reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Haha muszę to Mojemu pokazać :-D chociaż podejrzewam po kim Malutka jest taka "leżąca" :p
Screenshot_20181126-182651_Gallery.jpg
pozycjia ulubiona .....
Luzak

Załączniki

• Screenshot_20181126-182651_Gallery.jpg
    Screenshot_20181126-182651_Gallery.jpg
    372,5 KB · Wyświetleń: 507
Spróbuję jak będę u rodziców, bo takiej nie mam :-( chyba że mogłabym zwinąć np ręcznik, co myślisz?
My chodzimy teraz na rehabilitacje. Przed rehabilitacja kolezanka mi poleciła robic rulon z pieluszki i wkladanie pod paszki. Powiedzialam to pani od rehabilitacji i mowi ze to nie jest zly pomysl ale ona woli zwiazac delikatnie raczki pieluszka i w tedy lokcie nie ida do tylu a tez z przodu ms wezel.wiec powinna dzwigac glowke do gory-ja bym pierwsze tego sprobowala niz kladzenia na poduszce. Niech brzuszek.caly leży na twardym.
Jesli nie wiesz jak to zrobic to daj.znac i jutri Ci wrzuce zdjęcie bo dzis Hubcio juz jest wsciekly:) a teraz juz nie ciagnie lokci do tylu wiec nie wiąże

Załączniki

• IMG-20181116-WA0006.jpeg
    IMG-20181116-WA0006.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 108
A jednak to nie lenistwo mojego Skarba... Udało mi się dzisiaj pokazać Martynę fizykoterapeutce i zaczynamy rehabilitację.. .W środkowej części obniżone napięcie w górnej wzmożone :-( pokazała mi kobietka, że Ona się bardzo stara, ale nie potrafi podnieść tej głowy. Uspokoiła że na tyle szybko to wyłapaliśmy, że nie powinna być opóźniona ruchowo.

My chodzimy teraz na rehabilitacje. Przed rehabilitacja kolezanka mi poleciła robic rulon z pieluszki i wkladanie pod paszki. Powiedzialam to pani od rehabilitacji i mowi ze to nie jest zly pomysl ale ona woli zwiazac delikatnie raczki pieluszka i w tedy lokcie nie ida do tylu a tez z przodu ms wezel.wiec powinna dzwigac glowke do gory-ja bym pierwsze tego sprobowala niz kladzenia na poduszce. Niech brzuszek.caly leży na twardym.
Jesli nie wiesz jak to zrobic to daj.znac i jutri Ci wrzuce zdjęcie bo dzis Hubcio juz jest wsciekly:) a teraz juz nie ciagnie lokci do tylu wiec nie wiąże
A ja sobie nie wyobrażam wiązać łokci dziecku. Moja nie wytrzymałaby 5 sekund.

reklama
A jednak to nie lenistwo mojego Skarba... Udało mi się dzisiaj pokazać Martynę fizykoterapeutce i zaczynamy rehabilitację.. .W środkowej części obniżone napięcie w górnej wzmożone :-( pokazała mi kobietka, że Ona się bardzo stara, ale nie potrafi podnieść tej głowy. Uspokoiła że na tyle szybko to wyłapaliśmy, że nie powinna być opóźniona ruchowo.
Cale szczescie ze to wylapaliscie. Patrz co beda robic na rehabilitacji i powtarzaj to w domu. Ona jest malenka jeszcze wiec pojdzie raz dwa:) my mamy obnizone napięcie, zajęcia dwa razy w tygodniu, w domu cwiczymy i z zajec na zajęcia jest lepiej-nie mowie tu o zachowaniu bo ryczy jak nie wiem:) ale widac postępy

Do góry