reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A zapytaj jeszcze jak możesz co sądzi o foteliku po bracie ( bo była ostatnio afera że 3-5 letni fotelk jest PRZETERMINOWANY i się nie nadaje.....)
Dla mnie osobiście śmieszne ale tak z ciekawości jakbyś mogła )
Ponoć mają termin ważności :oo2::o:o:o:o:o i że w instrukcji jest napisane... określa to producent gdyż to forma wręczenia że mechanizm zadziała jak powinien.

reklama
Hej. Mam pytanko. Czy macie jakiś fajny sposób ułatwiający karmienie piersią? Bardzo się staramy ale nie wychodzi nam to na tyle dobrze żeby mały się najadł i muszę dokarmiać go butelka.

reklama
Hej. Mam pytanko. Czy macie jakiś fajny sposób ułatwiający karmienie piersią? Bardzo się staramy ale nie wychodzi nam to na tyle dobrze żeby mały się najadł i muszę dokarmiać go butelka.
Ale masz za mało mleka? Jesli tak to najlepsze na laktacje przynajmniej w moim przypadku bylo czeste dostawianiw do piersi choc ja wogole nie mialam problemow z pokarmem, gorzej bylo z distawianien do prawej piersi ale polozna duzo pomogla. Teraz karminy sie w 90% na lezaco.

Do góry