reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny moje maleństwo chyba ma łuszczyce... na to mi wygląda że dostał w spadku po tacie. Czym to smarować? Natłuszczamy póki co bo ma przy brwiach...

Dziewczyny moje maleństwo chyba ma łuszczyce... na to mi wygląda że dostał w spadku po tacie. Czym to smarować? Natłuszczamy póki co bo ma przy brwiach...
Hubcio tez mial taka schodzaca skorke na brwiach i główce. Z brwi juz zeszło, zostali na główce i smaruje olejem kokosowym

Gluten? No ale co ? Kaszke jak probowalam mam bezglutenowa. Oj mowie Ci trzy swiaty z nia. Najbardziej boli mnie to mleko ze powinna przy butli sie wyciszać a ona kreci głowa i marudzi. To chodze, spiewam itd. Je tylko bez problemu gdy sie zapatrzy na cos lub w nocy. Do tego caly czas mi sie w nocy budzi. Wczoraj zasnela o 21 obudziła sie o 22,24,3,7 juz pobudka. Ja już nie wiem co jest i takq zniechęcona jestem do wszystkiego i ta pogoda... chyba jakaś jesienna chandra mnie dopadła. Plamy sie nie zmniejszyły po odstawieniu mleka. Tydzień nie piła nutramigenu, dziś jest lepiej i caly czas kremuje.
O to mój budził się co 2 h przez dobre 3 miesiące..., jak nie więcej.
Może zęby? Co do plam to nie pomogę. U nas wyszły czerwone krostki na poliku 2x ale sprawcą była koszula. Widocznie coś w sobie materiał miał.

40-50 g teraz od 9 m
Zaczeła 10 na próbę
potem w 6-8 jadała 30 dziennie
Niedzielny obiad :)Zobacz załącznik 913727
A ja bym potrzebowała instrukcji jak sie zabraç za przygotowywanie jedzenia dla dziewczynek.
Kiedys tu chyba była dyskusja na ten temat,mogłabym ją wznowić?
Po 3 miesiącu chciałabym zacząć wprowadzać powoli warzywa i chyba chciala bym uniknąć kupowania gotowych słoików:p myślicie że to możliwe??

reklama
A ja bym potrzebowała instrukcji jak sie zabraç za przygotowywanie jedzenia dla dziewczynek.
Kiedys tu chyba była dyskusja na ten temat,mogłabym ją wznowić?
Po 3 miesiącu chciałabym zacząć wprowadzać powoli warzywa i chyba chciala bym uniknąć kupowania gotowych słoików:p myślicie że to możliwe??
Po 3 miesiącu to chyba jak na moje oko za wcześnie. Chyba, że masz na myśli po 4 bo Twoje dziewczynki pod koniec listopada skończą 4 miesiące. Kilka stron temu była duskusja na ten temat. Ja jak na razie robię wszystko sama bo szkoda mi kupić słoiczków bo pół z tego potem wywalę. Na dwójkę to inna sprawa :) Ja wszystko z parowaru podaję i jak mam nadmiar to mrożę także myślę, że się da.

Do góry