reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, od której najlepiej zacząć? :-) :)
IMG-20190328-WA0010.jpeg

Dziewczyny poradźcie :)co sądzicie o szczepieniach na meningokoki B I C? ja zapisałam Anastazję za dwa miesiące na szczepienie - są trzy dawki każdy 360 zł. powiedzcie czy warto z punktu zdrowotnego szczepić maluszka? Rotawirusy kupiliśmy już wcześniej i jest po dwóch dawkach a pneumokoki są teraz chyba na NFZ ?
Pneumokoki brałam z NFZ A meningokoki nie brałam... jakoś w te szczepienia nie wierzę...

Dziewczyny poradźcie :)co sądzicie o szczepieniach na meningokoki B I C? ja zapisałam Anastazję za dwa miesiące na szczepienie - są trzy dawki każdy 360 zł. powiedzcie czy warto z punktu zdrowotnego szczepić maluszka? Rotawirusy kupiliśmy już wcześniej i jest po dwóch dawkach a pneumokoki są teraz chyba na NFZ ?
Na pneumokoki nie szczepilam z NFZ podobno ich szczepionki działają na 10 szczepów a na te najbardziej popularne w Polsce już nie. Pierwszy syn nie był szczepiony. Błażej też teraz nie ...po prostu odmówiłam.może jak będzie miał dwa lata zaszczepie raz kupna szczepionka.... może

@Pixie_Dixie zakupiłam mam esywalker i tego z myszką mimo iż nie był akurat faworytem ale udało się bo było mega promo i zapłaciłam 800 zł. Rany jak on się prowadzi..jestem mega zadowolona

reklama
Do góry