reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

kasia - ja sie nie martwie brakiem powiekszenia piersi. im nije urosna tym lepiej....
tak, nadal dolegliwosci ciazowych. nic nie czuje... tylko czuje ze jest 'cos' w brzuszku. takie cos niewygodne w brzuchu. dziwne uczucie - nie wiem cz tez tak mialas od poczatku

reklama
lolitka mi też urosły jako pierwsze....ja się akurat cieszę bo zawsze chciałam mieć większe...:)ale w pierwszym trymestrze też miałam mniej objawów, za to teraz ....matko i córko....makabra...zgaga, hemoroidy, ciągle mi słabo , męczę się jak osioł pod górkę,zawroty głowy,zaparcia i biegunki na zmianę.....pewnie jeszcze o czymś zapomniałam....:):)a żeby było śmiesznie teraz mam taki stres dziewczyny:(zalali mi w mieszkaniu dwa pokoje w tym pokój dziecka....:(:(brud, syf i malaria jednym słowem...bo zaczął przeciekać pion z ubikacji więc wyobraźcie sobie co mi na łeb kapało....nowy dywan u małego do wywalenia...smród okropny i dzisiaj mają mi przyjść zrobić remont pionu ale muszą też u sąsiada z góry bo od niego sie zaczęło a on cham nie chce wpuścić ich do domu bo mu podłogę w łazience rozwalą...no logiczne ale wymiana pionu jest obowiązkowa.....i teraz mam cyrki z nimi

Mi tam ssyski ani drgnęły, nie bolą w ogóle, bolały tylko do terminu kiedy miałam dostać okres... nie cieszę się z tego, bo jak po 1 dziecku urosły mi o 3 rozmiary w 2 dni po porodzie to do dziś mam zsiekane naleśniki :).
Szarlotka współczuję, ja też już miałam zalane mieszkanie 2 razy, ale czystą wodą... także nie zazdroszczę...

Jak mi się czas do wizyty dłuży... jakieś schizy mnie łapią. Myślicie, że jak pójdę do położnej to w 15tc ona może wysłuchać tętna?

u mnie sprawa z syskami byla ciezka hehe.Bolaly od samego poczatku,az tak do 6 miesiaca ciazy.W koncu zaczelam spac bez stanika :-) A rozmiar az tak bardzo w gore nie poszedl.Jak narazie z 80C na 85D,wiec mam czym oddychac ;-)

dziewczyny

czy wam urosly piersi w I trymestrze? bo u mnie 2.5 miecha a piersi te same. nie to ze narzekam bo sie ciesze ze nie rosna ale po prostu sie zastanawiam czy to normalne....
U mnie 34 tc i nic a nic nie urosły, zaoszczędziłam na biustonoszach hehe
Moi królewicze ważą 1900 i 2300, za 4 tygodnie dr chce rozwiązywać ciążę. Cieszę się i boję na zmianę ;)

Ostatnia edycja:
dzieki za odpowiedzi dziewczny

kwiatek
- nie boj nic. tyle ich wynosilas ze sam porod to juz tylko troche bolu i po krzyku. ile masz kg na plusie?

dzieki za odpowiedzi dziewczny

kwiatek
- nie boj nic. tyle ich wynosilas ze sam porod to juz tylko troche bolu i po krzyku. ile masz kg na plusie?
10 kg:) Myślałam, że przytyję 2 razy tyle, bo2 szkraby a poza tym mam takie zaparcia po tym żelazie, że załatwiam się raz na 2 tyg :wściekła/y:
Brzuszek

hmm chciałam dodać fotę brzucha, ale nie wychodzi mi :/

Ostatnia edycja:
kwiatek -to strasznie malo przytylas... ale jesz normalnie i wogole? taka waga przy blizniakach jest do pozazdroszczenia

lolitka - o ile dobrze pamietam to mnie w ciąży urosło wszystko, brzuch :-D, dupa, uda, nawet palce mi spuchly - ale cycki to nie bardzo:no:, a juz na pewno nie w pierwszym trymestrze... dopiero jak karmic zaczelam to mi się tak ładnie zrobilo...
no i objawow na początku żadnych nie miałam, nic zupełnie, więc luz.
a dotarło do ciebie już, że mamą będziesz????

reklama
Do góry