reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny Seba nie chce jeść odkąd są upały. A że woda też jest nielubiana to piłam mm i takim sposobem jedzenie prócz kaszki i owoców w postaci musu czy borówki w połówki cięte są ok. A tak 3-4 łyżki obiadów i koniec. Tak jest wszystko ok nie utożsamiam tego z chorobą czy jak. A zaczęło się odtegk że odstawiłam wszystko bo alergik nk i od nowa papki jednosklafn8kowe i teraz tylko papki ale też nie za dużo.... A mu 9 miesięcy idzie...

Dziewczyny Seba nie chce jeść odkąd są upały. A że woda też jest nielubiana to piłam mm i takim sposobem jedzenie prócz kaszki i owoców w postaci musu czy borówki w połówki cięte są ok. A tak 3-4 łyżki obiadów i koniec. Tak jest wszystko ok nie utożsamiam tego z chorobą czy jak. A zaczęło się odtegk że odstawiłam wszystko bo alergik nk i od nowa papki jednosklafn8kowe i teraz tylko papki ale też nie za dużo.... A mu 9 miesięcy idzie...

Skąd ja to znam... Cycek, woda, kaszki i owoce, nic więcej nie ruszy, a chciałam ograniczać pierś, bo za trzy miechy do pracy, a od upałów karmię więcej niż przed

Dzisiaj mała złapała kleszcza a ja z tego tytułu zawał serca. Kleszcz pojechał do badania. Ot 263zł ale co zrobić lepiej chuchać na zimne. Dużo tego dziadostw.

Moj jakby mógł, to jadłby tylko truskawki, awokado i cycka, dużo cycka :D . W ogóle jak mu pokazałam, że może jeść sam, to z łyżeczki ciężko go nakarmić. A w samodzielnym jedzeniu najlepsze jest rozrzucanie. Pies przeszczęśliwy:-D.

reklama
Moj jakby mógł, to jadłby tylko truskawki, awokado i cycka, dużo cycka :D . W ogóle jak mu pokazałam, że może jeść sam, to z łyżeczki ciężko go nakarmić. A w samodzielnym jedzeniu najlepsze jest rozrzucanie. Pies przeszczęśliwy:-D.
Hubert to nawet wie że nasza Roxi juz trochę lat ma i wczoraj gryzl jej kaczke i podawal pogryzione :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Do góry