Ponoć mają termin ważności i że w instrukcji jest napisane... określa to producent gdyż to forma wręczenia że mechanizm zadziała jak powinien.A zapytaj jeszcze jak możesz co sądzi o foteliku po bracie ( bo była ostatnio afera że 3-5 letni fotelk jest PRZETERMINOWANY i się nie nadaje.....)
Dla mnie osobiście śmieszne ale tak z ciekawości jakbyś mogła )
reklama
Jakby wszyscy używali "po bracie" to by im sprzedaż siadła, więc muszą jakoś zachęcać do kupna nowegoPonoć mają termin ważności i że w instrukcji jest napisane... określa to producent gdyż to forma wręczenia że mechanizm zadziała jak powinien.
Vinszka
Fanka BB :)
Tłumaczą się, że plastik już nie ma takich właściwości czy coś. Już nie pamiętam, chodzi o materiały, dlatego dają x lat do użytku.Jakby wszyscy używali "po bracie" to by im sprzedaż siadła, więc muszą jakoś zachęcać do kupna nowego
Ewunka
Tak wiem że napisali w instrukcji...3-5 lat zależy od producenta....Ponoć mają termin ważności i że w instrukcji jest napisane... określa to producent gdyż to forma wręczenia że mechanizm zadziała jak powinien.
No ale do mnie to średnio przemawia A raczej wcale hi hi hi
Ewunka
Wiem i już jestem zdecydowana na 99% że go biore .Jesli wiesz na bank, ze niewypadkowy to ja bym brala.
Ale niebieski ha ha ha
Może się Marcys nie obrazi że nie róż
nieagatka
Zawsze mozesz jej pokrowiec kupic [emoji16][emoji2][emoji12]Wiem i już jestem zdecydowana na 99% że go biore .
Ale niebieski ha ha ha
Może się Marcys nie obrazi że nie róż
Ewunka
A jednak to nie ten co Ty masz tylko starszy modelZawsze mozesz jej pokrowiec kupic [emoji16][emoji2][emoji12]
Nie ten i size
nieagatka
Mial gorsze wyniki w testach, ale nie znam szcsegolow. Ale 200e za uzywany (ten model) to sporo. Nowy za 320e kupisz.A jednak to nie ten co Ty masz tylko starszy model
Nie ten i size
lafantynka
Hej. Mam pytanko. Czy macie jakiś fajny sposób ułatwiający karmienie piersią? Bardzo się staramy ale nie wychodzi nam to na tyle dobrze żeby mały się najadł i muszę dokarmiać go butelka.
reklama
misis188
Ale masz za mało mleka? Jesli tak to najlepsze na laktacje przynajmniej w moim przypadku bylo czeste dostawianiw do piersi choc ja wogole nie mialam problemow z pokarmem, gorzej bylo z distawianien do prawej piersi ale polozna duzo pomogla. Teraz karminy sie w 90% na lezaco.Hej. Mam pytanko. Czy macie jakiś fajny sposób ułatwiający karmienie piersią? Bardzo się staramy ale nie wychodzi nam to na tyle dobrze żeby mały się najadł i muszę dokarmiać go butelka.