I co?Ja chcialabym mu podawac 1 porcje mm dziennie. Byl tylko bebiko wiec ten.wzial i zobaczymy. Hipp juz odpada. A ja od razu bede wiedziec czy mu spasuje czy nie jak bylo jaj podalismy zwykłego hippa to od razu byla jazda. Dlatego jutro rano dostanie bebiko i zobaczymy
reklama
misis188
Fanka BB :)
A matka myslala ze to butelki fuj i kupila kolejne 2. Zjadl 80 co mnie bardzo cieszy zobaczymy teraz jak bedzie z kupka-oby nie bylo problemu. Swoja droga dziwne ze tak mu to mlelo przestalo smakowac. Co innego gdyby go nie jadl wczesniej ale to juz chyba 5 puszka byla. Ale faktycznie wstrętne jest w smaku. Zwykły hipp i to bebiko jest slodkie a tamto na zatwardzenia nie jest slodkie, jest wstrętne w smakuI co?
Załączniki
Jak myślisz karmić -dokarmiać małego to może kup jakieś lepsze mleczko...nam Pani doktor kiedyś polecala Bebilon albo enfamil...teraz też mam kupione w razie gdyby w cyckach nadal była SaharaA matka myslala ze to butelki fuj i kupila kolejne 2. Zjadl 80 co mnie bardzo cieszy zobaczymy teraz jak bedzie z kupka-oby nie bylo problemu. Swoja droga dziwne ze tak mu to mlelo przestalo smakowac. Co innego gdyby go nie jadl wczesniej ale to juz chyba 5 puszka byla. Ale faktycznie wstrętne jest w smaku. Zwykły hipp i to bebiko jest slodkie a tamto na zatwardzenia nie jest slodkie, jest wstrętne w smaku
Oczekiwanie2017
A matka myslala ze to butelki fuj i kupila kolejne 2. Zjadl 80 co mnie bardzo cieszy zobaczymy teraz jak bedzie z kupka-oby nie bylo problemu. Swoja droga dziwne ze tak mu to mlelo przestalo smakowac. Co innego gdyby go nie jadl wczesniej ale to juz chyba 5 puszka byla. Ale faktycznie wstrętne jest w smaku. Zwykły hipp i to bebiko jest slodkie a tamto na zatwardzenia nie jest slodkie, jest wstrętne w smaku
Elegancka mama, paznokcie pomalowane
misis188
Kochana to bylo wzięte na próbę i tylko takie bylo w aptece. Tego mamy jeszcze 4 sztuki ale poten inne kupieJak myślisz karmić -dokarmiać małego to może kup jakieś lepsze mleczko...nam Pani doktor kiedyś polecala Bebilon albo enfamil...teraz też mam kupione w razie gdyby w cyckach nadal była Sahara
misis188
HubrydyElegancka mama, paznokcie pomalowane
Bo moj synek spi juz przez dzień wiec moge robic
Oczekiwanie2017
Hubrydy
Bo moj synek spi juz przez dzień wiec moge robic
Super, ze możesz wygospodarować czas dla siebie . To ważne.
Ja zaczęłam korzystać z usług mobilnej kosmetyczki, która przyjeżdża do domu i uważam to za odkrycie roku
Oczekiwanie2017
Dziewczyny pomóżcie mi by zrozumieć zachowanie Anastazji: mianowicie je z piersi i chwilę się zatrzyma robi się czerwona płacze kilka sekund taki płacz z piersią w buzi i dalej potem je z tej piersi...o co chodzi?
Ja myślę, że to wynik niedojrzałości układu pokarmowego. Może powietrze, które złapała musi się odpowiednio "przemieścić", może coś zabolało przez łapczywe jedzenie, itp.
misis188
Ja też tak teraz czasem mam albo w trakcie karmienia albo przed i pomaga mi na to włączona suszarkaDziewczyny pomóżcie mi by zrozumieć zachowanie Anastazji: mianowicie je z piersi i chwilę się zatrzyma robi się czerwona płacze kilka sekund taki płacz z piersią w buzi i dalej potem je z tej piersi...o co chodzi?
reklama
RedHotChiliPepper28
Super, ze możesz wygospodarować czas dla siebie . To ważne.
Ja zaczęłam korzystać z usług mobilnej kosmetyczki, która przyjeżdża do domu i uważam to za odkrycie roku
U mnie dziewczyna też zaczęła poniedziałki mobilne z gabinetu i zaczynam się zastanawiać nad zrobieniem się na bóstwo w domu