Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Rządzi każdy go tu poleca mają go moje bratowe koleżanki nie jest zły ale jakoś strasznie mi wpadł w oko ten easy...
Wzięłabym easy z myszka mickey [emoji12]
Widzę że będziemy jeździły tymi samymi „furkami” Przeraża Mnie troszkę gabaryt że nie wszędzie wjadę tym tandemem ale wiem że nie wyobrażam sobie nie mieć jednego lub drugiego na widoku . Co do easywolkera to mam sąsiadkę która zamieniła Mutsy na niego i trzeba przyznać że bardzo szybko się niszczy rączka kółka itp szybko się wyrabiają a ona dużo jeździ . Kiedyś była tez moim elodie na spacerze i mówi że jakby miała drugi raz kupić to by wolała mój bo w prowadzeniu dużo lepszy . Aaaa i to co mi powiedziała jeszcze o tym easywolker nie wiem ile w tym prawdy że jej kuzynka kupiła na niemieckim ebay i jest dużo lepiej wykonany niż ten jej z Polskiego sklepu . To tyle z zasłyszenia a Ja mogę polecić Elodie ale osobiście jestem zwolennikiem przestawnych spacerówek - moje dziecko gdy jest plecami do Mnie zawsze kombinuje co zbroić w wózku [emoji6]
Oglądałam tez donkeya i można powiedzieć ,ze jest niewielki i kompaktowy [emoji12] a prowadzi sie jak masełko! Fajne jest to ze można go złożyć do jednego fotelika wiec spokojnie wszędzie wjedzie. Ale zaskoczyła mnie gondolka bo jest dość wąska ale te pół roku chyba pojeździmy [emoji6]