Joie 3* ADAC, maxi Cosi 4*. Joie cholernie wymagający w montażu, do wielu samochodów nie pasuje. Ma gorsza tapicerkę, jest upierdliwy w użytkowaniuA za 1200zl ma obrotowy joie spin, a obrotowy robi roznice [emoji6]
reklama
Ponoć.
Jedyny plus, że obrotówka, ale co z tego, jak żeby odwrócić, trzeba się nakombinowac wciskając rękę między fotelik a oparcie kanapy (ja jeszcze dawałam radę, ale facet ma już problem jak ma większą rękę
@nieagatka
@Ewunka
Jedyny plus, że obrotówka, ale co z tego, jak żeby odwrócić, trzeba się nakombinowac wciskając rękę między fotelik a oparcie kanapy (ja jeszcze dawałam radę, ale facet ma już problem jak ma większą rękę
@nieagatka
@Ewunka
nieagatka
Fanka BB :)
Joie 3* ADAC, maxi Cosi 4*. Joie cholernie wymagający w montażu, do wielu samochodów nie pasuje. Ma gorsza tapicerkę, jest upierdliwy w użytkowaniu
Spoko, sama bardzo duzo na ten temat dyskutowalam i czytalam przed zakupem i uzytkuje dwa foteliki z roznych polek cenowych, roznych producentow i jeden obrotowy, a drugi nie. Nie namawiam, dziele sie doswiadczeniem.Ponoć.
@nieagatka
@Ewunka
I tez chce zeby moje dziecko jezdzilo tylem jak najdluzej, ale po prostu 5 latka tak nie widze i tyle.
Ewunka
A zapytaj jeszcze jak możesz co sądzi o foteliku po bracie ( bo była ostatnio afera że 3-5 letni fotelk jest PRZETERMINOWANY i się nie nadaje.....)Tyle mogłam- tyle mam nadzieję że pomogłam @Ewunka. Sama zdam się na jej zdanie w fotelikach i może z spacerowce bo wózki też miała na sklepie. Do tego dwojka dzieci to doświadczenie robi swoje. Nk j jej córka ma 4-5 lat i ciągle tyłem jeździ.
Dla mnie osobiście śmieszne ale tak z ciekawości jakbyś mogła )
nieagatka
Przeterminowany? [emoji16][emoji16][emoji16]A zapytaj jeszcze jak możesz co sądzi o foteliku po bracie ( bo była ostatnio afera że 3-5 letni fotelk jest PRZETERMINOWANY i się nie nadaje.....)
Dla mnie osobiście śmieszne ale tak z ciekawości jakbyś mogła )
Jak sprawdzone zrodlo, niepowypadkowy i masz mozliwosc to bierz! [emoji16]
Ewunka
Noooo PRZETERMINOWANY..... że już nie tak bezpieczny ( mamaginekolog miała aferę że po synu dla syna.....)Przeterminowany? [emoji16][emoji16][emoji16]
Jak sprawdzone zrodlo, niepowypadkowy i masz mozliwosc to bierz! [emoji16]
Mam ten Twój ( tylko niebieski) od sąsiada za 220€
Ostatnia edycja:
nieagatka
Jesli wiesz na bank, ze niewypadkowy to ja bym brala.Noooo PRZETERMINOWANY..... że już nie tak bezpieczny ( mamaginekolog miała aferę że po synu dla syna.....)
Mam ten Twój ( tylko niebieski) od sąsiada za 220€
reklama
Ja tak mam fotelik była sąsiadka bratowej wywalila na ulice miałam dylemat żeby brać ale podjechalysny spytalysmy i fotelik był używany chwilę przez jej syna.Jest jak nowka wart prawie 2000 zł.Jesli wiesz na bank, ze niewypadkowy to ja bym brala.