reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jakiś podpowiedzi co do fotelika ?
Marcys ma 11 kg I 82 cm jeździ w maxi cosi peble i szukam czegoś następnego.
Najlepiej do baxy 2wayfix - chodź niekoniecznie.
Ja polecam jak zawsze britax romer dualfix isize. Ale drogi jest w cholere.
Ogolnie obrotowe sa naprawde super wygodne - tani a dobry jest podobno joie spin 360.
I z calego serca odradzam Joie Stages (9-25kgs). Porazka totalna i codziennie oluje sobie w brode, ze go kupilam.

Dziewczyny jakiś podpowiedzi co do fotelika ?
Marcys ma 11 kg I 82 cm jeździ w maxi cosi peble i szukam czegoś następnego.
Najlepiej do baxy 2wayfix - chodź niekoniecznie.
Ja polecam axkid minikid, polecono nam go nam właśnie w ośmiu gwiazdkach.
Fotelik rwf, zdał egzamin, bo mieliśmy stłuczkę, ja i M polecieliśmy do przodu, Zosia nawet nie dgrnęła.
Oczywiście fotelik do wymiany, ale z odszkodowania kupiliśmy ten sam.
Minusy to jego pierwsze mocowanie (uczono nas tego w ośmiu gwiazdkach) i zabiera dużo miejsca w samochodzie.

Ja polecam axkid minikid, polecono nam go nam właśnie w ośmiu gwiazdkach.
Fotelik rwf, zdał egzamin, bo mieliśmy stłuczkę, ja i M polecieliśmy do przodu, Zosia nawet nie dgrnęła.
Oczywiście fotelik do wymiany, ale z odszkodowania kupiliśmy ten sam.
Minusy to jego pierwsze mocowanie (uczono nas tego w ośmiu gwiazdkach) i zabiera dużo miejsca w samochodzie.
Właśnie właśnie zapomnialam miałam bym duży dylemat miedzi britax A axkid te dwa foteliki są meega

Okres mi się spóźnia już 4 dni brzuch lekko pobolewa.Oczywiście w głowie nadzieją że zaliczyliśmy wpadkę.Wcxoraj byłam w sklepie z duperelami kupiłam testy takie tanie wzięłam sama nie wiem po co zrobiłam jeden wczoraj i dziś rano oczywiście negatywne.2 tygodnie temu byłam chora miałam wysoka gorączkę i tak myślę może przez to...Okres zawsze regularny więc chyba do końca gdzieś siedzi we mnie nadzieja

Ja polecam jak zawsze britax romer dualfix isize. Ale drogi jest w cholere.
Ogolnie obrotowe sa naprawde super wygodne - tani a dobry jest podobno joie spin 360.
I z calego serca odradzam Joie Stages (9-25kgs). Porazka totalna i codziennie oluje sobie w brode, ze go kupilam.
Masz (0-18)?
Patrzyłam na ten britax tylko 9-25 ...

reklama
Do góry