reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc dziewczyny, w piatek mam badania prenatalne 1go trymestru. Przyjde z badaniami krwi Pappa i wolna beta. Czytalam ze przy invitro test Pappa moze pokazywac falszywie zle wyniki. Jakie sa Wasze doswiadczenia?
Nie słyszałam zeby in vitro falszowało wyniki :o
Może jak zarodek podany 5 -10 lat później to fałszuje wynik ? Bo tam podaje się wiek . Nic innego do głowy mi nie przychodzi ..

Poradźcie jakiś fotelik bujaczek. Jasiek już pewnie ponad 5,5kg ma, więc szukam czegoś co posłuży dłużej niż pół roku:)
Screenshot_20181031-220803_Chrome.jpg
my mieliśmy tą . Dla mnie super.
Kupilam z 2 ręki za poł ceny

Załączniki

• Screenshot_20181031-220803_Chrome.jpg
    Screenshot_20181031-220803_Chrome.jpg
    179,3 KB · Wyświetleń: 550
Dziewczyny przechodzące z kp na mm? Mieszałyście swoje mleko z mm? Gdzieś slyszalam aby tak robic ale ni wiem czy to dobry pomysł?
Powoli mleka zaczyna nam brakować, w domu zaczęłam korzystać z mrożonek (dziś dopiero pierwszy raz[emoji16])
Ale jak gdzieś wychodzę to bie będę robiła takich cyrķów więc jsk np ściągnę z cycków po 3
130 a dziewczynt zjadają po 160 to mogę dolać do mojego mm czy oddzielnie najpierw to pozniej mm?

Dziewczyny przechodzące z kp na mm? Mieszałyście swoje mleko z mm? Gdzieś slyszalam aby tak robic ale ni wiem czy to dobry pomysł?
Powoli mleka zaczyna nam brakować, w domu zaczęłam korzystać z mrożonek (dziś dopiero pierwszy raz[emoji16])
Ale jak gdzieś wychodzę to bie będę robiła takich cyrķów więc jsk np ściągnę z cycków po 3
130 a dziewczynt zjadają po 160 to mogę dolać do mojego mm czy oddzielnie najpierw to pozniej mm?
Ja dawałam najpierw moje potem mm .Tez slyszalam ze można mieszać ale ....
- jakby nie dojadła i musiałabym wylac serce by mi pekło( chidz zawsze zjadala wszystko )
- i jakoś tak mi mogłam sie przekonać mieszac pomidorowa i bigos w jednej butelce ha ha ha
Przy kazdym karmieniu miałam 3 butelki do mycia 1 z laktarora i 2 z jedzenia

reklama
Ja slyszalam, ze nie wolno mieszac i nigdy tego nie robilam.

Do góry