reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

:oo2: to jak ja to patrzyłam .......
Chce tyłem nie musi być obrotowy...
Zastanow sie jeszcze. 9-25kg tylko tylem oznacza 6 letnie dziecko tylem. I powiem Ci szczerze - nie widze tego. Moja Lila jest duza jak Marcelina i w tym 9-25kg tylem juz teraz placze, bo jej ciasno wiec nie wyobrazam sobie za 3 lata.
Bierz cos co teraz jest tylem, ale da sie montowac tez przodem.

reklama
@tina35 Aj tam nie bierz sobie niektórych postów do bani. Ja wiem że wkurza troszkę jak ktoś mówi "ło mateńko ile musiałam zapłacić za badania i wizytę prywatną" , ale fakt jest taki, że też dużo jest po przejściach. W tych czasach nie tylko już trudno zajść w ciążę, ale na domiar złego utrzymać.

Miałam tutaj wpaść z informacją o bliźniakach... a @Małgoś86 mnie jakoś uprzedziła hehe rzem na listopadowych.

Także nie wiem czy się chwalić, ale ... podejrzenie jest bliźniąt jednojajowych. [emoji33] Jutro się dowiem.

Zastanow sie jeszcze. 9-25kg tylko tylem oznacza 6 letnie dziecko tylem. I powiem Ci szczerze - nie widze tego. Moja Lila jest duza jak Marcelina i w tym 9-25kg tylem juz teraz placze, bo jej ciasno wiec nie wyobrazam sobie za 3 lata.
Bierz cos co teraz jest tylem, ale da sie montowac tez przodem.
Tylko mam wrażenie że 18 kg będzie ważyła za chwilę hi hi
Ma 15 miesięcy i waży 11 kg
20190331_194738.jpg
urodziła się 2 kg ....
Jeździ Jeszce w łupinie nie protestowala nigdy....

@tina35 Aj tam nie bierz sobie niektórych postów do bani. Ja wiem że wkurza troszkę jak ktoś mówi "ło mateńko ile musiałam zapłacić za badania i wizytę prywatną" , ale fakt jest taki, że też dużo jest po przejściach. W tych czasach nie tylko już trudno zajść w ciążę, ale na domiar złego utrzymać.

Miałam tutaj wpaść z informacją o bliźniakach... a @Małgoś86 mnie jakoś uprzedziła hehe rzem na listopadowych.

Także nie wiem czy się chwalić, ale ... podejrzenie jest bliźniąt jednojajowych. [emoji33] Jutro się dowiem.
Fakt,że łatwo nie jest i każda innym przypadkiem ale tu na in vitro jest mi lepiej ale nie mówie,ze się nie pojawię znów na listopadowych :)

Narazie to mam zagmotkę bo szukam kogoś kto brał enkorton i accofil jednocześnie bo enkorton to przeróżnie dziewczyny biorą.A dwóch lekarzy i każdy inaczej powiedział,idzie osiwieć.

Pamiętam i czekam na jutrzejszą wizytę!!Ja byś się mega cieszyła z bliźniaków ale wiadomo kwestia indywidualna.

Fakt,że łatwo nie jest i każda innym przypadkiem ale tu na in vitro jest mi lepiej ale nie mówie,ze się nie pojawię znów na listopadowych :)

Narazie to mam zagmotkę bo szukam kogoś kto brał enkorton i accofil jednocześnie bo enkorton to przeróżnie dziewczyny biorą.A dwóch lekarzy i każdy inaczej powiedział,idzie osiwieć.

Pamiętam i czekam na jutrzejszą wizytę!!Ja byś się mega cieszyła z bliźniaków ale wiadomo kwestia indywidualna.
Ja mam przed oczami Olsenki hahaha

Na początku byłam w szoku, totalnym... Teraz już chyba to przetrawiłam najważniejsze dla mnie to urodzić zdrowe i donoszone.

A! No i mogę już spać [emoji23] bo dwa dni to przeżywałam konkretnie.

Gratuluję:) Spokojnej ciąży:)

reklama
Do góry