misis188
Fanka BB :)
Teraz jestem na spacerze więc ci nie powiem ale zaleciła mi ją moja pediatra bo mówiła że jest dużo lepsza A wcześniej miałam vitrum D3A jaka podajesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz jestem na spacerze więc ci nie powiem ale zaleciła mi ją moja pediatra bo mówiła że jest dużo lepsza A wcześniej miałam vitrum D3A jaka podajesz?
Mój tak ma, ale nie myślałam że to z wysiłku. Bardziej obstawiałam alergię, ale że plamy znikają krótko po jedzeniu, albo nawet jeszcze pod koniec jedzenia, to jakoś specjalnie się tym nie martwiłam.A ja z pytaniem czy wasze dzieci przy cycaniu też dostają czerwonych plam na twarzy i głowie? Mój dostaje tak jakby z wysiłku... Nie wiem czy to norma...
A ja z pytaniem czy wasze dzieci przy cycaniu też dostają czerwonych plam na twarzy i głowie? Mój dostaje tak jakby z wysiłku... Nie wiem czy to norma...
Mój tak ma, ale nie myślałam że to z wysiłku. Bardziej obstawiałam alergię, ale że plamy znikają krótko po jedzeniu, albo nawet jeszcze pod koniec jedzenia, to jakoś specjalnie się tym nie martwiłam.
Tata szykuj kasę, mama jedzie po kiecke! [emoji122][emoji108][emoji16]Dziewczyny cieszę się jak głupia! Mamy pierwszego zęba. Prawa górna jedynka.
Jeszcze zdążą sobie pojeść ja muszę walczyć z głupimi komentarzami mojej mamy "Ty ją na tej piersi do 18-nastki zamierzasz trzymać?" i odpowiadam że jeśli będzie chciała to oczywiście... Takie głupie gadanie... A teściowa tylko dzwoni do mojego i pyta "Martyna dalej tylko na piersi?!". Normalnie głodzę dziecko... Dobrze że już mnie to jakoś nie wzrusza, chociaż na początku miałam ciśnienie.
Super sprawa! Na pewno warto kupic, jesli jest choc cien szansy, ze przeczytaja.Ja się tego obawiam patrząc na teksty mojej mamy i teściowej do różnych dzieci w rodzinie... Ostatnio nawet miałam na ten temat pogawędkę z bratową (o dziwo, bo wcześniej jakoś nie miałyśmy super kontaktu, ale teraz bardzo mi pomaga i wspiera) i poleciła mi coś takiego
Link do: Kochana Babciu Kochany Dziadku | Z Ekspertem o Dzieciach
i faktycznie zastanawiam się nad takim zakupem dla dziadków... Tym bardziej, ze już teraz muszę walczyć z ich przekonaniami dot. jedzenia (a jeszcze jestem w ciąży, wiec aż strach pomyśleć co będzie przy karmieniu) czy też rodzinnego odwiedzania mnie na porodówce (no jak to, wnuczki nie zobaczymy?!). W tym drugim przypadku może być o tyle łatwiej, że we większości wrocławskim szpitali jest zakaz odwiedzin i nawet jak ten zakaz zniosą to ja będę wszystkich informować, że na położniczym dalej obowiązuje
Mój właśnie tak ma i myślałam że to od wysiłku. A alergia na co?Mamy dokładnie tak jak pisze Iskra :-)
Brawo !!!! Trzeba to uczcić!Dziewczyny cieszę się jak głupia! Mamy pierwszego zęba. Prawa górna jedynka.
Moja robiła się aż bordowa. ....Mój właśnie tak ma i myślałam że to od wysiłku. A alergia na co?