U nas roczek .
PozdrawiamyZobacz załącznik 922943
Wszystkiego co najlepsze dla Marcelinki - niech zdrowo rośnie i będzie radością dla rodziców! ! ! PS. Super ogrodniczki! Też chcemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas roczek .
Hej ❤ a Lenka rośnie mi jak na drożdżach- dosłownie!! dzis mijają 4miesiace nie wiem kiedy to zleciało... w nocy jakbym dziecka nie miała a w dzień to różnie bywa dłużej sama leży ale też czasem chce sobie na raczkach u mamy posiedzieć@zylwia @walczaca o szczescie co u Was, opiwiadajcie? Jak dzieciaczki?
Wszystkiego najlepszego dle małej księżniczki.U nas roczek .
No nie pociesza bo wolałabym, żeby wszystkie dzieci były zdrowe. U nas też żadnych innych objawów. Młody rośnie, przybiera, ma apetyt, dobrze śpi, skóra idealna. Tylko te nieszczęsne kupy.Jeśli Cię to w jakikolwiek sposób pocieszy, to ja byłam wczoraj u pediatry, bo do zielonych, wodnistych kup dołączyły krople krwi i mogę jeść tylko gotowane mięso i warzywa... Nic więcej... Do picia woda. A mleko krowie zastapic roślinnym. Mamy zrobić usg brzucha i morfologię, crp oraz układ krzepnięcia. Plus taki ze Młoda pięknie rośnie, nie marudzi, nic jej nie jest oprócz tych kup. A ja nie mam pomysłów, co bym mogła jeść.
No nie pociesza bo wolałabym, żeby wszystkie dzieci były zdrowe. U nas też żadnych innych objawów. Młody rośnie, przybiera, ma apetyt, dobrze śpi, skóra idealna. Tylko te nieszczęsne kupy.
A u Was dr ma jakieś podejrzenia? Święta tuż, tuż a my na super diecie. Oby to tylko pomogło maluszkom.
Ja zielone kupy miałam przy tym adenowirusie. Weź jej zrób badanie w tym kierunku i rotaJeśli Cię to w jakikolwiek sposób pocieszy, to ja byłam wczoraj u pediatry, bo do zielonych, wodnistych kup dołączyły krople krwi i mogę jeść tylko gotowane mięso i warzywa... Nic więcej... Do picia woda. A mleko krowie zastapic roślinnym. Mamy zrobić usg brzucha i morfologię, crp oraz układ krzepnięcia. Plus taki ze Młoda pięknie rośnie, nie marudzi, nic jej nie jest oprócz tych kup. A ja nie mam pomysłów, co bym mogła jeść.
Sto lat kochaniutka !U nas roczek .
To wspaniale. U nas dobrze albo zaakceptowałam budzenie Marceliny w nocy. Chodzimy do bawialni i na zajecia umuzykalniające. Uwielbia dzieci, a jak Pani puszczała bańki to była zachwycona. Dzieciaczki rosną nawet nie wiadomo kiedy. Rączki mamusi najlepsze, wiem to z autopsji hihiHej ❤ a Lenka rośnie mi jak na drożdżach- dosłownie!! dzis mijają 4miesiace nie wiem kiedy to zleciało... w nocy jakbym dziecka nie miała a w dzień to różnie bywa dłużej sama leży ale też czasem chce sobie na raczkach u mamy posiedzieć
A U Was jak tam ? ❤
A mówią że nie ma diety matki karmiącej.Wiesz co my jesteśmy pod opieką dermatologa, bo Młodą ponad miesiąc temu strasznie wysypało tylko wokół ust, było fatalnie teraz jest takie 25% z tego co było i się utrzymuje, miałam wykluczyć z diety kakao, czekoladę, orzechy itp co może alergizować. Po tygodniu zaczęły się zielone kupy, potem zielone wodnista, a przedwczoraj krew, więc doszły inne produkty. We wtorek mam kolejną kontrolę u dermatologa i zobaczymy co powie, bo prócz tej buzi, to ciało ma idealne
Misis a jak się robi te badania?Ja zielone kupy miałam przy tym adenowirusie. Weź jej zrób badanie w tym kierunku i rota
No nie pociesza bo wolałabym, żeby wszystkie dzieci były zdrowe. U nas też żadnych innych objawów. Młody rośnie, przybiera, ma apetyt, dobrze śpi, skóra idealna. Tylko te nieszczęsne kupy.
A u Was dr ma jakieś podejrzenia? Święta tuż, tuż a my na super diecie. Oby to tylko pomogło maluszkom.