reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc dziewczyny, w piatek mam badania prenatalne 1go trymestru. Przyjde z badaniami krwi Pappa i wolna beta. Czytalam ze przy invitro test Pappa moze pokazywac falszywie zle wyniki. Jakie sa Wasze doswiadczenia?
Nie słyszałam zeby in vitro falszowało wyniki :o
Może jak zarodek podany 5 -10 lat później to fałszuje wynik ? Bo tam podaje się wiek . Nic innego do głowy mi nie przychodzi ..

Poradźcie jakiś fotelik bujaczek. Jasiek już pewnie ponad 5,5kg ma, więc szukam czegoś co posłuży dłużej niż pół roku:)
Screenshot_20181031-220803_Chrome.jpg
my mieliśmy tą . Dla mnie super.
Kupilam z 2 ręki za poł ceny

Załączniki

• Screenshot_20181031-220803_Chrome.jpg
    Screenshot_20181031-220803_Chrome.jpg
    179,3 KB · Wyświetleń: 556
Dziewczyny przechodzące z kp na mm? Mieszałyście swoje mleko z mm? Gdzieś slyszalam aby tak robic ale ni wiem czy to dobry pomysł?
Powoli mleka zaczyna nam brakować, w domu zaczęłam korzystać z mrożonek (dziś dopiero pierwszy raz[emoji16])
Ale jak gdzieś wychodzę to bie będę robiła takich cyrķów więc jsk np ściągnę z cycków po 3
130 a dziewczynt zjadają po 160 to mogę dolać do mojego mm czy oddzielnie najpierw to pozniej mm?

Dziewczyny przechodzące z kp na mm? Mieszałyście swoje mleko z mm? Gdzieś slyszalam aby tak robic ale ni wiem czy to dobry pomysł?
Powoli mleka zaczyna nam brakować, w domu zaczęłam korzystać z mrożonek (dziś dopiero pierwszy raz[emoji16])
Ale jak gdzieś wychodzę to bie będę robiła takich cyrķów więc jsk np ściągnę z cycków po 3
130 a dziewczynt zjadają po 160 to mogę dolać do mojego mm czy oddzielnie najpierw to pozniej mm?
Ja dawałam najpierw moje potem mm .Tez slyszalam ze można mieszać ale ....
- jakby nie dojadła i musiałabym wylac serce by mi pekło( chidz zawsze zjadala wszystko )
- i jakoś tak mi mogłam sie przekonać mieszac pomidorowa i bigos w jednej butelce ha ha ha
Przy kazdym karmieniu miałam 3 butelki do mycia 1 z laktarora i 2 z jedzenia

reklama
Ja slyszalam, ze nie wolno mieszac i nigdy tego nie robilam.

Do góry