Ewunka
Fanka BB :)
Marcys jadła 6x 120Jutro bede sobie dokladnue spisywac ile zjadl, jak długo siedzi na piersi. A ile Ci jadla po skonczobym 3 miesiacu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcys jadła 6x 120Jutro bede sobie dokladnue spisywac ile zjadl, jak długo siedzi na piersi. A ile Ci jadla po skonczobym 3 miesiacu?
Kladłam na przewijak na łóżeczku była wyżej, ja kucałam i brałam jej ulubioną zabawke. I podnosiła. Tylko że u nas nie było z tym problemu ale tk był mój sposób na dzień lenia u Marceliny.Dziewczyny macie jakiś pomysł, żeby mój kochany leniuszek zechciał ćwiczyć podnoszenie głowy? Martyna ma 2 msc i w sumie od początku jak ja położymy z mężem to albo wcina rękę albo to na czym leży i jej się podoba. Po czasie zaczyna się jej nudzić i drze się, ale głowy nie podniesie. Już kładziemy ja w różnych miejscach, na różnych podłożach, gadamy, dotykamy, śpiewamy, tańczymy, dajemy zabawki przed nos, obserwujemy w ciszy z ukrycia NIC... idziemy do fizykoterapeutki, ale może mamy takie leniwe dziecko(?).
Spróbujcie wieczorem ze światłem. Nam Jaś od początku podnosił głowę w stronę okna. Teraz żeby go zainteresować na dłużej ustawiamy przed głową kontrastowe karty.Dziewczyny macie jakiś pomysł, żeby mój kochany leniuszek zechciał ćwiczyć podnoszenie głowy? Martyna ma 2 msc i w sumie od początku jak ja położymy z mężem to albo wcina rękę albo to na czym leży i jej się podoba. Po czasie zaczyna się jej nudzić i drze się, ale głowy nie podniesie. Już kładziemy ja w różnych miejscach, na różnych podłożach, gadamy, dotykamy, śpiewamy, tańczymy, dajemy zabawki przed nos, obserwujemy w ciszy z ukrycia NIC... idziemy do fizykoterapeutki, ale może mamy takie leniwe dziecko(?).
Kladłam na przewijak na łóżeczku była wyżej, ja kucałam i brałam jej ulubioną zabawke. I podnosiła. Tylko że u nas nie było z tym problemu ale tk był mój sposób na dzień lenia u Marceliny.
Spróbujcie wieczorem ze światłem. Nam Jaś od początku podnosił głowę w stronę okna. Teraz żeby go zainteresować na dłużej ustawiamy przed głową kontrastowe karty.
A jak ją nosicie w pionie to trzyma sama główkę?
Za chwile mogę zostać zlinczowana ale sprobuj ja poloozyc przed tv. I kupilabym pilkie do fitnesu i na niej ja kladla i kolysalaDziewczyny macie jakiś pomysł, żeby mój kochany leniuszek zechciał ćwiczyć podnoszenie głowy? Martyna ma 2 msc i w sumie od początku jak ja położymy z mężem to albo wcina rękę albo to na czym leży i jej się podoba. Po czasie zaczyna się jej nudzić i drze się, ale głowy nie podniesie. Już kładziemy ja w różnych miejscach, na różnych podłożach, gadamy, dotykamy, śpiewamy, tańczymy, dajemy zabawki przed nos, obserwujemy w ciszy z ukrycia NIC... idziemy do fizykoterapeutki, ale może mamy takie leniwe dziecko(?).
U nas super ten misiu sie spisywalNa przewijaku akurat nie próbowałam, sprawdzimy Może podziała. Dziękuję
Za chwile mogę zostać zlinczowana ale sprobuj ja poloozyc przed tv. I kupilabym pilkie do fitnesu i na niej ja kladla i kolysala