Rajstopki kupilam są męskieMam pytanie dp mam chlopcow. Co pod spodnie na zime?? Rajtki?
reklama
misis188
Fanka BB :)
Hubcio tez mial taka schodzaca skorke na brwiach i główce. Z brwi juz zeszło, zostali na główce i smaruje olejem kokosowymDziewczyny moje maleństwo chyba ma łuszczyce... na to mi wygląda że dostał w spadku po tacie. Czym to smarować? Natłuszczamy póki co bo ma przy brwiach...
Vinszka
Mój teraz w domu tylko w rajstopach. Znacznie chętniej się rusza i nie krępuje mu ruchów. Jak ubieram spodnie to się denerwuje ostatnio.Mam pytanie dp mam chlopcow. Co pod spodnie na zime?? Rajtki?
Vinszka
O to mój budził się co 2 h przez dobre 3 miesiące..., jak nie więcej.Gluten? No ale co ? Kaszke jak probowalam mam bezglutenowa. Oj mowie Ci trzy swiaty z nia. Najbardziej boli mnie to mleko ze powinna przy butli sie wyciszać a ona kreci głowa i marudzi. To chodze, spiewam itd. Je tylko bez problemu gdy sie zapatrzy na cos lub w nocy. Do tego caly czas mi sie w nocy budzi. Wczoraj zasnela o 21 obudziła sie o 22,24,3,7 juz pobudka. Ja już nie wiem co jest i takq zniechęcona jestem do wszystkiego i ta pogoda... chyba jakaś jesienna chandra mnie dopadła. Plamy sie nie zmniejszyły po odstawieniu mleka. Tydzień nie piła nutramigenu, dziś jest lepiej i caly czas kremuje.
Może zęby? Co do plam to nie pomogę. U nas wyszły czerwone krostki na poliku 2x ale sprawcą była koszula. Widocznie coś w sobie materiał miał.
jasani
Stawiam na ciemieniuchę a nie na łuszczycę. Smaruj zwykłym olejkiem, i potem wyczesuj.Dziewczyny moje maleństwo chyba ma łuszczyce... na to mi wygląda że dostał w spadku po tacie. Czym to smarować? Natłuszczamy póki co bo ma przy brwiach...
walczaca o szczescie
A ja bym potrzebowała instrukcji jak sie zabraç za przygotowywanie jedzenia dla dziewczynek.40-50 g teraz od 9 m
Zaczeła 10 na próbę
potem w 6-8 jadała 30 dziennie
Niedzielny obiad Zobacz załącznik 913727
Kiedys tu chyba była dyskusja na ten temat,mogłabym ją wznowić?
Po 3 miesiącu chciałabym zacząć wprowadzać powoli warzywa i chyba chciala bym uniknąć kupowania gotowych słoików myślicie że to możliwe??
walczaca o szczescie
No i pięknie:-) ile Kajtek dokładnie ma? Ja też bardzo chcialabym zawalczyć jeszcze o rodzeństwo dla dziewczynek,ale narazie muszę dać nak trochę czasu :-)Jeżu dziewczyny, ja jeszcze z Kajtkiem się dobrze nie ogarnełam, a tu już gdzieś z tyłu głowy myśl o drugim się kołacze...
nieagatka
Po 3?? Czemu??A ja bym potrzebowała instrukcji jak sie zabraç za przygotowywanie jedzenia dla dziewczynek.
Po 3 miesiącu chciałabym zacząć wprowadzać powoli warzywa i chyba chciala bym uniknąć kupowania gotowych słoików myślicie że to możliwe??
reklama
jasani
Po 3 miesiącu to chyba jak na moje oko za wcześnie. Chyba, że masz na myśli po 4 bo Twoje dziewczynki pod koniec listopada skończą 4 miesiące. Kilka stron temu była duskusja na ten temat. Ja jak na razie robię wszystko sama bo szkoda mi kupić słoiczków bo pół z tego potem wywalę. Na dwójkę to inna sprawa Ja wszystko z parowaru podaję i jak mam nadmiar to mrożę także myślę, że się da.A ja bym potrzebowała instrukcji jak sie zabraç za przygotowywanie jedzenia dla dziewczynek.