On też tak tylko troszkę z około 10-15 Razy na dobe ale i tak jestem przerażona ... matka panikaraMój też ostatnio kaszlał nie miało przy tym kataru i jedyne co robiłam to nawilża łam pokój i przeszło samo po kilku dniach z tym że to nie był mocny kaszel
reklama
misis188
Fanka BB :)
Ja bylam mega przerazona bo kaszel zaczal sie gdy u mnie byla końcówka przeziębienia takiego mocnego.On też tak tylko troszkę z około 10-15 Razy na dobe ale i tak jestem przerażona ... matka panikara
Jaskolcia
Wszystkiego NajlepszegoJasne. Ona potrzebuje ok 500ml mleka na dobe. Moja jutro konczy dwa lata i nadal 300ml pije. Chcialam odatawic mm, pediatra powiedziala, ze to zly pomysl.
U nas jest 150 mm o 7h00, pancake albo mufinka na drugie sniadanie o 9h00, o 12h00 obiad w zlobku (warzywa +mieso lub ryba, na deser jogurt naturalny), o 16h na podwieczorek owoce. Ok 18h przegryza ciaastko albo owoc, bo jest glodna. O 19h30 kolacja (warzywa z kasza, kanapka, zupa krem - zalezy co akurat podpasuje) i potem do spania przewaznie wypija 150ml mleka, ktore juz wyeliminowalysmy na noc, a teraz znowu wrocilo.
Jaskolcia
To zalecił mi ostatnio internista na udroznienie nosa podczas infekcji, do 3x dziennie w ciąży.Sinulan
Sinulan express forte w sprayu.
Jaskolcia
Łączę się w bólu, mi się już zaczęła wysypka alergiczna, bo chyba brzozy zaczęły pylić. Już się boję żeby zaraz zatok nie było.Dzięki dziewczyny , zerknę na to.
Na razie wspomagam się tylko wapnem.
nieagatka
Jaskolcia
hehe peppa rządzi
nieagatka
A wez [emoji38][emoji38]hehe peppa rządzi
Dzieki Bogu przechodzi jej, jestesmy na etapie Psiego Patrolu [emoji38][emoji38]
reklama
Śliczna dziewczynkaA wez [emoji38][emoji38]
Dzieki Bogu przechodzi jej, jestesmy na etapie Psiego Patrolu [emoji38][emoji38]