reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzięki, warte uwagi choć cena spora. Ale pewnie się skuszę, tylko nie wiem czy nie lepiej poczekać aż młody będzie bardziej panował nad swoimi ruchami. Z drugiej strony ponoć dziecko do 6mż nie może zachłysnąć się wodą i można spokojnie z nim nurkować:). Ty będziesz się na to pisać?
Pierwsze będę chciała pójść na basen sama a potem się zobaczy

Cześć Dziewczyny, w drugiej połowie stycznia będę iść na zwolnienie i zajmę się wyprawką. Na razie nie mam nic oprócz kilku bodziakow i jednego pajacyka. Na necie jest mnóstwo list z wyprawkami, ale każda praktycznie jest inna. Jest coś co polecacie jako must have na początku? Wiem, żeby nie kupować za dużo bo w każdej chwili dokupie co jest potrzebne, ale taki starter się przyda.
Ile kompletów bodziakow, pajacykow itp. potrzeba na początku? Ile kompletów pościeli mam kupić? I polecacie jakieś konkretne sklepy internetowe, gdzie można czegoś poszukać? Liczę, że teraz załapie się na jakieś wyprzedaże

Cześć Dziewczyny, w drugiej połowie stycznia będę iść na zwolnienie i zajmę się wyprawką. Na razie nie mam nic oprócz kilku bodziakow i jednego pajacyka. Na necie jest mnóstwo list z wyprawkami, ale każda praktycznie jest inna. Jest coś co polecacie jako must have na początku? Wiem, żeby nie kupować za dużo bo w każdej chwili dokupie co jest potrzebne, ale taki starter się przyda.
Ile kompletów bodziakow, pajacykow itp. potrzeba na początku? Ile kompletów pościeli mam kupić? I polecacie jakieś konkretne sklepy internetowe, gdzie można czegoś poszukać? Liczę, że teraz załapie się na jakieś wyprzedaże
Myślę że na początek 4 pajace i z 5 body i spodnie do tego. Pieluchy metrowe z 5 szt. Sól do noska kremy do pupy i do osiągnięcia noska. Patyczki dla niemowląt i octanisept. Nozyczki do pazurków. Ja osobiście tylko pajacy używałam ma poczatku bo przy body i spodniach więcej roboty i się bałam. Kocyk do domu taki żeby malucha położyć na nim i inny do przykrycia go.

reklama
Do góry