Agnieś191
Fanka BB :)
Krostami na twarzy, za uszami i dekolcie. Lub na dekolt takue czerwone place suche.A jak się u was takie uczulenie objawia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krostami na twarzy, za uszami i dekolcie. Lub na dekolt takue czerwone place suche.A jak się u was takie uczulenie objawia?
Hi nie no całej mu nie dawaj bo pęknie. Ale wygodniej Ci będzie mieszac mleko ( no chyba ze to z cyca)No muszę kupić, tylko boję się, że dalej będzie jadł do dna, a jeszcze 7t nie skończył, żeby nie pękł.
No ja wcxoraj nurofen i od rana powtórka mleka nie chce caly czas płacze. Pełno sliny. Teraz tez dalam pol h temu bez efektuJa mysle, ze to zeby. Jak moja sie zsczyna tak budzic z placzem to daje paracetamol. Zazwyczaj po 10min juz spi wiec to dowod, ze j bolalo.
Ja najpierw dalam kaszke ryzowa Hipp przez kilka dni. Potem marchewka przez 3 dni, potem ziemniak tez 3, potem pasternak tez 3. Potem marchewka z ziwmniakiem 1 dzien. Potem dynia, brokul kazde 3 dni. A potem juz zupki warzywne. To dostawala w poludnie. Po 2tyg wprowadzilam owoce na podwieczorek ok 17h00. Po kolejnych 2 do zupek zaczelam dodawac mieso. Pamietaj o oliwie albo maselku do zupek, zeby witaminy sie przyswajaly. No i troche wody z gotowania, zeby regulowac gestosc papek.Mamusie starszych dzieciaczków.
Jak rozszerzałyście dietkę Waszym dzieciom ?
Moja Lenka za niedługo już skończy 4 miesiące, i bedę chciała zacząć podawać jej coś innego niż tylko mleko, ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.Najpierw kaszka czy warzywa ? ile razy dziennie kaszka jaka z czym mieszać,warzywa jakie ile razy dziennie
Jesli ma temp to idz do lekarza. Ale moze byc tak, ze to tylko zeby, moja miala tsk, ze niektore wycgodzily bezobjawowo, a inne to byl tydzien na paracetamolu i ibuprofenie. A ma wodnisty katar? Bo to tez oznaka zabkowania. Jak masz gryzaki te tskie do lodowki to jej daj, przyniesie ulge. No i nos i tul. Bidulcia tego potrzebuje, bo cierpi.No ja wcxoraj nurofen i od rana powtórka mleka nie chce caly czas płacze. Pełno sliny. Teraz tez dalam pol h temu bez efektu
Temperatury nie ma. Takie 36,9. Teraz sie uspokoila zjadla 100ml mleka. Jeszcze tak myśle wczoraj zrobiła 3kupy gdzie zawsze jest jedna i to tez mgłoby być na zęby.Jesli ma temp to idz do lekarza. Ale moze byc tak, ze to tylko zeby, moja miala tsk, ze niektore wycgodzily bezobjawowo, a inne to byl tydzien na paracetamolu i ibuprofenie. A ma wodnisty katar? Bo to tez oznaka zabkowania. Jak masz gryzaki te tskie do lodowki to jej daj, przyniesie ulge. No i nos i tul. Bidulcia tego potrzebuje, bo cierpi.
Z cyca z cycaHi nie no całej mu nie dawaj bo pęknie. Ale wygodniej Ci będzie mieszac mleko ( no chyba ze to z cyca)
Dokladnie. Jak dla mnie to zabkowanie na bank.Temperatury nie ma. Takie 36,9. Teraz sie uspokoila zjadla 100ml mleka. Jeszcze tak myśle wczoraj zrobiła 3kupy gdzie zawsze jest jedna i to tez mgłoby być na zęby.
Nie. Dziecko kp przesypiajace noce to marzenie wiekszosci matek [emoji4]Dziewczyny mam pytanie laktacyjne.
Parę dni z rzędu Jasiu przesypia całe noce. Czy takie 9-10h przerwy w karmieniu mogą się odbić na ilości mleka w ciągu dnia?