Dzięki ale już wybrałam tylko jeszcze przed kupnem chce zebrać trochę opiniiJuz wcześniej polecalam Kindercraft pilot praktycznie to samo a cena o polowe mniejsza.
reklama
@Pixie_Dixie całkiem spoko ten wózek ty go masz? jak się prowadzi?już byłam zdecydowaną A teraz trochę mnie zaciekawił tylko ta raczka zabezpieczające mi się nie widzi
Jaskolcia
Fanka BB :)
A jakie tam są kółka? Korzystasz już z tego modelu?Juz wcześniej polecalam Kindercraft pilot praktycznie to samo a cena o polowe mniejsza.
Czytałam dużo opini na temat tego wózka i są różne ale przewaga pozytywów.U mnie już on odpada bo ponoć siedzonko rozkłada się tylko do pozycji poł leżącej.A jakie tam są kółka? Korzystasz już z tego modelu?
Pixie_Dixie
Czytałam dużo opini na temat tego wózka i są różne ale przewaga pozytywów.U mnie już on odpada bo ponoć siedzonko rozkłada się tylko do pozycji poł leżącej.
Nie mam jeszcze, ale tez czytałam rożne opinie. Byłam za to w sklepie gdzie mieli oba i w easywalker wcale niżej sie nie rozkłada oparcie. Jest on tez ładniejszy ale mnie czeka jeszcze zakup Bugaboo donkey wiec 500 zł robi mi różnice a tez potrzebuje zapasowy wózek tylko do auta [emoji6]
Pixie_Dixie
A jakie tam są kółka? Korzystasz już z tego modelu?
Nie cEkam na jakieś promocje jeszcze żeby za mniej niż 400 zł kupić [emoji6]
Pixie_Dixie
Czytałam dużo opini na temat tego wózka i są różne ale przewaga pozytywów.U mnie już on odpada bo ponoć siedzonko rozkłada się tylko do pozycji poł leżącej.
A w Fr juz nie rządzi Mclaren? Bo jak byłam to tylko takie spacerówki na dzielni sie liczyły [emoji6]
A jakbyś nie patrzyła na pieniążki jaki byś wybrala?Nie mialamn okazji widzieć na żywo tych wózków więc narazie internrtNie mam jeszcze, ale tez czytałam rożne opinie. Byłam za to w sklepie gdzie mieli oba i w easywalker wcale niżej sie nie rozkłada oparcie. Jest on tez ładniejszy ale mnie czeka jeszcze zakup Bugaboo donkey wiec 500 zł robi mi różnice a tez potrzebuje zapasowy wózek tylko do auta [emoji6]
Rządzi każdy go tu poleca mają go moje bratowe koleżanki nie jest zły ale jakoś strasznie mi wpadł w oko ten easy...A w Fr juz nie rządzi Mclaren? Bo jak byłam to tylko takie spacerówki na dzielni sie liczyły [emoji6]
reklama
Ropuszka666
Nie mam jeszcze, ale tez czytałam rożne opinie. Byłam za to w sklepie gdzie mieli oba i w easywalker wcale niżej sie nie rozkłada oparcie. Jest on tez ładniejszy ale mnie czeka jeszcze zakup Bugaboo donkey wiec 500 zł robi mi różnice a tez potrzebuje zapasowy wózek tylko do auta [emoji6]
Widzę że będziemy jeździły tymi samymi „furkami” Przeraża Mnie troszkę gabaryt że nie wszędzie wjadę tym tandemem ale wiem że nie wyobrażam sobie nie mieć jednego lub drugiego na widoku . Co do easywolkera to mam sąsiadkę która zamieniła Mutsy na niego i trzeba przyznać że bardzo szybko się niszczy rączka kółka itp szybko się wyrabiają a ona dużo jeździ . Kiedyś była tez moim elodie na spacerze i mówi że jakby miała drugi raz kupić to by wolała mój bo w prowadzeniu dużo lepszy . Aaaa i to co mi powiedziała jeszcze o tym easywolker nie wiem ile w tym prawdy że jej kuzynka kupiła na niemieckim ebay i jest dużo lepiej wykonany niż ten jej z Polskiego sklepu . To tyle z zasłyszenia a Ja mogę polecić Elodie ale osobiście jestem zwolennikiem przestawnych spacerówek - moje dziecko gdy jest plecami do Mnie zawsze kombinuje co zbroić w wózku [emoji6]