reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć. Masz ten sam problem jak ja rok temu...a teraz mój listopadowy bobas marchewkę wcina :D na forum po naturalnych zajsciach to brania witamin jest wyzwaniem ;) ja brałam encorton bardzo długo... jakiś do 16 tc
hahah to branie witamin mnie rozbroiło hahah :)
do tego już nie doszłam ale lepiej chyba będzie nam tutaj :)
Też urodziłaś w listopadzie ?:)
A jakie miałaś zalecenia do encortonu?czemu go brałaś? I miałaś może accofil?

reklama
hahah to branie witamin mnie rozbroiło hahah :)
do tego już nie doszłam ale lepiej chyba będzie nam tutaj :)
Też urodziłaś w listopadzie ?:)
A jakie miałaś zalecenia do encortonu?czemu go brałaś? I miałaś może accofil?
Miałam poronienia wcześniej i lekarz uznał że dzięki temu organizm nie odrzuci zarodka. tego drugiego nie bralam. Tak urodziłam28 listopada, synka ...Oo jak ten czas leci aż szkoda ze tak szybko ❤ tam gdzie ja byłam chwilę na forum to mnie wręcz wygoniono bo ich myslrnie było tak puste ze szok... jedną Panna wstawiała zdjęcie po opalaniu gdzie tylko pod majtkami było biało :mad: gotowała to dziecko w brzuchu, albo następna była na diecie bo przytyje.

Miałam poronienia wcześniej i lekarz uznał że dzięki temu organizm nie odrzuci zarodka. tego drugiego nie bralam. Tak urodziłam28 listopada, synka ...Oo jak ten czas leci aż szkoda ze tak szybko ❤ tam gdzie ja byłam chwilę na forum to mnie wręcz wygoniono bo ich myslrnie było tak puste ze szok... jedną Panna wstawiała zdjęcie po opalaniu gdzie tylko pod majtkami było biało :mad: gotowała to dziecko w brzuchu, albo następna była na diecie bo przytyje.
Masakra A tyle się mówi żeby uważać na słońce

Cześć dziewczyny :)
Chyba wpisze się tutaj na forum bo do listopadowych mamusiek jakoś nie pasuje ;)Tam praktycznie same naturalsy po lampce wina ;)

Chcialam zapytać czy któraś w ciązy brała Enkorton?I kiedy z niego schodziła?
Bo mam zagmotkę-każdy lekarz co innego mówi...

Nie odchodz jestem ja i Vinszka- wiem też dziwnie czyta mi się niektóre posty ale nic nie zrobimy :)

Cześć dziewczyny :)
Chyba wpisze się tutaj na forum bo do listopadowych mamusiek jakoś nie pasuje ;)Tam praktycznie same naturalsy po lampce wina ;)

Chcialam zapytać czy któraś w ciązy brała Enkorton?I kiedy z niego schodziła?
Bo mam zagmotkę-każdy lekarz co innego mówi...
Witamy .
Ja nie brałam encortonu ale odstawiaja go naprawdę różnie.

Dziewczyny mojemu wyszły czerwone kąciki ust. Zaczęło się od kochania wszystkiego do buzi i notorycznie ślina.... zajadybto nie są tylko czerwone. Co z tym zrobić? To norma czy nie?

Dziewczyny mojemu wyszły czerwone kąciki ust. Zaczęło się od kochania wszystkiego do buzi i notorycznie ślina.... zajadybto nie są tylko czerwone. Co z tym zrobić? To norma czy nie?
mój nie miał kącików zaczerwienionych ale często jak ciśnie rączki do buzi albo jak daje mu smoczek to potem ma zaczerwienienie wkoło ust ale następnego dnia już tego nie ma

A pamiętasz do kiedy brałaś encorton?
Ech tak to chyba bywa,że każdy ma swój punkt widzenia i każdemu się wydaje,że podejmuje dobre decyzje.
Ile ludzi tyle różnych opinii i jak piszesz lepiej czasem nic nie komentować bo szkoda nerwów.
Dieta by mi pasowała to już tyje ;)

reklama
A pamiętasz do kiedy brałaś encorton?
Ech tak to chyba bywa,że każdy ma swój punkt widzenia i każdemu się wydaje,że podejmuje dobre decyzje.
Ile ludzi tyle różnych opinii i jak piszesz lepiej czasem nic nie komentować bo szkoda nerwów.
Dieta by mi pasowała to już tyje ;)
Jakoś do 16 tc. Jak dobrze pamiętam . Rób zapasy więc tyj do woli... mój mały mi teraz nawet zjeść nie da więc uwierz mi dodatkowe kg się przydadzą :D

Do góry