Dzięki, warte uwagi choć cena spora. Ale pewnie się skuszę, tylko nie wiem czy nie lepiej poczekać aż młody będzie bardziej panował nad swoimi ruchami. Z drugiej strony ponoć dziecko do 6mż nie może zachłysnąć się wodą i można spokojnie z nim nurkować
reklama
Ja rodziłam sn, nikt cc nie proponował
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Mi w czasie porodu powiedzieli, że to nie jest wskazanie do cc.
Obawiam się, że to wszystko spowodowane jest tym "co uważa lekarz", "jak jest w danym szpitalu" itd. Po co standardy, procedury itd :-)
misis188
Pierwsze będę chciała pójść na basen sama a potem się zobaczyDzięki, warte uwagi choć cena spora. Ale pewnie się skuszę, tylko nie wiem czy nie lepiej poczekać aż młody będzie bardziej panował nad swoimi ruchami. Z drugiej strony ponoć dziecko do 6mż nie może zachłysnąć się wodą i można spokojnie z nim nurkować. Ty będziesz się na to pisać?
nieagatka
Ja rodziłam sn, nikt cc nie proponował
Ja moglam sobie wybrac, lekarka powiedziala, ze to moja decyzja.Obawiam się, że to wszystko spowodowane jest tym "co uważa lekarz", "jak jest w danym szpitalu" itd. Po co standardy, procedury itd :-)
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny, jak szczepicie swoje maluchy???
A o co konkretnie pytasz?
ilmenau
Cześć Dziewczyny, w drugiej połowie stycznia będę iść na zwolnienie i zajmę się wyprawką. Na razie nie mam nic oprócz kilku bodziakow i jednego pajacyka. Na necie jest mnóstwo list z wyprawkami, ale każda praktycznie jest inna. Jest coś co polecacie jako must have na początku? Wiem, żeby nie kupować za dużo bo w każdej chwili dokupie co jest potrzebne, ale taki starter się przyda.
Ile kompletów bodziakow, pajacykow itp. potrzeba na początku? Ile kompletów pościeli mam kupić? I polecacie jakieś konkretne sklepy internetowe, gdzie można czegoś poszukać? Liczę, że teraz załapie się na jakieś wyprzedaże
Ile kompletów bodziakow, pajacykow itp. potrzeba na początku? Ile kompletów pościeli mam kupić? I polecacie jakieś konkretne sklepy internetowe, gdzie można czegoś poszukać? Liczę, że teraz załapie się na jakieś wyprzedaże
Myślę że na początek 4 pajace i z 5 body i spodnie do tego. Pieluchy metrowe z 5 szt. Sól do noska kremy do pupy i do osiągnięcia noska. Patyczki dla niemowląt i octanisept. Nozyczki do pazurków. Ja osobiście tylko pajacy używałam ma poczatku bo przy body i spodniach więcej roboty i się bałam. Kocyk do domu taki żeby malucha położyć na nim i inny do przykrycia go.Cześć Dziewczyny, w drugiej połowie stycznia będę iść na zwolnienie i zajmę się wyprawką. Na razie nie mam nic oprócz kilku bodziakow i jednego pajacyka. Na necie jest mnóstwo list z wyprawkami, ale każda praktycznie jest inna. Jest coś co polecacie jako must have na początku? Wiem, żeby nie kupować za dużo bo w każdej chwili dokupie co jest potrzebne, ale taki starter się przyda.
reklama
misis188
Ja szczepię 6w1Dziewczyny, jak szczepicie swoje maluchy???