Ewunka
Fanka BB :)
Właśnie nad tym też się zastanawiam.Do bazy 2wayfix ma do wyboru 2waypearl i... tyle
Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nad tym też się zastanawiam.Do bazy 2wayfix ma do wyboru 2waypearl i... tyle
Ale wybórDo bazy 2wayfix ma do wyboru 2waypearl i... tyle
Wiekszosc fotelikow i tak ma isofix wiec baza jest bez znaczenia.Do bazy 2wayfix ma do wyboru 2waypearl i... tyle
I jeśli mogę doradzić. Tyłem tyłem i tyłem... najdłużej jak się da. Bezpieczniej a o to tu chodzi... musiałabyś podjechać do sklepu z mala bo ważne jest żeby przymierzyć fotelik do auta i dziecka. Tyle to wiem... taniej wyjdzie jak do tej bazy weźmiesz ten co pisałam ale jeśli budzet masz spory to ten britax jest świetny.Właśnie nad tym też się zastanawiam.
Dzięki
Budżet hmmmI jeśli mogę doradzić. Tyłem tyłem i tyłem... najdłużej jak się da. Bezpieczniej a o to tu chodzi... musiałabyś podjechać do sklepu z mala bo ważne jest żeby przymierzyć fotelik do auta i dziecka. Tyle to wiem... taniej wyjdzie jak do tej bazy weźmiesz ten co pisałam ale jeśli budzet masz spory to ten britax jest świetny.
A za 1200zl ma obrotowy joie spin, a obrotowy robi roznice [emoji6]@shaggy za tej klasy fotelik co 2wayPearl, czyli do 18 kg, tylem i przodem, na ISOFIX, z ładnymi ocenami ADAC zapłaciliby minimum 1600 zl
Za sam fotelik na bazę, ktora mają zapłacą ok 1000
Ja się nie znam. Wkleiłem zdanie kogoś kto się zna i ma bzika na punkcie bezpieczeństwa i w tym robi kilka już lat.A za 1200zl ma obrotowy joie spin, a obrotowy robi roznice [emoji6]