No to chyba leniuszek z niej. Spróbuj ją kłaść na brzuszku jak jest wypoczęta i chętna do zabawy. I koniecznie na twardym.Ona uwielbia być trzymana na rękach jak do odbicia i pięknie trzyma głowę, coraz rzadziej jej już ucieka, ale na brzuchu nie ma mowy, tak jej wygodnie, Ona się męczyć nie będzie jak była mniejsza to zasypiała w takiej pozycji na mnie
reklama
Mój lubi tv zawsze to zlokalizuje dziecko w ciągu dnia mam w pokoju dziennym i tu mam tv. Gra cały dzień.Za chwile mogę zostać zlinczowana ale sprobuj ja poloozyc przed tv. I kupilabym pilkie do fitnesu i na niej ja kladla i kolysala
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
No to chyba leniuszek z niej. Spróbuj ją kłaść na brzuszku jak jest wypoczęta i chętna do zabawy. I koniecznie na twardym.
Właśnie obstawiam, że jest leniem i tyle, a po drugie jakoś jej pasuje leżenie na brzuchu :-) Nasza codzienność, obojętnie ile miała tygodni, brzuch jest spoko
Załączniki
jasani
Spróbuj ją kłaść na takiej poduszce co na kark się daje jak jedziesz autem. Takiego rogala. U nas to podziałało bo też mieliśmy leniucha. Dzięki tej poduszce zaczęła w końcu trzymać głowę.Właśnie obstawiam, że jest leniem i tyle, a po drugie jakoś jej pasuje leżenie na brzuchu :-) Nasza codzienność, obojętnie ile miała tygodni, brzuch jest spoko Zobacz załącznik 919813 Zobacz załącznik 919814 Zobacz załącznik 919815 Zobacz załącznik 919816
nieagatka
Tez mam tv w salonie i przez pierwsze pol roku by wlqczany jak mala szla spac.Mój lubi tv zawsze to zlokalizuje dziecko w ciągu dnia mam w pokoju dziennym i tu mam tv. Gra cały dzień.
nieagatka
Ma jeszcze czas. Jak w ciagu najblizszych 4 tyg nie zacznie probowac to mozesz kombinowac, ale skoro w pionie trzyma glowe to i w poziomie zacznie. Kladz ja po prostu czesto na brzuszku.Właśnie obstawiam, że jest leniem i tyle, a po drugie jakoś jej pasuje leżenie na brzuchu :-) Nasza codzienność, obojętnie ile miała tygodni, brzuch jest spoko Zobacz załącznik 919813 Zobacz załącznik 919814 Zobacz załącznik 919815 Zobacz załącznik 919816
Ewunka
Właśnie obstawiam, że jest leniem i tyle, a po drugie jakoś jej pasuje leżenie na brzuchu :-) Nasza codzienność, obojętnie ile miała tygodni, brzuch jest spoko Zobacz załącznik 919813
Zobacz załącznik 919814 Zobacz załącznik 919815 Zobacz załącznik 919816
Leżąc u mnie na klatce piersiowej podnosiła wszędzie indziej leżała. ....
Załączniki
Ewunka
Moja ma rok i tv chodzi tylko jak ona już spi w swoim pokoju .Tez mam tv w salonie i przez pierwsze pol roku by wlqczany jak mala szla spac.
My mamy 1 pokój i chcąc nie chcąc tv wieczorami włączone ale chyba z racji że widział często nie zwraca uwagi na telewizor,natomiast z telefonem się chowam bo patrzy jak w obrazekJa nic nie powiem, bo jak jestem w odwiedzinach u kogoś to nie powiem mu, że ma wyłączyć TV, więc dziecko siłą rzeczy czasem ten ekran zobaczy, a jak każde maleństwo patrzy w niego jak zahipnozowana. Może chociaż tak spróbuję, czy w ogóle głowę podniesie, a piłkę mam, będę kombinować :-)
reklama
RedHotChiliPepper28
Zobacz załącznik 919818u nas maż jej pokazywał ze najpierw leżymy potem podnosimy głowe hi hi hi
Leżąc u mnie na klatce piersiowej podnosiła wszędzie indziej leżała. ....
Zobacz załącznik 919821 Zobacz załącznik 919822
Haha muszę to Mojemu pokazać chociaż podejrzewam po kim Malutka jest taka "leżąca"