reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czytałam dużo opini na temat tego wózka i są różne ale przewaga pozytywów.U mnie już on odpada bo ponoć siedzonko rozkłada się tylko do pozycji poł leżącej.

Nie mam jeszcze, ale tez czytałam rożne opinie. Byłam za to w sklepie gdzie mieli oba i w easywalker wcale niżej sie nie rozkłada oparcie. Jest on tez ładniejszy ale mnie czeka jeszcze zakup Bugaboo donkey wiec 500 zł robi mi różnice a tez potrzebuje zapasowy wózek tylko do auta [emoji6]

Nie mam jeszcze, ale tez czytałam rożne opinie. Byłam za to w sklepie gdzie mieli oba i w easywalker wcale niżej sie nie rozkłada oparcie. Jest on tez ładniejszy ale mnie czeka jeszcze zakup Bugaboo donkey wiec 500 zł robi mi różnice a tez potrzebuje zapasowy wózek tylko do auta [emoji6]
A jakbyś nie patrzyła na pieniążki jaki byś wybrala?Nie mialamn okazji widzieć na żywo tych wózków więc narazie internrt

reklama

Widzę że będziemy jeździły tymi samymi „furkami” Przeraża Mnie troszkę gabaryt że nie wszędzie wjadę tym tandemem ale wiem że nie wyobrażam sobie nie mieć jednego lub drugiego na widoku . Co do easywolkera to mam sąsiadkę która zamieniła Mutsy na niego i trzeba przyznać że bardzo szybko się niszczy rączka kółka itp szybko się wyrabiają a ona dużo jeździ . Kiedyś była tez moim elodie na spacerze i mówi że jakby miała drugi raz kupić to by wolała mój bo w prowadzeniu dużo lepszy . Aaaa i to co mi powiedziała jeszcze o tym easywolker nie wiem ile w tym prawdy że jej kuzynka kupiła na niemieckim ebay i jest dużo lepiej wykonany niż ten jej z Polskiego sklepu . To tyle z zasłyszenia a Ja mogę polecić Elodie ale osobiście jestem zwolennikiem przestawnych spacerówek - moje dziecko gdy jest plecami do Mnie zawsze kombinuje co zbroić w wózku [emoji6]

Do góry