reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja z innej beczki, macie jakieś pomysły na prezent dla dziadków z okazji 65 lat po ślubie? Tak, tak 65!! :-)) haha babcia już święta powinna zostać :-D bo prócz kosza z kawą, herbata i słodkościami nie mamy pomysłu :-( nie mają wspólnych pasji, zainteresowań itd. super zdrowi i sprawni
Po 65 latach razem to sesję u psychoanalityka :D.
A tak serio to jak zdrowi i sprawni to zafundujcie im limuzynę, randkę przy winie a jak starczy sił to jeszcze jakiś dancing:)

Każdy robi jak uważa i pewnie kilka lykow nie zaszkodzi.
Mój mały okropnie reaguje na butelkę z piwa raz zdarzył oblizać szyjke o matko jak mlaskal.
Nasz jak mial około 2 latka i dawał wujkowi piwo to w się dosłownie chwilę zagapiliśmy a on się odwrócił i chciał pić. A pewnie nawet i spróbował ;)

Kiedys wierzylo sie, ze niemowleta nie czuja bolu i operowalo sie bez znieczulenia. I tez przezywaly, co nie znaczy, ze to bylo madre lub dobre dla nich.
Każdy robi jak uważa... a uważasz że w tych super sokach dla dzieci co jest ... dużo cukru i owoce z dużą ilością " białka" czyli robaczkòw a prędzej czy później każde z naszych dzieci będzie je piło. Moj pije jabłkowy bo ma odwieczny problem z kupa. Prawda jest taka ze chemia jest była i będzie obecna w życiu każdego z nas. A uwierz mi ... matka ktorej Dziecko ma gorączkę x czasu wymioty itp zribi wszystko aby mu pomóc, jak to mówią tonący brzytwy się chwyta.

Ja z innej beczki, macie jakieś pomysły na prezent dla dziadków z okazji 65 lat po ślubie? Tak, tak 65!! :-)) haha babcia już święta powinna zostać :-D bo prócz kosza z kawą, herbata i słodkościami nie mamy pomysłu :-( nie mają wspólnych pasji, zainteresowań itd. super zdrowi i sprawni

A może małżeńską sesja zdjęciowa? Jeśli nie będą chcieli nigdzie jechać to fotograf może ją w domu/na podwórku/w mieszkaniu zrobić.

reklama
Do góry