reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jakiś podpowiedzi co do fotelika ?
Marcys ma 11 kg I 82 cm jeździ w maxi cosi peble i szukam czegoś następnego.
Najlepiej do baxy 2wayfix - chodź niekoniecznie.
Ja polecam jak zawsze britax romer dualfix isize. Ale drogi jest w cholere.
Ogolnie obrotowe sa naprawde super wygodne - tani a dobry jest podobno joie spin 360.
I z calego serca odradzam Joie Stages (9-25kgs). Porazka totalna i codziennie oluje sobie w brode, ze go kupilam.

Dziewczyny jakiś podpowiedzi co do fotelika ?
Marcys ma 11 kg I 82 cm jeździ w maxi cosi peble i szukam czegoś następnego.
Najlepiej do baxy 2wayfix - chodź niekoniecznie.
Ja polecam axkid minikid, polecono nam go nam właśnie w ośmiu gwiazdkach.
Fotelik rwf, zdał egzamin, bo mieliśmy stłuczkę, ja i M polecieliśmy do przodu, Zosia nawet nie dgrnęła.
Oczywiście fotelik do wymiany, ale z odszkodowania kupiliśmy ten sam.
Minusy to jego pierwsze mocowanie (uczono nas tego w ośmiu gwiazdkach) i zabiera dużo miejsca w samochodzie.

Ja polecam axkid minikid, polecono nam go nam właśnie w ośmiu gwiazdkach.
Fotelik rwf, zdał egzamin, bo mieliśmy stłuczkę, ja i M polecieliśmy do przodu, Zosia nawet nie dgrnęła.
Oczywiście fotelik do wymiany, ale z odszkodowania kupiliśmy ten sam.
Minusy to jego pierwsze mocowanie (uczono nas tego w ośmiu gwiazdkach) i zabiera dużo miejsca w samochodzie.
Właśnie właśnie zapomnialam miałam bym duży dylemat miedzi britax A axkid te dwa foteliki są meega

Okres mi się spóźnia już 4 dni brzuch lekko pobolewa.Oczywiście w głowie nadzieją że zaliczyliśmy wpadkę.Wcxoraj byłam w sklepie z duperelami kupiłam testy takie tanie wzięłam sama nie wiem po co zrobiłam jeden wczoraj i dziś rano oczywiście negatywne.2 tygodnie temu byłam chora miałam wysoka gorączkę i tak myślę może przez to...Okres zawsze regularny więc chyba do końca gdzieś siedzi we mnie nadzieja

Ja polecam jak zawsze britax romer dualfix isize. Ale drogi jest w cholere.
Ogolnie obrotowe sa naprawde super wygodne - tani a dobry jest podobno joie spin 360.
I z calego serca odradzam Joie Stages (9-25kgs). Porazka totalna i codziennie oluje sobie w brode, ze go kupilam.
Masz (0-18)?
Patrzyłam na ten britax tylko 9-25 ...

reklama
Do góry