reklama
tamiza
Fanka BB :)
Zazdroszczę bo Staś pozwolił mi zjeść tylko zupę... cały czas na rękach i minimum 2 metry od stołuJa po dzisiejszej kolacji już jestem w ciąży....gastronomicznej.
Wesołych Świąt dziewczyny☃.
Jaskolcia
U mnie Marysia zaczęła ryczec jak tylko mąż nalał mi barszczu, więc zaczęło się karmienie. Starsza Zosia zasnęła przy barszczu.Zazdroszczę bo Staś pozwolił mi zjeść tylko zupę... cały czas na rękach i minimum 2 metry od stołu
I tyle przygody z jedzeniem wigilijnym.
Zosia dostała kuchnię i z emocji nie spała do 1, a chwilę po 1 obudziła się Marysia. A później pobudka co półtorej godziny.
Wesołych Świąt Dziewczyny !!!!
Jaskolcia
Gratuluję Jeszcze tylko 19Też dokładamy się z Majką do świątecznych życzeń, dużo zdrowia dla maluszków i ich rodziców, przespanych nocek a dla tych co wracają po rodzeństwo życzymy, żeby następne święta były w powiększonym gronie!! ☃
U nas w ramach świątecznych prezentów jest pierwszy ząb
U nas też lekarz powiedział, że Marysia w ciągu kilku dni powinna dostać dolne jedynki. Mam nadzieję, że to jest powód częstych nocnych pobudek i płaczu. Starsza dostała pierwszego zęba jak miała 10, 5 miesiąca, teraz zostały nam jeszcze ostatnie piątki.
ilmenau
Gratuluję Jeszcze tylko 19
U nas też lekarz powiedział, że Marysia w ciągu kilku dni powinna dostać dolne jedynki. Mam nadzieję, że to jest powód częstych nocnych pobudek i płaczu. Starsza dostała pierwszego zęba jak miała 10, 5 miesiąca, teraz zostały nam jeszcze ostatnie piątki.
U nas od miesiąca pobudki co godzinę, więc bliżej mi do zombie niż świątecznego aniołka jak tak dalej będzie to na następne halloween idę bez makijażu
motylek24
Witaj siostro niedoli Zęby w natarciu. Już pięknie jadła przez tydzień. Od trzech dni tylko pierś.U nas od miesiąca pobudki co godzinę, więc bliżej mi do zombie niż świątecznego aniołka jak tak dalej będzie to na następne halloween idę bez makijażu
ilmenau
Witaj siostro niedoli Zęby w natarciu. Już pięknie jadła przez tydzień. Od trzech dni tylko pierś.
Moja nigdy jakoś dobrze nie jadła ale coś tam zawsze spróbowała. Teraz tylko pierś i na rękach u mamy, oczywiście w święta wszyscy chcą ją nosić i nie dają się przekonać, że jak Mała chce do mamy to ma iść do mamy... Jak zwróciłam uwagę to jest foch, i teraz wszyscy siedzą na dole a ja z Małą na górze. I jest mi tu dobrze, hihi
motylek24
Dobrze zrobiłaś, dziecko nie rozumie co się dzieje. Nie znoszę takiego zaczepiania na siłę.Moja nigdy jakoś dobrze nie jadła ale coś tam zawsze spróbowała. Teraz tylko pierś i na rękach u mamy, oczywiście w święta wszyscy chcą ją nosić i nie dają się przekonać, że jak Mała chce do mamy to ma iść do mamy... Jak zwróciłam uwagę to jest foch, i teraz wszyscy siedzą na dole a ja z Małą na górze. I jest mi tu dobrze, hihi
Ja nigdzie nie wyjeżdżałam w tym roku. U moich rodziców dziki tłum, u teściów spokojniej . Wolałam oszczędzić jej stresów i zostaliśmy sobie w domku.
Dziś w końcu zjadła mały słoiczek brokułów i poprawiła kaszą. W poprzednim tygodniu jadła duży słoik zupy i kaszę. Jeszcze tubki warzywne. Coś do łapki. Fajnie szło ale zdechło
misis188
Ja odkad wróciłam do pracy to w takiej jestemJa po dzisiejszej kolacji już jestem w ciąży....gastronomicznej.
Wesołych Świąt dziewczyny☃.
reklama
Do pracy na rowerze i po problemie.Ja odkad wróciłam do pracy to w takiej jestem