reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny mam pytanie laktacyjne.
Parę dni z rzędu Jasiu przesypia całe noce. Czy takie 9-10h przerwy w karmieniu mogą się odbić na ilości mleka w ciągu dnia?

U mnie budzi się w nocy tylko raz na karmienie (czyli przesypia trochę krócej niż u Ciebie, bo ok.7 h ciągiem) i nie ma to przełożenia na częstotliwość i ilość jedzenia w dzien.

Czesc dziewczyny czy wiecie gdzie w Krakowie mozna zrobic usg 3d polowkowe (20-22tyg ciazy) za darmo (mam 35lat) i jest dobry lekarz? Czy mozna poprostu tam zadzwonic i sie sie zapisac? Dziekuje za pomoc :)

Potem moja jadła chwile po 6 i ciągnęła tak pol godziny i do teraz śpi :biggrin2: gdyby popołudnia i wieczory tez takie były...:sorry2:

Jak Ty możesz na nią narzekać :p moja znów przed 5 umierała z głodu :-) o 7 pobudka i teraz tak sobie drzemie

Moj druga pobudke mial o 5.30. O 7 zasnal na cycu na godzinke i o 10 znowu:) sprobuje go odlozyc i podlofe musze umyc bo wczoraj przy odbiciu duzo zwracal

To moja wychodzi na największego żarłoka :-D przed 5, potem 7:30 i o 9. Budzi się, zasypia i tak co chwile, ciężko jej wpaść w ten głęboki, mocny sen.

Dziewczyny co z takiego "must have" kupić jeszcze przed urodzeniem malucha w aptece?
Wit D i co jeszcze? probiotyki, espumisan ( na wszelki wypadek ) coś na gorączkę ?

reklama
Do góry