@nieagatka naprawdę sliczna dziewczynka
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dziewczyny, od której najlepiej zacząć?
nieagatka
Ryzowa najlepsza na poczatekDziewczyny, od której najlepiej zacząć? Zobacz załącznik 956804
nieagatka
Śliczna dziewczynka
Dzieki [emoji8][emoji8]@nieagatka naprawdę sliczna dziewczynka
misis188
Zaczynalismy od ryzowejDziewczyny, od której najlepiej zacząć? Zobacz załącznik 956804
U nas też [emoji12]
hehe peppa rządzi
Pneumokoki brałam z NFZ A meningokoki nie brałam... jakoś w te szczepienia nie wierzę...Dziewczyny poradźcie co sądzicie o szczepieniach na meningokoki B I C? ja zapisałam Anastazję za dwa miesiące na szczepienie - są trzy dawki każdy 360 zł. powiedzcie czy warto z punktu zdrowotnego szczepić maluszka? Rotawirusy kupiliśmy już wcześniej i jest po dwóch dawkach a pneumokoki są teraz chyba na NFZ ?
Na pneumokoki nie szczepilam z NFZ podobno ich szczepionki działają na 10 szczepów a na te najbardziej popularne w Polsce już nie. Pierwszy syn nie był szczepiony. Błażej też teraz nie ...po prostu odmówiłam.może jak będzie miał dwa lata zaszczepie raz kupna szczepionka.... możeDziewczyny poradźcie co sądzicie o szczepieniach na meningokoki B I C? ja zapisałam Anastazję za dwa miesiące na szczepienie - są trzy dawki każdy 360 zł. powiedzcie czy warto z punktu zdrowotnego szczepić maluszka? Rotawirusy kupiliśmy już wcześniej i jest po dwóch dawkach a pneumokoki są teraz chyba na NFZ ?
@Pixie_Dixie zakupiłam mam esywalker i tego z myszką mimo iż nie był akurat faworytem ale udało się bo było mega promo i zapłaciłam 800 zł. Rany jak on się prowadzi..jestem mega zadowolona
reklama
A zdjęcia gdzie?@Pixie_Dixie zakupiłam mam esywalker i tego z myszką mimo iż nie był akurat faworytem ale udało się bo było mega promo i zapłaciłam 800 zł. Rany jak on się prowadzi..jestem mega zadowolona