reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc dziewczyny szukam malej spacerowki takiej zeby jezdzila sobie w samochodzie .Jak narazie moim faworytem jest easy walker buggy xs czy któraś z Was ma taki lub ktoś w waszych znajomych?W Internecie opinie ma świetne ale przed zamówieniem chcialabym zebrać jak najwięcej opinii

Juz wcześniej polecalam Kindercraft pilot praktycznie to samo a cena o polowe mniejsza.

reklama
Wczoraj był u nas 6 dzień brania antybiotyku ma zapalenie ucha.Od rana mały był bardzo marudny spał duzo zaniepokojona się jak podczas jedzenia zasnął mi w krzesełku.Potem gorączka i totalne osłabienie.Pojechalismy na ip doktorka podejrzewa infekcje w moczu i również kazała zrobić przeswietlenie płuc.Siedzimy w labo już 2 godzinę bo siuski uciekają gdzie nie trzeba.Noc przespal pieknie rano znów gorączka podałam paracetamol i jest ok. Strasznie się martwię co to może byc.
Zdrówka.

Wczoraj był u nas 6 dzień brania antybiotyku ma zapalenie ucha.Od rana mały był bardzo marudny spał duzo zaniepokojona się jak podczas jedzenia zasnął mi w krzesełku.Potem gorączka i totalne osłabienie.Pojechalismy na ip doktorka podejrzewa infekcje w moczu i również kazała zrobić przeswietlenie płuc.Siedzimy w labo już 2 godzinę bo siuski uciekają gdzie nie trzeba.Noc przespal pieknie rano znów gorączka podałam paracetamol i jest ok. Strasznie się martwię co to może byc.
Dużo zdrówka, a przede wszystkim znalezienia przyczyny choroby

reklama
Do góry