reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właśnie nad tym też się zastanawiam.
Dzięki
I jeśli mogę doradzić. Tyłem tyłem i tyłem... najdłużej jak się da. Bezpieczniej a o to tu chodzi... musiałabyś podjechać do sklepu z mala bo ważne jest żeby przymierzyć fotelik do auta i dziecka. Tyle to wiem... taniej wyjdzie jak do tej bazy weźmiesz ten co pisałam ale jeśli budzet masz spory to ten britax jest świetny.

@shaggy za tej klasy fotelik co 2wayPearl, czyli do 18 kg, tylem i przodem, na ISOFIX, z ładnymi ocenami ADAC zapłaciliby minimum 1600 zl
Za sam fotelik na bazę, ktora mają zapłacą ok 1000

I jeśli mogę doradzić. Tyłem tyłem i tyłem... najdłużej jak się da. Bezpieczniej a o to tu chodzi... musiałabyś podjechać do sklepu z mala bo ważne jest żeby przymierzyć fotelik do auta i dziecka. Tyle to wiem... taniej wyjdzie jak do tej bazy weźmiesz ten co pisałam ale jeśli budzet masz spory to ten britax jest świetny.
Budżet hmmm
Ja matka nie pracujaca jestem ...
Muszę pomyśleć Ale bardziej na chwilę obecną skłaniam się do dokupienia fotelika do bazy którą już mam.
No ale zobaczymy.
Dzięki

reklama
Do góry