sie w sypialni [emoji16]

Nie wiedziałam ze takie coś może mi sprawić taka przyjemność [emoji4] oczywiście kompromisy ze strony mojej i meza, bo niestety łóżeczko chcieliśmy większe ale bierzemy co jest. Dla meza najważniejsze było to żeby nie był to biały kolor a niestety kolory takie jak na zdjęciu to ceny już idą konkretnie w górę. Jeszcze dokupimy przewijak i będzie git.
Fajnie,ze już powoli sobie urządzacie;) Ja chyba też się odważe po połówkowych. Musimy odremontowac caly pokoik, a więc zdemontować szafę i komodę przesuwne, wymienić panele bo wszędzie zrobilismy tylko nie tam ze względu na te szafy no i pomalować. Poza tym wreszcie zamontować moskitiery dachowe, bo co roku to odkladalismy i mieliśmy tylko prowizorke. My raczej zdecydujemy się na białe meble. Mamy małe pokoje i jasne kolory optycznie je powiększają. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu ;)

Ja do tej pory mam i przewijalam synka prawie dwa lata hehe Ale on huherko
Ja potem kupilam w ikea to, mialam na tym polozony przewijak z lozeczka i tez super sie sprawdzilo. Jak i te wiszace pudelka tu ze zdjecia. Ikea ma naprawde sporo fajnych, tanich rzeczy dla dziecka. Wanienka za 6e, uzywana do dzisiaj i pewnie dalej posluzy. Komoda, szafa.
Screenshot_20200425_114319_com.android.chrome.jpeg

Ja potem kupilam w ikea to, mialam na tym polozony przewijak z lozeczka i tez super sie sprawdzilo. Jak i te wiszace pudelka tu ze zdjecia. Ikea ma naprawde sporo fajnych, tanich rzeczy dla dziecka. Wanienka za 6e, uzywana do dzisiaj i pewnie dalej posluzy. Komoda, szafa. Zobacz załącznik 1111089
Te przewijaki są super pewnie jakbym miała miejsce też bym to miała.Wanienka z ikea to był zakup w 10 mam do tej pory wisi sobie nad wanna i czeka na kolejnego klijenta hehe.Oczywiscie widziałam wypasione wanienki z wyprofilowane bratowej miała Ale tak ...ciezsze były i mi zbędna.Dla synka na początku kupiłam ta gabke i to na niej jadłam na samym poczatku żeby nabrać wprawy.Potem wyrzuciłam bo to tez siedlisko bakterii po jakimś czasie dlatego trzeba często je wymieniać.Teraz myślę że pójdzie prosto już czlowiek doswiadczony

reklama
Do góry